Черен петък 2019

• 156 110
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
Момичета, евентим имат реално намаление 20% днес, аз си взех билети за концерт, за който по принцип се колебаех дали да ходя - не съм ги следила и не очаквах там черен петък.
Някои билети са чернопетъчни само днес, други са до 1-ви декември.

п.с. намалението важи при покупка и на каса, и онлайн

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 11:53 от Marisha*

# 1 411
А бъдете сигурни, че истинските реални намаления са Януари месец, защото отгава наистина всички са с празни джобове след коледната и предколедна Хистерия по магазините:)

Ето това е цялата истина, като ги гледам повечето магазини са с ДО 50% или 70%, а реално са намалени нещата само с по 20% или 10% че те Коледните и Януарски намаления са по-добри. Какъв черен петък с 20%? Смях. Много са малко търговците, които са направили добри кампании. В повечето случаи се залага на психологическият фактор.

# 1 412
Паоло Ботичели бяха с ДО -10%...пълен смях.
Реално от черния петък взех на детето дрехи от Мания за 4 лв- два панталона , два суитшърта. На мъжът ми една шапка за 8 лв от ССС и си тръгнах от мола... Нищо впечатляващо нямаше. Лошото е, че съм намислила сега да наказва няколко сайта Wink

# 1 413
  • В полите на Витоша :)
Срещали ли сте някъде намаления на телефони и по-конкретно на Xiaomi Mi 9T Pro?

# 1 414
Да , края на януари и февруари се пазарува изгодно де факто.
Ние останихме 160 лв.в Юск - две топли завивки Голд, 10 г.гаранция, противоакарни, по 50 лв.(135/200 см), намалени от 169. Кошче и четка хром за тоалетна 13,50 и 7,50лв., щори 60/160 см за 13,50 и др.дреболии.
В Делта Планет мол - ДМ нямат никакъв ЧП и нямат и клиенти, де. Молът си има ЧП и хора много. В Уайкики : вземи 4, плати 3.   В ССС и Резървед - 20%

# 1 415
  • гр. София
Момичета някой пазарувал ли е от тук https://www.sim.bg/black-friday-promocia-mobilni-telefoni  дали са коректни

# 1 416
  • софия
Днес има намаление на големи куфари Бора от 40% в магазините,но само на 100 л.

# 1 417
Намаленията в юск реални ли са, който е следил?

# 1 418
ENGLISH HOME - 30 % na vsichko!

Da, реални са в Юск, не че следя изкъсо и редовно. Но за тези параметри, качество - завивките са си ок, а за кошчето и четката тоалетна - със сигурnost си е ок цената, имаше доста хора в 9,30 ч и купуваха, не излизаха с празни ръце.
Влязох и в Икеа, там по-малко хора.... и  не се ориентирах кои стоки са на акция ЧП, но така или иначе не е на целия асортимент, а на отделни артикули.

ПП
 Значи никакво развитие по третата пор. от ЧП в Емаг- от др. изпращач е, но никаква инф. за нея в сайта, за втората поне знам, че е на път- до поща съм я адресирала.

# 1 419
Намаленията в юск реални ли са, който е следил?

Една позната ходи вчера в Юск и беше разочарована. Става въпрос за калъфкитеи и възглавниците, но не разбрах точно какво

# 1 420
Аз следих един скрин в Юск - намален е с 50 лв.

# 1 421
Да сте срещали някъде намаление в зоомагазини онлайн? Търся Био топчета/пълнеж за канистри, изгодни. Хи Хи!

# 1 422
  • Тра-ла-ла
Да сте срещали някъде намаление в зоомагазини онлайн? Търся Био топчета/пълнеж за канистри, изгодни. Хи Хи!
https://www.zooplus.bg/shop/oferti/black_friday?unique=HTML12

Днес е Черен петък - денят с най-добрите промоции и оферти! За да Ви покажем колко много държим на Вас, ние Ви подаряваме ваучер за 10% допълнителна отстъпка за целия асортимент на магазина. Побързайте, код купонът е валиден само до 6.12.2019 г

Възползвайте се и спестете сега!

Код купон: MJL-LBG-STW-SRR

# 1 423
  • Пловдив
А бъдете сигурни, че истинските реални намаления са Януари месец, защото отгава наистина всички са с празни джобове след коледната и предколедна Хистерия по магазините:)

Ето това е цялата истина, като ги гледам повечето магазини са с ДО 50% или 70%, а реално са намалени нещата само с по 20% или 10% че те Коледните и Януарски намаления са по-добри. Какъв черен петък с 20%? Смях. Много са малко търговците, които са направили добри кампании. В повечето случаи се залага на психологическият фактор.
Така е, но друг е въпроса какво е останало след погрома по Коледа.

# 1 424
Нали ви казах за плаката на ДМ в Мега МОЛ - е, махнали са го и познайте какъв е черния им петък - 2 % от оборота! Момичетата казаха, че до последно не са знели какво ще бъде тази година. Очаквали са да имат -20 % на тяхната марка. Това е от снощи информация, днес пак ще отида - може да са размислили Joy

Не виждам кое е смешното, че са решили да правят дарение с част от оборота!

Общи условия

Активация на акаунт