Черен петък 2019

• 155 971
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 320
Миналата година всички магазини на Индитекс имаха -20% - Зара, Масимо Дути, Манго, Страдивариус и т.н. Само не мога да се сетя дали имаха Cyber Monday с малко по-високо намаление, някой помни ли?

# 1 321
  • Шумен
Е тия от Еконт направо се оливат - на имейл са длъжни да пратят съобщение, за телефон е ясно, че няма да стане, ако не е изискано от подател. Благодаря за споделеното, ще ходя да проверявам, че забравих от кога ми е поръчката от Грация ,току виж я върнали.

# 1 322
Иначе маратонките, които бях поръчала са много хубави и удобни, оправдаха очакванията ми.

Кои маратонки поръчахте? Че аз още се чудя дали да поръчам, два чифта си харесах, бели и черни.
[/quote]
https://www.gracia-s.bg/c/cheren-petk-16/damski-maratonki-cheren-velur-692  
На живо са дори по-симпатични. Ако това е моделът, за който се колебае те, мога да ви изпратя реални снимки на ЛС. Харесва ми това, че оптически смаляват крака, което за моя номер(39) си е предимство. Освен това имат ортопедична стрелка.

# 1 323
  • Стара Загора
За Еконта - може да си направите регистрация в е-Еконт и там да следите дали имате пратка или не. Пример от днес - бях забравила, че днес може би ще пристигне пратка за мен, като не изпращат смс, влязох, видях, че е пристигнала и отскочих до офиса да я взема. Улеснение си е.

# 1 324
  • София
Е тия от Еконт направо се оливат - на имейл са длъжни да пратят съобщение, за телефон е ясно, че няма да стане, ако не е изискано от подател. Благодаря за споделеното, ще ходя да проверявам, че забравих от кога ми е поръчката от Грация ,току виж я върнали.

И аз съм така, ще взема да звънна в Еконт  newsm78

# 1 325
Еконт вчера ме уведомиха за пратка на стойност 20 лв, иначе наистина спряха да пращат смс-и напоследък.

# 1 326
  • Стара Загора
Не изпращат смс-и, защото вече и те се заплащат. Ако пратката остане невзета няколко дена, звънят по телефона, поне при мен така е било, т. е. няма как да върнат, без да ви уведомят.

На Грация и Кавалер пише ли някъде до кога са тези намаления, че нещо не виждам?

# 1 327
Днес получих две пратки, за по 100+ лв. всяка, от Кавалер. И двете са с безплатна доставка.
Изключително съм доволен от дизайна и качеството на изработката, пък за цените да не коментирам Simple Smile
Действително са леко уголемени и калкулаторът на сайта не лъже.
Благодаря на форумката, споделила инфото.

# 1 328
Някой беше питал за Ризърв-черен уикенд ще имат с -20% на избрани.В HM днес имаше на места стикери-в очакване на черен петък-20 и -25 %.

# 1 329
  • на морето
Аз пък поличих смс от Еконт за пратката ми от Кавалер, но не можах да я взема.

# 1 330
  • Шумен
А би ли казал как разбра, че имаш пратка? Утре ще проверя в офиса, обаче ако я няма, не мога да се разхождам всеки ден. Много е тъпо, че поръчките са без регистрация в сайта  и не можеш да проследяваш нищо.
Намалението мисля, че е до неделя.

# 1 331
Обадете се на телефона на Еконт 070017300 - по име и телефон дават информация за пратките.

# 1 332
  • София
Samo ot 29.11 do 01.12 lyubimite vi produkti na MAC sa s 25% otstypka v MAC The Mall,MAC Mall of Sofia,MAC Paradise,MAC Delta Planet Varna i MAC Plovdiv Plaza.

# 1 333
  • оттам, откъдето започва България
Чудо! Поръчката ни от Емаг от 23.11.2019 г. е тръгнала към нас. Simple Smile

# 1 334
 И аз съм разочарована от Грация, в Неделя направих поръчката, нямам пратка в Еконта и телефонът им дава постоянно заето. Sad

Коя аптека щеше да има намаления утре? Ремедиум?

Общи условия

Активация на акаунт