Черен петък 2019

• 157 172
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 945
В закона е упоменато , че реклама може да се прави само за продукти които са само с над 400 бройки ? Миналата година в olx имаше по едно време около 50 обяви на този лаптоп от 199 , нямам идея как само 20-30 са се закачили , като има и доста като мен които не си го продават , тази ще е същото . Нямам идея какво ви прави кеф да плюете по този начин , без да имате всъщност никаква идея колко бройки са имали реално и колко такива са продали .
Незнам дали имаме нормална КЗП , но ако имаше нормална съдебна система , ако бях аз на мястото на търговците щях да си потърся правата в съда с такива като вас които плюят ей така , защото не са успели да вземат нещо . Защото госпожо никъде в закона не пише , че даден артикул трябва да го има до тогава до когато вие успеете да се "закачите" .
На мен също ми е странно. Направих вчера сутринта към 10 поръчка на телевизор. Бяха последни бройки, но ми прие поръчката, но до сега не е мръднала от статус "регистрирана".
Чак пък, за почти денонощие и половина да не е пренасочена...
Някой има ли идея, дали изобщо ще ми пратят нещо?
Ще пристигне , но с повече забавяне отколкото мислете . Забележете разликата в регистрирана поръчка и изпратена ( това е от xbox-а на миналия черен петък )

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 19:35 от AnMary

# 946
Милена, дано, защото следя от месец 🙂

# 947
Тези от е.маг нещо се бъзикат, следя 1 тротинетка преди 1 седмица беше 59.90, от вчера е 58.90 уж намалена от 89.90 😄 сори ама няма да си я купя с реално 1лв намаление 👿

# 948
  • ново
Тъй като някой по-напред питаше за Кавалер и Грация, звънях да питам - Намалениета са само в сайта, връщане и подмяна също само онлайн, не са обвързани с магазините. Аз и ММ имаме много техни обувки и си знаем номерата, така че ще поръчам спокойно.
Поръчах вчера няколко неща от Емаг на добри цени, от Златна рибка  и Санита също.

# 949
И аз покрай вас ме зариби Златната рибка и поръчах.
На вайбър ми отговориха, че поне седмица ще отнеме поръчката.
Аз ще забравя какво изобщо съм поръчала. Малко ме дразнят тези дълги срокове. Че то от чужбина съм чакала толкова време 🤔

# 950
Някъде има ли хубава и изгодна кана за загряване на вода, но стъклена

# 951
  • ново
https://reno.bg/elektrouredi/za-voda-i-napitki/elektricheski-kan … 18-staklena-19917
https://reno.bg/elektrouredi/za-voda-i-napitki/elektricheski-kan … 7l-staklena-21799

Дали са хубави обаче, не знам.

# 952
аз съм в търсене на комплект или 2 по отделно електрически четки за зъби, ако някой е попаднал на намаления.

# 953
Да кажа и аз поръчах вчера телефон за мъжа ми от емаг, преди 15 минути ми звънна куриер..... Неочаквано

# 954

https://www.technomarket.bg/elektricheski-kani/zephyr-zp-1230-e-09162204

Купих я преди две седмици, най добро съотношение цена/качество и не оставя утайки във водата

# 955
  • Пловдив
Хепи, виж брошурата на Кауфланд...мисля от понеделник ще има такава кана.

# 956
И аз покрай вас ме зариби Златната рибка и поръчах.
На вайбър ми отговориха, че поне седмица ще отнеме поръчката.
Аз ще забравя какво изобщо съм поръчала. Малко ме дразнят тези дълги срокове. Че то от чужбина съм чакала толкова време 🤔

Да, то всичко така става супер лесно. Хората едва ли получават такива обеми каквито за няколко дни на Черен Петък, няма смисъл да назначават повече персонал. Обработката на двойно, тройно, четворно количество пратки със същия персонал отнема и своето време. Сигурно всяка година се подготвят като зареждат определен брой продукти, но е възможно от някои да получат по-голям от очаквания обем поръчки, което означава, че трябва да заредят продуктите или от централния си склад ако имат такъв или дистрибуторите им да им набавят бройки. Големия обем поръчки означава, че понякога куриера може да е препълнен и дори и поръчката да е готова стои в склада им защото не са успели да я предадат, ето още ден. Докато куриера я достави още ден или два.

Много ми е интересен света, в който живееш където всичко се случва като с магическа пръчка 😂

В чужбина също има закъснения на пратки, но хората в по-нормалните страни имат съвсем друг подход и подготовка за черен петък и нашия шизофреничен луд петък, фалшив петък и т.н го доказа 🤪

На мен ми е много любопитно какво ще има другата седмица, защото със сигурност не са свършили още и някои уважаващи себе си търговци са си запазили хубави намаления за традиционния ден 😂

# 957
Аз имам стъклена кана от Кауфланд. Доволна съм. Обаче нашата вода е мноооооогооооо варовита. Всяка седмица в изварявам с лимонена киселина

# 958
LYGIA, Не знам защо е този ферман 🤔
За поръчка, която съм направила от български сайт ми писаха още при получаване на регистрирана поръчка, че доставката ще е месец, защото продуктът е от чужбина. Това не ме притеснява, приемам го.
Идеята ми е, за българските Емаг, примерно, които са наясно, че ще има големи поръчки, те оставят да чакаш, дори не си наясно, дали изобщо продуктът ще дойде.
Та, наясно съм в кой свят живея. Не се притеснявай. Не знам защо беше това заяждане, в случая.
Емаг работят с много куриери. Въпрос на организация 🤔

# 959
Аз поръчах снощи от рибката към 1:30 през нощта и днес получих емайл, че пратката е изпратена и в понеделник ще е при мен. Без опция за обаждане от оператор де, тогава може и да има известно забавяне. Но иначе са много  бързи. Не помня случай да съм пазарувала от тях, което става почти всеки месец, и да не са ми изпращали пратката още на следващия ден. Спокойно, няма да има такова забавяне.

Общи условия

Активация на акаунт