Черен петък 2019

• 155 962
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 335
Ремедиум да !
В еконт ми казаха че вече не пращат СМС за пратка и цена, защото се таксува на МОЯ номер 18ст.

# 1 336
Това не го знаех за таксата. Мале ще платя бая отгоре другия месец, все с смс ме известяват Grinning

# 1 337
Не е отгоре на номера, а като отидете за пратката ви ги взимат тези 18 стотинки Grinning

# 1 338
  • Ловеч
Не знам пускано ли е - 40% на избрани в ZARA в 21ч

# 1 339
  • Бургас
Смс известяването се заплаща от получателя. Просто сумата на доставката се увеличава с таксата за смс-а. Е, освен разбира си ако изпращача, не е пожелал това да е за негова сметка.

# 1 340
За тези, на които поръчките им от Емаг са на статус регистрирана - не губете надежда. Днес получих мейл, че са изпратили една от поръчките. Надявам се да пратят и втората скоро.

Абсолютно е така!

# 1 341
  • Пловдив
Гидо имат намаление..

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 09:54 от mystic woman

# 1 342
За домакински уреди вижте тефал ук сайта

# 1 343
Търся черна чанта, евтина, голяма или като "на пощаджийка".

# 1 344
Пинка панда са пуснали до 70%, ако някой се интересува https://www.pinkpanda.bg/

# 1 345
Досега висях в сайта на Хиполенд. Избрах някои неща, но никъде не е потвърдено, че утре ще има евентуално намаление.
Някой знае ли нещо по въпроса?

# 1 346
Okaidi имат ли намаление? Код?

# 1 347
Извинявам се, ако въпросът ми се повтаря, но някой знае ли със сигурност дали в Хиполенд утре ще има намаление? В сайта им нищо не пише. Ако няма да имат, знаете ли дали някой друг магазин, предлагащ бебешки стоки ще има намаление? Търсим ваничка с поставка. Благодаря предварително!

# 1 348
Със сигурност има намаление в Хиполенд утре,днес видях в два варненски мола брошури.Няма логика да има отстъпки във Варна ,а в Русе примерно не,така поне мисля.

# 1 349
Извинявам се, ако въпросът ми се повтаря, но някой знае ли със сигурност дали в Хиполенд утре ще има намаление? В сайта им нищо не пише. Ако няма да имат, знаете ли дали някой друг магазин, предлагащ бебешки стоки ще има намаление? Търсим ваничка с поставка. Благодаря предварително!
По-назад се коментира,че намаление ще има в магазините ,които са по моловете.На сайтовете им е обявено 25% за всичко налично.

Общи условия

Активация на акаунт