Черен петък 2019

• 156 012
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Стара Загора
Някой направи ли поръчка от Douglas? Моята вече един ден е със статус "Разгледа се" Frowning

# 1 396
Аз пък се ядосах на НМ. От часове не мога да вляза в сайта, нито в приложението. Сигурно всичко дето си бях добавила в количката вече е изчерпано.

# 1 397
  • София
Момичета, ползвали ли сте доставката на Ремедиум? Не съм поръчвала онлайн и се чудя дали ще ги чакам дълго време или са ок?

# 1 398
А възможно ли е да получа имейл за пратка която не съм поръчала. Случват ли се такива грешки
 Много ми е Странно , досега не съм попадала в такава ситуация.
Вече.е в офис и чака. То на дъщеря ми на името.  Но и тя се чуди кво става.
Ще ходи до еконт да каже че има грешка. Викам си пък някой да не да е поръчал. а. Нейното име нещо и да ходи да си го вземе. Ще видиме какво ще се случи.

# 1 399
Момичета, ползвали ли сте доставката на Ремедиум? Не съм поръчвала онлайн и се чудя дали ще ги чакам дълго време или са ок?
Аз поръчвам редовно от там. Дори и без черен петък доставката се бави обикновено около седмица.

# 1 400
Не се ядосвайте за НМ, всичко хубаво са го махнали предварително. Поне якетата, които исках аз и естествено са по-скъпи ги няма.

# 1 401
Ето и някои от по-малките места, чиито намаления очаквах:

В Cosmetics Bulgaria имат по 20%-30% намаления на Профи Дерм, Българска Роза Карлово, Алтея, SNB и продуктите на БАН. Поръчвам си козметика от там защото доставят и в чужбина, а аз си обичам нашите продукти.

2 одеала от Текстура и 1 халат. Много им харесвам нещата. Знам, че са надценени отвсякъде, но съм си купувала и са ме издържали дълго и за подаръци съм взимала и много са се харесвали.

Спален комплект и за съжаление другите неща, които си бях набелязала не бяха намалени. :/ Слабичко от ИКЕА..

В момента обмислям DUKA, поръчвали ли сте нещо от там? Пише, че има по 70% намаления.

# 1 402
В мола в Русе положението е мъка...нищо интересно няма като намаление

# 1 403
Напазарувах от Оушо доволно, но Масимо Дюти ме ядосаха. Бях си харесала яке и стоеше в кошницата само да го пусна ако са го намалили. Отварям сайта и якето го няма. Изобщо на сайта им го няма. Много ме е яд.
Иначе имат доста намалени неща, ама на мен яке ми трябва. Сърдита съм им.

Може да си свалите мобилното приложение и да видите дали там го има. Аз си поръчах през мобилното един пуловер, който не видях въобще на сайта.

# 1 404
Нали ви казах за плаката на ДМ в Мега МОЛ - е, махнали са го и познайте какъв е черния им петък - 2 % от оборота! Момичетата казаха, че до последно не са знели какво ще бъде тази година. Очаквали са да имат -20 % на тяхната марка. Това е от снощи информация, днес пак ще отида - може да са размислили Joy

# 1 405
  • София
Не вярвах, че ще ми се случи, но и аз станах жертва на триковете на търговците. Доста време следих телефон Oneplus 7, както и няколко други модела. Както всички знаете, миналият петък повечето онлайн търговци бяха обявили Черен петък. Тогава не успях да намеря нито една изгодна оферта за следените от мен телефони на сайтовете, обявили Черен петък и в крайна сметка реших да поръчам от сайта, който предлагаше най-изгодната оферта, въпреки че не беше обявил Черен петък.Цената беше изгодна, въпреки че имаше допълнително цели 18 лева доставка, и решиш, че няма смисъл да чакам повече. Поръчах телефона.
Днес, обаче, реших отново да видя на какви цени се предлага (защо ли) и установих, че един от сайтовете, който миналият петък беше обявил Черен петък, но нямаше кой знае колко изгодни оферти, днес отново е обявил Черен петък и моят телефон е намален с почти 100 лв. или 30 по-малко от цената, на която го поръчах от другия сайт. Не знам колко е там доставката, вероятно и от там щях да спестя някой лев.
Както и да е, 30 лева не е голяма разлика, т.е. не съм се набутал много, но все пак оставаш с чувството, че си прецакан. И това при положение, че си мислех, че имам добра култура на пазаруване и не се хващам на търговски трикове.
Не бих казал, че в този случай сте прецакан, в смисъла, че даден Търговец ви е "прецакал". Утре ще излее нов модел на въпросния телефон и Всички търговски ще го пуснат с 250 лв. по-ниско вашия модел. Пак ще сте "прецакан", но си е друг вид прецакване, а не по вина на търговеца, интернета или пр. А бъдете сигурни, че истинските реални намаления са Януари месец, защото отгава наистина всички са с празни джобове след коледната и предколедна Хистерия по магазините:)

# 1 406
Някой направи ли поръчка от Douglas? Моята вече един ден е със статус "Разгледа се" Frowning
Аз поръчах във вторник, статуса още е Разглежда се, но вчера ми звъннаха, че е в магазин -така зададох получаването й.

# 1 407
# 1 408
  • Стара Загора
Значи има надежда скоро и аз да я получа, също с доставка до магазина е моята.

# 1 409
Вчера вечерта минах набързо през Елитис - ще имат някакъв черен петък и те.
На боя Лореал Екселънс имаше етикетче, че за черния петък цената е 5.99. Нямах време да обикалям магазина, но на друга стока не видях такъв етикет.

Общи условия

Активация на акаунт