Компактно и достъпно попълнение за домашната работилница от Лидл

• 9 965
  • 385
  •   1
Отговори
# 105
Най полезен у дома ще ни е ударната бормашина от Лидл.

# 106
Имаме нужда от няколко ваши продукта. Simple Smile Песакоструйния апарат, пневматичния такер, а за мен - спрей моп.

# 107
Ударната бормашина би ни свършила работа на семейството, защото правим ремонт в момента.

# 108
Една бормашина никога не е излишна 

# 109
Ударната бормашина и винтоверт са инструментите без които моя съпруг не може. Все има какво да се ремонтира и в къщи и на вилата. Догодина живот и здраве, напролет ни предстои и ремонт.

# 110
Мисля, че винтовертът ще ни е от най-голяма полза и ще мога дори аз да го използвам.

# 111
  • Across the Multiverse
Гедоре, винтоверт, пистолет за горещ въздух- тези неща биха били най-полезни у дома.

# 112
Ударната бормашина „Парксайд“ ще е прекрасен подарък за баща ми, който сякаш колекционира подобен род инструменти.

# 113
Перфоратор и ударна бормашина от парксайд вече имаме в къщи. Сега имаме нужда от водоструйка.

# 114
Винтоверта определено.

# 115
Ударната бормашина ще зарадва много мъжа ми. Вечно сме в някакви ремонти.

# 116
  • София
Не сме ползвали никой от инструментите за ремонт, но много харесвам дрехите ви от серията Моден агент XXL, детските дрехи, играчки, препаратите за почистване. Следя брошурите всяка седмица.

# 117
Винтоверт имаме, точно от Лидл, както и други инструменти, които аз не използвам. На мен лично като домашен помощник би ми била най-полезна прахосмукачката робот

# 118
Винтовертът и куфарчето с инструменти са най-ползваните вкъщи от мъжа ми.Аз използвам ежедневно хлебопекарната и булета ви,незаменими помощници са ми.

# 119
  • Пеликания
Правим ремонт на вилата и много от инструментите са ни от Лидъл.
Имаме къртач, който е много удобен за лесното разбиване на стена или под. Винтоверт, електрожен и много дребни принадлежности.
Шлайфа ще ми е много полезен за дървените мебели, които искам да реставрирам.

Общи условия

Активация на акаунт