Черен петък 2019

• 156 055
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 200
До -50% намаление в SPORT DEPOT от 29.11 до 01.12 включително, онлайн и в магазините.
Скрит текст:

# 1 201
Мариелка хиполенд както стои на такъв статус изведнъж ще е пред вратата. До тази година всяка година купувах от тях на черния петък.
На мен за един крем 43лв. Санита  не ми сложи доставка, но ми е сложила крем Нивея подарък.
Чакам обувки от Грация и Кавалер само те не са се обадили, кога ще дойдат. Чакам ги с нетърпение три шифта. Моделите са стари, и вече не ги произвеждат, но аз много ги харесвам.
В мол на 29-ти не стъпвам за 20% си е някакъв ужас, а предварително са вдигнали цените и хората просто купуват от еуфория.
Таблета и телевизора от Емаг, за които хората се изтрепаха са с толкова стари модели и параметри, че незнам този лаптоп дали и за пишеща машина ще става. Масово търговците се отървават от стари стоки.

# 1 202
Да Мариелка, моята от Хиполенд е ''Нова'' все още. Като един ден за малко се смени на "В изчакване". Писах им. Попитах какво значат тези промени в статуса, а те ми се накараха, че съм приела общите им условия и срока е до 05.12!

# 1 203
До -50% намаление в SPORT DEPOT от 29.11 до 01.12 включително, онлайн и в магазините.
Скрит текст:

И в момента го има. Но хубавите модели и номера са изчерпани.

# 1 204
И аз чакам Грация. Ни вест, ни кост.

# 1 205
Момичетa, много се извинявам ако е дискутирано, но видях в Комсед ще има -25%, дали и в Хиполенд ще има? Че изпуснах миналата седмица, а ми трябва шейна. Също така дали в бг хлапета има намаление? Благодаря Ви!

# 1 206
Дали ще има намаление на Технополис или Техномаркет?

# 1 207
  • Горна Оряховица
и 2те минаха.

# 1 208
и 2те минаха.
Да, явно няма да има пак. Май ще чакам коледните вече за телевизор.

# 1 209
  • Варна
Те всички обувки са от чужбина - Китай, не се карайте.  hahaha

Хахахахахх, така целна момента, елегантно издърпа шплента и метна гранатата. Хилотих се поне 2 минути, благодаря за което.

# 1 210
  • Sofia
Някой има ли новини за Sephora?

# 1 211
Те всички обувки са от чужбина - Китай, не се карайте.  hahaha
А, сакън, на някои пише  , ръчна изработка и 'де е фабриката.

# 1 212
  • София
Те всички обувки са от чужбина - Китай, не се карайте.  hahaha
А, сакън, на някои пише  , ръчна изработка и 'де е фабриката.
Хайде да престанете със спама, надявам се модератор да мине с метлата, че взе да писва!

По темата, ако има и други фенове на ФДТ Double Ware, утре ще е намален в Дъглас, имат различен намален продукт всеки ден от черната седмица.
Сефора, по традиция ще съобщят в последния момент, но винаги участват.

# 1 213
В Дъглас един тип продукти ли са намалени? Имам карта и някакъв ваучер и се чудя как да оползотворя, ФДТ изобщо не ме вълнува 😀

# 1 214
С колко ще е намален Дабйл уеър?

Общи условия

Активация на акаунт