Лакове за нокти - 132

• 44 208
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • на последния етаж
Днес Catrice C01 Dark Denim Blue:

# 76
Lemy Първоначално като почнах да си заострям ноктите и не пилях ниско долу в основата и не ми се получаваше желаната форма, т.е. беше си овална, а не бадемовидна. Една приятелка ме насочи да почна да пиля ниско, струваше ми се невъзможно, защото именно при правоъгълната форма там нокътят направо си е сраснат с кожата, обаче реших да пробвам и след 2-3 опита, внимателно, постепенно и плавно, успях да изпиля и тази част, без да нараня по някакъв начин кожата или да си образувам нови кожички и т.н. неприятни последици. Звучи малко страшно така написано, но в действителност нито боли, нито има някакви последствия, общо взето веднъж оформено по този начин, после се свиква и вече не ми прави впечатление. Имала съм случаи на много ниско счупени нокти в основата, тогава съм оставяла нокътя да си расте, без да го пиля и пак си се сраства както е бил преди, т.е. не се променя самата структура на нокътя непоправимо, ако мога така да се изразя. Редно е да спомена, че аз имам много здрави и твърди нокти, не знам дали по-фини и склонни към чупене нокти ще издържат на това пилене ниско в основата Simple Smile

# 77
Аз успявам да си го представя. Мисля, че и при мен би се получила тази техника, но с такава форма не се възприемам.
Минлата седмица нямах грам време да се лакирам и стоях с един пясък, колкото да не е без хич. Обаче трупам идеи тук от вас Smiley

# 78
  • София
Catrice Hello,ако някой се интересува ще снимам шишенцето

И "ремонтиран",защото връхчета се заголиха след един ден.
Essie 94

# 79
Лаковете ми от есенната колекция на Еси пристигнаха! Жалко само че вчера пренасях багаж, заминаха си три нокътя и накрая всички ги скъсих с повече от половин сантиметър. Лакираните кожички отдавам на вълнение (и малко обичайна некадърност)

(за пръв път снимам лак и дланите ми изглеждат огромни, не че не са)

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 18:49 от shinsou

# 80
  • Стара Загора
Аз сложих розовия нюд от Golden Rose Nude Look 02. Покрива на 2 слоя и се нанася като масло, а цвета е чуден!

# 81
А сивото с броката какво е? Хареса ми Simple Smile

# 82
Прехвърлям си въпроса и тук.

Днес ще ходя до ДМ, искам да си купя червен лак за нокти, коя марка бихте ми препоръчали. От години не съм ползвала нормален лак, искам да е лъскав и бързо съхнещ.

# 83
Прехвърлям си въпроса и тук.

Днес ще ходя до ДМ, искам да си купя червен лак за нокти, коя марка бихте ми препоръчали. От години не съм ползвала нормален лак, искам да е лъскав и бързо съхнещ.

Червените лакове са ми слабост ♥ Зависи какъв нюанс търсиш, но на Голдън Роуз са много добри от серията рич колор или айс шик. От последният имам № 38 и е страхотен ♥ Другите нюанси също са супер.

# 84
Хубав ден, в синьо! Sunglasses

Интересен Перфект, не запомних номера- това е вторият който се нанася много добре (не че не харесвам останалите които имам, но този е още по-"маслен" някак). Брокатът е Бел 75 с разноцветни частици, на снимки не ги хващам.
Вчера бях в Лили и мернах страшно красиви лакове и брокати на Перфект и интересни цветове от 21 (ли беше марката?)... Heart
Кристал, мерси за обясненията! Така се старая да пиля- обаче много свикнах с пила тип куб, а за тази цел не са най-удачни Joy Разслоиха ми се точно на връхчетата ноктите и затова заподозрях, че и пилата има нещо общо...Та сега ще ги пиля по-често. Ще си купя и метална, преди години само такива признавах. Те моите нокти са с плочка която се разширява нагоре и не изглеждат много заострени при сегашната им дължина, но като пораснат ще коригирам. Grinning
От Лили си купих пила Прити тайм- текстилна се води. Нещо ужасно груба ми се стори, това нормално ли е? А я взех инцидентно, уж за да "загладя" един нокът- тя за скъсяване само става....Thinking

# 85
https://www.instagram.com/p/B4NRGN3jZ9b/?igshid=1ah3oycx5ygzn
Стар форумски любимец, който не мога да снимам. Последната снимка е на слънце, евентуално да се сетите за кой говоря Joy

Днес ми пристигна от Али един лак с ефект Котешко око на Born Pretty. Нямам търпение да го пробвам Grinning

# 86
Аз вдъхновена от заглавните снимки в темата се направих на точки, но нещо не ми се получи както трябва. Станах на балончести точки. Карай, не ми се трие, а и от самолет не се виждат балончетата Joy :

Скрит текст:

# 87
Джасте, и моите точки незнайно защо винаги стават на балончета. Не съм правила много отдавна май.

Арабескче, и аз от много време се каня да поръчам няколко от Алито и все не стигам до тях. Чакам да споделиш впечатления.

# 88
Моят котешко око от Алито така и не дойде.. поне ми върнаха парите 😆 и аз чакам снимка и коментар, че искам пак да поръчам 😊

# 89
Арабеск, е как, номер 32 Heart С какъв трепет чаках да пуснат серията тук и да го открия.... Хубаво ме подсети за него, трябва да се поразровя, че нещо не го виждам.

Общи условия

Активация на акаунт