Черен петък 2019

• 155 995
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Mostly in my mind
Нали ви казах за плаката на ДМ в Мега МОЛ - е, махнали са го и познайте какъв е черния им петък - 2 % от оборота! Момичетата казаха, че до последно не са знели какво ще бъде тази година. Очаквали са да имат -20 % на тяхната марка. Това е от снощи информация, днес пак ще отида - може да са размислили Joy

Не виждам кое е смешното, че са решили да правят дарение с част от оборота!
чудя се как така не са знаели до последно, при положение, че ние тук знаем от доста време.

# 1 441
Ходих днес в ДМ, няма никакви намаления, освен от брошурата. Магазина беше празен, общо взето. Те хубаво ще даряват % от оборота, ама като няма оборот... Да бяха сложили 10%, така да привлекат вниманието на хората и наистина да се вдигнат продажбите. Не е лоша идеята с даряването, ама е малко недомислено. Всички хора са по магазините с отстъпки...

# 1 442
А как седят нещата при компютрите, търся да взема за вкъщи, ще го използвам за интернет главно.
Търсиш, проверяваш, сравняваш... Всичко е вече онлайн. Сайтове колкото искаш.

# 1 443
  • В полите на Витоша :)
[quote author=MVM1
Наясно съм, че цените постоянно падат и ако чакаш най-изгодната цена, никога няма да си купиш нов телефон или каквато и да е подобна техника.В случая дразнещото е, че един и същ търговец обявява два пъти Черен петък,  като предварително рекламираше миналия петък, където в крайна сметка се оказа, че много малко модели са намалени, а днес без никаква предварителна реклама са пуснали отново Черен петък и има доста повече и по-големи намаления.
Както и да е, сумата, която щях да спестя е само към 30 лв, телефонът е добър, така че няма да правя драма, просто е леко дразнещо.
[/quote]

Кой е сайтът? И аз гледама за телефон.

# 1 444
В Ремедиум няма нищо интересно, точно нещата, които ми трябват или не са намалени или са със смешно намаление.
В НМ също жалка работа, преди правеха хубави намаления, сега нищо. Някакви жалки 20 процента и то без БД. Повечето цени предварително завишени... Взех на малкото дете един коледен костюм и шапка с ръкавици.Не, че са кой знае колко намалени, просто ми харесаха.
От Манго обаче онзи ден, успях да поръчам много изгодни дрехи за мен, голямото дете и майка ми. Вчера получих мейл, че са изпратени.
От sila.bg си напазарувах много изгодно добавки, даже с БД.
От Емаг си чакам още едната поръчка. Звънях вчера и ми казаха, че всичко е наред и ще пристигне. Просто малко ще се забави. Надявам се да пристигне преди 6ти, че е телефон за имения ден на голямото дете.

# 1 445
Моите неща от емаг дойдоха!

# 1 446

Кой е сайтът? И аз гледама за телефон.
Сайтът е https://mobisector.com/
Има добри оферти за телефони Oneplus. Другите марки не съм ги гледал, но е възможно също да има добри оферти. Все пак, ако си харесаш нещо, потърси и по други сайтове, може да го има и на по-изгодна цена.

# 1 447
Момичета, ползвали ли сте доставката на Ремедиум? Не съм поръчвала онлайн и се чудя дали ще ги чакам дълго време или са ок?
аз съм поръчвала и всички беше наред до последната поръчка в която минизпратиха разпечатано шише течен пробиотик за бебе. Писах и и дори не си направиха труда да се извинят.

# 1 448
Някой знае ли от кой сайт мога да намеря намалени тротинетки,че съм обещала за Коледа такава за скокчета

# 1 449
Нали ви казах за плаката на ДМ в Мега МОЛ - е, махнали са го и познайте какъв е черния им петък - 2 % от оборота! Момичетата казаха, че до последно не са знели какво ще бъде тази година. Очаквали са да имат -20 % на тяхната марка. Това е от снощи информация, днес пак ще отида - може да са размислили Joy

Не виждам кое е смешното, че са решили да правят дарение с част от оборота!

Аз щях да попитам същото! Освен това,точно това за ДМ се коментира на всяка страница в темата. Не разбрах колко трябва да сме изненадани!

Смешното е, че допреди 2 дни в мола твърдяха, че ще имат 20% на техните марки и ще уастват в "Златен петък" в Мега МОЛ. После си махнаха плаката и обявиха това намаление, което всички коментирахме. Днес като отида може да има друго, знае ли човек... Осен това не са единствените, които си даряват оборота, ама тръбят все едно е чудо невиждано...

Няма такова нещо, само смут всявате в темата.
И на предната страница съм го написала - ДМ не са имали намерение да участват в Черен петък. Още миналата седмица беше обявено, че ще дарят оборота си.
Няма как точно този магазин да не знаят дали ще участват, при положение, че всички останали ДМ магазини в страната ще даряват оборот.
Вероятно не сте разбрала и сте се заблудила от плаката.
На плаката действително пише “Giving Friday”, но никъде не пише, че ще има намаление. Просто не сте разбрала за какво става дума Simple Smile

# 1 450
PPP,
Скрит текст:
лятото бях поръчала една бебешка играчка, имаха два модела и ми бяха изпратили този, който не съм поръчала. Обадих им се и ми казаха, че мога да я заменя в техен магазин. Този до нас беше в ремонт и отидохме до мола на бул. България, там въобще не я предлагаха. Имало я в мола на Стамболийски, та и до там отидохме. Не всичко има във всички магазини. От разговора ни тогава останах с впечатление,  че едва ли не в мол Сердика има всичко.

# 1 451
Пресата от емаг дойде, чакам още сешоар. Бях в Мол Пловдив и там се разписах с дънки и блуза от ХМ, и риза и пола от Ню Йоркър. Иначе абсолютно нищо интересно. От Орсей си поръчах рокля за 39, а в магазина сега я видях намалена на 52...

# 1 452
  • Стара Загора
Тъй като търсех одеялца, сега видях, че в сайта на Dilios също има намаления - https://dilios.bg/

# 1 453
Тротинетки в Хиполенд в моловете.

# 1 454
Момичета, намаленията в Хоуммакс само с картата ли са валидни?
Аз ходих за неща, които не са намалени, но взех и едни работни ръкавици, които в сайта са на ЧП. В касовата бележка е редовната цена. Касиерката ми каза, че картата ми била от старите и съответно невалидна.

Общи условия

Активация на акаунт