Черен петък 2019

• 157 197
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 960
https://www.zlatnaribka.com/alfaparf/lisse-design-keratin-therapy

някой използвал ли е тази серия с кератин? Или нещо друго за възстановяване и изглаждане на изтощена коса?

# 961
  • София
Добре, че прочетох при вас за намаленията в Санита. Уредих се с цялата серия за коса на Uriage с намаление, и лосион за почистване на грим. И наистина са намалени.

Иначе от Жар поръчахме влагоабсорбатор, но от стандартната промоция -от Черния петък нямаше намаление на модела, който си бях харесала. И един външен хард взех оттам, вече от Черния петък. Беше с 10 лв отгоре на Емаг, но пък предлагат 36 месеца гаранция срещу 24 от Емаг.

Вчера се чудех и за един Самсунг Галакси от Технополис, трябва да взема някакъв нов телефон на баща ми, но се отказах. Иначе беше добре намален.
Може ли линк за влагоабсорбатора? И аз търся.

https://www.jarcomputers.com/Rohnson-R-9010_prod_OOTEROHNSONR901 … YHe5FcDY0hIElHI90

В Зора е с 10 лв отгоре. Гледах доста оценки и от чужбина, доволни са хората. В Reno също има намален един, но за нашето жилище е малък. В Jar го има два пъти, като едното не е намалено, така че този линк е правилен.

# 962
LYGIA, Не знам защо е този ферман 🤔
За поръчка, която съм направила от български сайт ми писаха още при получаване на регистрирана поръчка, че доставката ще е месец, защото продуктът е от чужбина. Това не ме притеснява, приемам го.
Идеята ми е, за българските Емаг, примерно, които са наясно, че ще има големи поръчки, те оставят да чакаш, дори не си наясно, дали изобщо продуктът ще дойде.
Та, наясно съм в кой свят живея. Не се притеснявай. Не знам защо беше това заяждане, в случая.
Емаг работят с много куриери. Въпрос на организация 🤔

Не коментирам Емаг. Не съм поръчвала от тях на черен петък, съмнявам се и да го направя. Който има нервите и желанието Да се занимава сигурно и успява да си вземе желаното. Подразни ме надменния ви коментар как от чужбина едва ли не пристигали по-бързо и сте щели да забравите какво сте си поръчали. На мен пък това ми прозвуча заядливо. Ами има история на поръчките за тази цел 😂 Рибката не са ми любими, но пък седмица не е толкова много време да изчакаш за нещо намалено и във въпросния “ферман” обясних защо (без да визирам емаг изобщо, защото с тях нямам опит).

# 963
  • на морето
Здравейте! Тези, които имате обувки от Кавалер, бихте ли споделили дали изцяло са от естествена кожа( отвътре и отвън)?

# 964
Включвам се само да уточня, че емаг не е българска фирма а румънска.

# 965
Не знам дали се спомена вече, но днес бях в Хиполенд, служителят на касата каза че на 29.11 ще имат 25% намаление на всички стоки отново 😊

# 966
Сигурно само на мен така ми се струва, но тук повечето очакват освен големи намаления, много наличности и някакво скорострелно обработване на заявки. Аз може да си хейтя някои търговци, но не си пълня кошниците с намалени продукти от тях и после да се възмущавам как доставката им била цяла седмица и ще си забравя какво съм поръчала 😂 Майко мила right back at ya 🤣

Между другото в Deichmann има 30% на последни чифтове, ако на някой му е полезно. Миналата година си поръчах от тях страхотни ботушки и още са в идеално състояние.

# 967
В Златна рибка имат ли намаление в магазините? И имат ли повечето неща на място?

# 968
  • ново
Здравейте! Тези, които имате обувки от Кавалер, бихте ли споделили дали изцяло са от естествена кожа( отвътре и отвън)?
Да, от естествена кожа са, ботите отвътре имат хастар, кецовете например са кожа и вътре.

# 969
Какви телевизори, какви 5 лева не съм успяла да купя? Стадото ви будалкат с изкуствени намаления и се помпате от 7 сутринта на рифрешване. Това със сигурност не ми е нивото, просто се дразня как ви будалкат, ама явно си го заслужават мнозинството. Аз се чудя защо като отида в Кауфланд има бой за кофи с плодове...
Няма ли да пробвате да ме съдите, че ви обърках с лелка? Макар че във форум всеки може да се изкарва всякакъв  Mr. Green
Госпожо , че не сте в час е очевадно за всички вече , както и , че сте от хората които обичат да си хейтят в интернет без да са наясно защо точно .
Не сте пробвали дори да вземете телевизора , но обявихте , че никой реален купувач не го е взел Grinning После обявихте , че го взели хотелите за хотелските си стаи Grinning След което обеснихте , че сме стадо и ни лъжат и нямало реални намаления Grinning Все едно слушам бабите пред блока как си хейтят ей така без основание , предполагам сте точно такава де . За мен , като част от стадото да взема xbox one за 249 си е добро намаление , да взема 32 инча ТВ за129 също , но вие като класна дама , която не е част от стадото и не взима кофи с плодове от кауфланд , а само скъпите продукти НЕнамалени Grinning ще вземете нещата от истински намаления , предполагам за жълти стотинки , даже може да ви платят да ги вземете Grinning
Не , че нещо , но сте пълен смях , но така обърквате хората които не са пазарували от даден магазин и някой ще ви повярват , че няма такава промоция и ще е изпуснат , естествено повечето от "стадото" веднага ще ви видят , че сте вкисната лелка , на която целия свят и е крив и ще ви подминат .
Не пробвала да вземе стока , но  никой не бил успял Grinning и това го знае на базата на .. тъжния си живот Grinning оффф боже , от къде се взимат такива хора в интернет , в реалния живот никога не срещам чак такива хейтъри на всичко .

# 970
Поръчах си от Зора влагоабсорбатор, защото нямаше налични в магазина. Веднага ги изкупили. Пишеше до 20 дни доставка и се въоражих с търпение. 2 часа след като пуснах заявката, ми писаха, че във вторник ще е при мен. Много се изненадах, но и 20 дни да беше, ок съм, все пак спестих 100 лв.

# 971
аз съм в търсене на комплект или 2 по отделно електрически четки за зъби, ако някой е попаднал на намаления.
В Била до началото на януари имат к-т четки на Филипс, трябват ти само 5 промо точки.В момента там цената е най-ниска за този модел(129.90лв.).
Скрит текст:

# 972
Някой беше питал за HM,минали години имаха 20%,тази май пак ще е така.
Ако някой се интересува "И за мама" ще имат 25% на всичко,аз си набелязах сутиен и колан за под корема за бременни и двете .Интер спорт пък ще имат 10% за 1 артикул,20% за 2,30% за 3.

# 973
В Златна рибка имат ли намаление в магазините? И имат ли повечето неща на място?
Има и в магазините, но какво точно е налично трудно ще ти отговори някой.

# 974
  • Ловеч
И моята поръчка от Златна рибка пътува. От Хиполенд имам 2, първата седи статус "нова", втората пътува.

Общо взето от тоя черен петък изпълних коледните подаръци на децата, за мен боти, прахосмукачка робот и козметика, за мъжо само парфюм...толкоз.
Нова сушилня ми трябва ама не мога да се спра на марка/модел, продължавам ровенето.

Чакам ХМ и Бианки.

Общи условия

Активация на акаунт