Черен петък 2019

• 157 299
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 570
Исках да си поръчам яке. Отстъпката във ФД е минимална, а на някои модели никаква. Бях добавила боти на Гес и днес са ги увеличили със 100лв.

# 571
  • В най - голямото село
Исках да си поръчам яке. Отстъпката във ФД е минимална, а на някои модели никаква. Бях добавила боти на Гес и днес са ги увеличили със 100лв.

+ 1 , освен това размерите са изчерпани и продават остатъци.

# 572

Черният петък не е това, което беше преди години, само отбиват номера.

# 573
Извинете, но от брошура, имейл, от къде се виждат намалените цени в Зора?
Не са ги обявили предварително. Само няколко са показали в клипове на началната страница в сайта https://zora.bg/

# 574
Бяла техника къде ще пуснат, освен в Зора?

# 575

Зора гласят цените Wink

# 576
Нагласили са ги вече Wink

# 577
Във фешън дейс в любими съм добавила  няколко часовника.
Влизам с 5 лв по надолу  ... супер намаление 🤣
В Global Brands знаете ли дали правят черен петък?
Fashion Days не е място за покупка на часовници. Много хора не са наясно, но те не са официални вносители на марките - това, което продават е стара и залежала стока купувана от складове, не от производители. Но не това е най-големия проблем - ако, не дай си боже, Ви се счупи часовника, купен от тях, може да се хванете за палците. Никой уважаващ себе си вносител няма да Ви поправи часовника, като не е закупен от него - независимо за коя марка и кой вносител говорим. Има някакъв шанс Фешън дейс да поемат поправката, но... да кажем, че не е съвсем сигурно Simple Smile Защото и гаранцията Ви не е оригинална. А ако трябва да се заменя модела... успех Wink Просто го имайте предвид, конкретно за такъв тип продукти.

# 578
В Зора намаленията са смешни, поне на това, което аз търся.

# 579
Във фешън дейс в любими съм добавила  няколко часовника.
Влизам с 5 лв по надолу  ... супер намаление 🤣
В Global Brands знаете ли дали правят черен петък?
Fashion Days не е място за покупка на часовници. Много хора не са наясно, но те не са официални вносители на марките - това, което продават е стара и залежала стока купувана от складове, не от производители. Но не това е най-големия проблем - ако, не дай си боже, Ви се счупи часовника, купен от тях, може да се хванете за палците. Никой уважаващ себе си вносител няма да Ви поправи часовника, като не е закупен от него - независимо за коя марка и кой вносител говорим. Има някакъв шанс Фешън дейс да поемат поправката, но... да кажем, че не е съвсем сигурно Simple Smile Защото и гаранцията Ви не е оригинална. А ако трябва да се заменя модела... успех Wink Просто го имайте предвид, конкретно за такъв тип продукти.
Да ,благодаря.
Ясна ми е тази работа.
Да чукна на дърво имам 3 часовника оттам,мм има 1 нищо им няма .

# 580
Гледам една прахосмукачка-робот, кояот в Зора на цена без намаление е 599 лв,намалена 459. В сайта -представител на фирмата основна цена 499 лв..

# 581
Гледам една прахосмукачка-робот, кояот в Зора на цена без намаление е 599 лв,намалена 459. В сайта -представител на фирмата основна цена 499 лв..

Коя марка? И аз си търся робот.

# 582
# 583

Може ли линк към нея, аз виждам на irobot 599 като най-ниска цена в Зора.

# 584
Аз от Зора не съм много доволна, но пък техниката там е с гаранция. От емаг, да не дава господ да ползваш гаранция.

Общи условия

Активация на акаунт