Черен петък 2019

• 155 971
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 350
  • софия
Извинявам се, ако въпросът ми се повтаря, но някой знае ли със сигурност дали в Хиполенд утре ще има намаление? В сайта им нищо не пише. Ако няма да имат, знаете ли дали някой друг магазин, предлагащ бебешки стоки ще има намаление? Търсим ваничка с поставка. Благодаря предварително!
хиполенд и комсед в the mall са обявили -25%, сигурно и други има /виж страницата на the mall във фб. предполагам, че и за другите молове  е така./

# 1 351
  • Sofia
Искам да си купя 2-3 шампоана на L'Oréal Professionnel от "Златна рибка", но засега има едва 20% намаление. Мислите ли, че утре ще е повече? Имам път към The Mall, така че мога да си ги взема оттам.

# 1 352
Няма да е повече.

# 1 353
  • Sofia
Еее... Grinning

А имало ли е по-изгодно намаление през последните 1-2 седмици?

# 1 354
Със сигурност има намаление в Хиполенд утре,днес видях в два варненски мола брошури.Няма логика да има отстъпки във Варна ,а в Русе примерно не,така поне мисля.

А имате ли представа това за физическите магазини ли важи или по принцип, т.е. и за он-лайн магазина?

# 1 355
Със сигурност има намаление в Хиполенд утре,днес видях в два варненски мола брошури.Няма логика да има отстъпки във Варна ,а в Русе примерно не,така поне мисля.

А имате ли представа това за физическите магазини ли важи или по принцип, т.е. и за он-лайн магазина?
Честно казано не знам,би трябвало,проверете в сайта им сутринта.

# 1 356
  • Пловдив
Искам да си купя 2-3 шампоана на L'Oréal Professionnel от "Златна рибка", но засега има едва 20% намаление. Мислите ли, че утре ще е повече? Имам път към The Mall, така че мога да си ги взема оттам.
Не знам какво точно търсите, но вижте в Арлен и Нотино.

# 1 357
  • София
Напазарувах от Оушо доволно, но Масимо Дюти ме ядосаха. Бях си харесала яке и стоеше в кошницата само да го пусна ако са го намалили. Отварям сайта и якето го няма. Изобщо на сайта им го няма. Много ме е яд.
Иначе имат доста намалени неща, ама на мен яке ми трябва. Сърдита съм им.

# 1 358
Привет, знаете ли дали някъде ще има намаление на  маслени радиатори?
За тигани  и тенджери други, освен на Tefal могат ли да се очакват намалени?

# 1 359
  • Ланкър, планините Овнерог
Онзи ден поръчах от parfumo, а и в make up са доста по-ниски цените.

# 1 360
  • София
Бясна съм на Златна Рибка, сложили са грешна боя в пратката ми, никой не отговаря на е-мейл или телефон, свързах се с The Mall, от където ми записаха номера на поръчката и обещаха да се обадят, 2 дни, няма обаждане....

# 1 361
Бясна съм на Златна Рибка, сложили са грешна боя в пратката ми, никой не отговаря на е-мейл или телефон, свързах се с The Mall, от където ми записаха номера на поръчката и обещаха да се обадят, 2 дни, няма обаждане....
Там е лудница, а предполагам и в др.им магазини- комплектоват поръчки, консултират, продават...Аз ходих 3 дни подред, защото нещо липсваше от поръчките ми, изчерпало се,но иначе ми пускат мейл,че поръчката е готова за взимане. Пуснах още една вчера- нито потвърдителен мейл, нито информационен,че мога да я взема...Утре отивам да я търся...

# 1 362
А би ли казал как разбра, че имаш пратка? Утре ще проверя в офиса, обаче ако я няма, не мога да се разхождам всеки ден. Много е тъпо, че поръчките са без регистрация в сайта  и не можеш да проследяваш нищо.
Намалението мисля, че е до неделя.
Ако въпросът е към мене - имам регистрация в e-econt, а и СМС получих.

# 1 363
И аз имах липсващ продукт в рибката, но не съм го правила на въпрос, нямах и някаква мостра на олио. В магазина (Мол София) са приготвили всичко в пликчета и като дойде клиента маркират нещата едно по едно. Имах късмет само с един човек пред мен.

# 1 364
  • София
-30% на всичко в Ривастайл (дамски и мъжки кожени чанти и аксесоари Tuscany leather) - на мен са ми страшно любими а качеството им е топ! Дават и по 2 години гаранция. Но принципно са им височки цените. https://www.rivastyle.bg/

Общи условия

Активация на акаунт