Мнение в отношенията

• 3 505
  • 45
  •   1
Отговори
# 15
И твоята не е лесна – цялата заплата за дрехи, а манджа – не е важна. Жената си е тип "кифла". Няма да ѝ угодиш никога. Все ще иска нещо повече, все ще е недоволна от нещо. Това си е до тип човек. Такава си си я избрал, ще търсиш допирателни. Не ѝ угаждай за всичко, сложи някакви граници като обясниш "така и така, правя това, защото ти прекаляваш с това и това". Само с викове и писъци не става. Ако тя продължи да не разбира и само истерясва, тогава вече – не знам. Угодия не се очертава. Преценяваш си колко и какво можеш да понесеш заради детето.

# 16
Той рано се е прежалил за татко, тя тръгнала с голяма кошница - иска да е като заможните майчета, ама не е намерила правилния...и - драма. Ми сега или ще се търпите, или ще се развеждате.

# 17
  • София
Всезнайки или всезмайки купуването на дрехи е направено отдавна по два гардероба на жена,като и трябва повече да ги яде тогава тя аз дрехи не ям, щом съм доверил средството за оцеляване на теб значи семейството разчита на теб какви глупсоти говорим. майка ми си няма къща .правилото е че една жена сменя семейството не мъжа да сменя семейството как тъщата ще ее там. и  аз не се оплаквам и по 20 часа ще работя стига да си го има уважението питам какво да направя за да поддържам добри отношения и за напред.опитвах с добро поведение докато и на двамата върви е добро игнорирах ама когато не стане а нейната и ми иде да ходя да бия боксовата круша
Глупости.
Жената и мъжът създават отделно, собствено семейство.

След като ти не си гледаш детето и очакваш само жена ти да го прави, тя има правото да реши дали и кого да помоли за помощ. Когато ти започнеш да си гледаш детето, ти ще решаваш кой да ти помага.

Кога за последно покани жена ти на заведение?
Кога за последно я изненада с цветя или нещо подобно?

# 18
Е той го гледа..Когато не ходи на двете си работи,де..

# 19
От всичко разбрах, че действието се развива в тоалетната на мъжа, че нали, той не си сменя семейството. За некВи ла*на прочетох накрая, не че има начало и край поста.

# 20
Tъкмо да му вляза в положението на автора и прочетох за правилото, което гласи, че жената сменя семейството и се отказах. Може и така да е било преди век - два, но сега сме 2019 година и отдавна и двамата сменят семейството, като създават свое.
Остави в началото тъщата да помага на жена ти, за да може тя да се чувства спокойна и да гледа спокойно детето.
За отношението на жената към парите и аз не съм съгласна, ама така е, като не сте ги изговорили нещата. Не е късно за това, говорете и ще намерите решение

# 21
  • София
Е той го гледа..Когато не ходи на двете си работи,де..
И когато не гледа кучето.

# 22
  • Sofia
Tъкмо да му вляза в положението на автора и прочетох за правилото, което гласи, че жената сменя семейството и се отказах.

О, имаше и доста по-цветущи пояснения – нещо за "кочани" и т.н. – но модераторите благоразумно са ги замели.

# 23
Така, пак прочетох първия постинг. Значи първо, имаме сериозно напиване през месец-два. Това не е "нищо". Второ, типичен представител на хомо булгарикус - не мисли, хвърля се и "е тека кат'стане", после се прави на мъж. Тръгва да прави дете, като на практика не може да си позволи отглеждането му, трябва да му додават за памперси. Взел е непосилен кредит, без да прецени колко ще му остават. След това си дава всички пари за месеца, без замисляне.

Еми при тая серия от грешки как да са наред нещата...

# 24
  • София
Чудя се защо жената си е причинила такъв мъж...
Кучето гледал, двора гледал, за детето като му остане време...

П.П. Ами, хомо булгарикус. Чист хомо булгарикус-анадолус е.

# 25
Накрая ще излезе, че си шета на мъжкия акъл и се изживява като мъченик, а реално е натворил големи глупости.

Да махне кучето за начало.

# 26
Еее, недейте сега, кучето какво е виновно? Искате и то да си смени семейството?

# 27
Може би ако махне кучето, може да има пари за памперси.

Интересно да не би бабата да е дала идея - вземете се, направете си бебе, аз ще помагам...бе кой мъж прави бебе, като трябва майка му да купува памперси? Че и взел кифла с претенции, а тя иска лъскавите работи..Абе драма.

# 28
  • София
Скрит текст:
Може би ако махне кучето, може да има пари за памперси.

Интересно да не би бабата да е дала идея - вземете се, направете си бебе, аз ще помагам...
бе кой мъж прави бебе, като трябва майка му да купува памперси?
Скрит текст:
Че и взел кифла с претенции, а тя иска лъскавите работи..Абе драма.
Ами, как да ти кажа... Laughing

Хайде да се направя на възпитана и да оставя многоточието.

# 29
Прави сте че си създават собствено семейство след като се съберат .това имам предвид а не майката на единия или другия да е постоянно при тях и да се меси защото жената няма мнение, а аз ако се обадя съм лош и неуважителен щото имам мнение и не е правилно спрямо на тъщата плюс това всяка седмица ходим на разходки и повярвай ми доста неща с цветя съм поднасял допълнително.кучето няма как да го махна взел съм го преди да я срещна дори привързал съм се към животното пък и ми вади пари от скачки.И не се притеснявайте имам пари за памперси,когато не и ги давам всички просто те предявиха желание да и взимат защо са имам против и защо ако взимат пък трябва са сме им длъжни да ги слушаме дословно.Никога не съм си позволил да я ударя и няма то е сигурно че ще я набия, ама по добре да набия някой заради нея .само да кажа че аз съм си сметнал разходите спрямо доходите и имаше излишък един вид за черни дни не съм безотговорен и четете малко аз на детето му отделям внимание колкото мога.Има жени който си мислят че като направиш дете и някой им е длъжен да го гледа ама пък и да дава пари за глезотиики ама пък и ако може и да върши и нейните задължения

Общи условия

Активация на акаунт