Лакове за нокти - 132

• 44 321
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
# 451

Скрит текст:

# 452
Ах, Джаста, какви хубави нокти....и лак също Heart

# 453
Долче, много благодаря! Hug

# 454
  • русе
Здравейте на всички.Един от малкото резултати от които съм доволна та реших да ви се покажа.Матовия топ на ГР ми стана абсолютен фаворит понеже прави маникюра ми доста по издръжлив.На втората снимка май не си личи толкова мата,но реших да покажа и лаковете и резултата от близо Simple Smile

# 455

https://www.instagram.com/p/B4_y0uhAsV9/?igshid=1ba4t29ze1eee
Oriflame - The one - кода ще ви кажа довечера 🥴
Декорация печат

# 456
Снощи се лакирах, а днеска след работа има съвсем леко оголване, но трябва да се загледа.Лака е пак на Perfect и е малко по светло червено.Браво за красотите!

# 457
  • В един копнеж!
Виждали сте ги, знаете ги... А влязох в Лили-то само да си купя дегримиращи тампончета.

# 458
Знаем знаем ,но кажи как се свалят после,слагането лесно е.

# 459
Мен ме интересува червеният шимър като Марината на SNB ли е? Или е прозрачен с частички. Луднах по тази Марина. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 460
  • В един копнеж!
Трудно, как?! Ама нали трябва да има цвят и блясък. Simple Smile

# 461
  • София
Недейте така, бе, девойки. Сега има отлепващи бази, хем бюджетни - Орифлейм, Катрис, Есенс...Другото е мъка. Иначе, да, блясък трябва да има Simple Smile

# 462
Тая Марина ме удари право в сърцето предколедно някак!

# 463
  • В един копнеж!
Мен ме интересува червеният шимър като Марината на SNB ли е? Или е прозрачен с частички. Луднах по тази Марина. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако въпросът е към мен, прозрачен с частици е.

# 464
Недейте така, бе, девойки. Сега има отлепващи бази, хем бюджетни - Орифлейм, Катрис, Есенс...Другото е мъка. Иначе, да, блясък трябва да има Simple Smile
Всъщност доста трудно се намират, по дрогериите не ги зареждат...

Общи условия

Активация на акаунт