Черен петък 2019

• 156 063
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 170
Oysho ще имат -20% в петък, предполагам на Зара също ще бъде толкова.

# 1 171
предполагам и Мюмакс ще се вкл.с нещо подобно. При нас двата магазина са залепени един за друг.
Мьомакс имат ли опция за пазаруване он-лайн?
Гледах сайта, харесах си нещо, цената ме удовлетворява и без ЧП, но не видях опция за поръчка.

Имат, аз съм си поръчвала от тях няколко пъти, но доставката им не беше изобщо малка.

# 1 172
  • София
OYSHO “пригответе се за черен петък от 28.11”, за регистрирани потребители и ползвайки приложението разпродажбата започва в 20.00 ч вечерта.
Това имам като инфо. Но дали се отнася и за др брандове от групата на Индитех не знам.
Пийка..... от консултант знам - 20% петък и ще има черен уикенд.
Текстура - 60% на всичко през целият уикенд.

# 1 173
В неделя бяхме в Гранда във Варна. Имам познат в Зара - каза до 40% ще е намалението. Викам, чудесно! Харесахме едно яке за детето, той го маркира на техните машинки - то нямало да е намалено.. На избрани артикули ще е, но уж повечето мъжки и дамски неща ще са намалени.
За ХМ ми казаха до 50%.

# 1 174
В Практис -20% на всичко, от петък до неделя

# 1 175
Да се отчета - телевизорът и куфарите от емаг пристигнаха днес. Отличен срок на доставка.

# 1 176
  • Варна
В неделя бяхме в Гранда във Варна. Имам познат в Зара - каза до 40% ще е намалението. Викам, чудесно! Харесахме едно яке за детето, той го маркира на техните машинки - то нямало да е намалено.. На избрани артикули ще е, но уж повечето мъжки и дамски неща ще са намалени.
За ХМ ми казаха до 50%.

В Гранда дали ще важи само за петък или ще е за целия уикенд?
В Мол Варна ще е от 29.11 до 1.12.

# 1 177
Нещо за Ризърв знае ли се, погледнах няколко страници назад, но като, че ли не е писано?

# 1 178
Само на мен ли поръчката от 22.11 от емаг си стои регистрирана и няма никакво движение. Започнах да се притеснявам дали изобщо ще пристигне

# 1 179
  • София
Само на мен ли поръчката от 22.11 от емаг си стои регистрирана и няма никакво движение. Започнах да се притеснявам дали изобщо ще пристигне
Спокойно не е само твоята. Моята също.

# 1 180
За ХМ ми казаха до 50%.

То какви магазини има в Мол Варна, само офиси...аз ще ходя до делта планет в петък, и ми се иска и Зара да чекирам...ще видим.

# 1 181
Спокойно не е само твоята. Моята също.
И аз съм така, а на всичкото отгоре сглупих да я платя, дано има някакво движение, че не ми се занимава да се разправям с тях.

# 1 182

В Айко 20 % на всичко, предполагам и Мюмакс ще се вкл.с нещо подобно. При нас двата магазина са залепени един за друг.
Мьомакс на живо в магазина имат ли намаления?
Моята поръчка от Емаг дойде, но другата е без никаква информация;

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 15:03 от Наоми

# 1 183
За ХМ ми казаха до 50%.

За това не питах, не зная.
А в Делтата ще има ли нещо интересно?

# 1 184
  • Варна
В Делтата нищо конкретно не казват. Тече някаква реклама, че първите 1000 купувача ще са печеливши Joy

Аз си търся зимно дългичко яке, лек овърсайз, да не е вталено, а права кройка и се чудя към кой мол да се метна.
Хич не искам в лудницата, ама се налага. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт