Черен петък 2019

• 156 063
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Стара Загора
В Айко не е 20%, а 16,67%.

# 1 186
Само на мен ли поръчката от 22.11 от емаг си стои регистрирана и няма никакво движение. Започнах да се притеснявам дали изобщо ще пристигне
Имам поръчки на обща стойност около 400лв., които все още са в режим “регистрирана поръчка” Simple Smile. Не се притеснявай!

# 1 187
  • Варна
На мен почти всичко ми дойде от емаг. Само две дреболии останаха.

# 1 188
  • София
Зара помня предишни години най- големи намаления са след нова година, включително и якетата намаляват тогава.

# 1 189
Хиполенд дали ще имат онлайн или само във физическите магазини? И къде видяхте информация?

# 1 190
  • Варна
Зара помня предишни години най- големи намаления са след нова година, включително и якетата намаляват тогава.

Дали дотогава остават налични модели и размери... Дали си струва да се чака...

# 1 191
  • на земята
Кога е намалението в shop.mdl,някой е знае?
Петък ли почва?
Благодаря

# 1 192
Този петък (както си му е нормално, де..) ще има намаление на Дъглас в Парк МОЛ СЗ.
Някой беше писал за миналия петък, но при нас нямаше такова нещо.

# 1 193
По спомен сякаш Хиполенд имаха ЧП само в моловете.

# 1 194
  • оттам, откъдето започва България
Само на мен ли поръчката от 22.11 от емаг си стои регистрирана и няма никакво движение. Започнах да се притеснявам дали изобщо ще пристигне
Имам поръчки на обща стойност около 400лв., които все още са в режим “регистрирана поръчка” Simple Smile. Не се притеснявай!

Моята поръчка, макар и много под тази цена, също е в режим "регистрирана поръчка". Няма да се учудя да я анулират, както и предната от 12.11.2019 г.

# 1 195
Скрит текст:
За Обувки.бг момичета поръчвайте смело, имам вече доста поръчки от тях. Мога да кажа, че това е най-коректният и безпроблемен сайт, от който съм пазарувала. Безплатна доставка над 50лв, безплатно връщане ,бърза обработка и качествена стока. Пуснах поръчка в неделя, вечерта беше обработена и вчера ми писаха, че пътува.
...и на двойни и тройни цени от останалите сайтове. Мъжки обувки Келвин Клайн взех от амазон за 25 лири като в обувки.бг бяха 280 лева. Whistling
Няма как да се прави сравнение с дебненето в Амазони-те. И ако ти я пратят без проследяващ номер става гадно. Имам такива поръчки с продавач Амазон - връщат парите, но си губя пратката. Ако ползваш превозвач може би не се случва, но аз не съм от тях.
Масово се ползват превозвачи. Не виждам смисъл от директна доставка до тук с оскъпяване от поне 12-15 евро за чифт обувки и рискът от кражби в пощите. Tired За мен пазаруването от обувки.бг е безсмислена набутвация. Как ли пък не съм дала 300 лева за обувки, на които реалната цена е в пъти по-ниска. Ама явно  винаги ще има балами да хвърлят пари там...

Емаг днес са ми изпратили таблета. И от намаленията в Елинор чакам един парфюм.

# 1 196
  • София
Киса, нищо не пречи да видиш в петък и уикенда, какво ще намалят и да прецениш, дали да чакаш.

# 1 197
От утре, 27.11. до 1.12. в Аико - 20% на всичко.
А дали намалението ще важи и на вече намалени стоки или само на стока с редовна цена?

# 1 198
В Декатлон дали ще има ЧП?

# 1 199
  • Пловдив
Аз да попитам в new yorker черен петък има ли?

И се извинявам за спама, но на някой все още поръчката от хиполенд да му стои със статус нова.

Общи условия

Активация на акаунт