Лакове за нокти - 132

• 44 286
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • В полите на Пирин планина

# 541

Това е Тя! От миналата година.

Добре де, при мен защо не изглежда така Laughing Вече установих че явно ми трябва друг топ, или първо мат и после нормален топ, защото с моя и на два слоя стои неравно, но пак нещо не е наред... Това само Марина ли е, Вълничке, или има цветен лак за основа?

# 542
Вълничке, или има цветен лак за основа?
Само база, два/три слоя лак и топа, за който говорихме.

# 543
Вълничке, или има цветен лак за основа?
Само база, два/три слоя лак и топа, за който говорихме.
Извинявам се кой е топа???

# 544
Топа на Вълничката е Сеш, брей, бързо сте го изкупили, изпреварихте ме 😎
Марина си е глитър, трябват поне 2 слоя обикновен топ лак, и тя стана една многопластова.... отделно трябва и отлепваща база. Аз моята я я сложа още един път, я не.

# 545
Понеже не съм "веща в занаята с глитърите" те как се слагат ,върху два пласта топ лак ??? Grinning

# 546
Защо ще слагаш лака върху топ лака? Обикновено се прави обратното.

# 547
Незнам, Kissing добре как се слага глитър тогава ???Laughing защото аз не съм слагала до сега ,някои ще кажат ,срамота Stuck Out Tongue Closed Eyes но от бързане нямам време да се цапотя много много Sad

# 548
Както се слага и обикновен лак. Основа, цвят, топ. Не е много голяма философия.

# 549
Глитърите "пият", така да се каже топа, и за да загладят хубаво частичките отгоре, понякога се налага втори слой топ, ако не е "дебел", да кажем. Обикновено с гел ефект са дебелите, но не винаги.

# 550
Аз слагам друг тъмно червен лак под Марина и след това и 1 пласт от нея е достатъчен. Красива е, но не точно това, което обещава от шишето.

Ето я на моите нокти - стара снимка е:

# 551
Лейди, така изглежда страхотно.

# 552
  • София
Искам да помоля съфорумка която  си поръчвала от Лакодом да ми пише на ЛС,искам да питам нещо.

# 553
Глитърите "пият", така да се каже топа
Пият и лакочистител здраво Joy, за това рядко ги ползвам.

# 554
Лейди, така изглежда страхотно.

Така изпъква повече червеното, а иначе, ако се сложи Марина на 2 пласта някак се напластява черната база вътре.

На мен ми е малко трудна за нанасяне - сякаш леко се точи и трябва внимателно да се полага. Сравнена с лака на Catrice от снощи, той се нанасяше много лесно и изсъхна страшно бързо и е по-красив, отколкото на снимки.

Общи условия

Активация на акаунт