Черен петък 2019

• 155 967
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 455
Тези които вече са получили Грация от коя дата ви е поръчката? Проверих в Еконт, нищо... Никакво обслужване нямат, ами ако се наложи да се замени стока?
Вива Ком-ей  оранжев петък 🤣 а се оказва 🙄че супер отспъпката за устройство на моя абонаментен план не може да се извърши т. е. само е сложена за зарибяване и ако искам Samsung S10+ трябва да премина на най - високия план, иначе има обявено с моя уж 30% от цената +удвоени мегабайти.
Много дразнещо..
Снощи се издразних и с Парфюмо правя поръчка за над сто лева, въпреки, че обявените % намаление не са реални, защото реалната цена на стоката е завишена и ми начислява доставка..
Тази година не съм пазарила от Емаг. Миналата 6 артикули дойдоха с шест различни доставки.
Чакам завивки на  jusk
В мола е загуба на време.
Миналата година Ремедум бяха ок взех витамини на 50% ама с тези 20% просто ме губят.
Истината, е че след нова година е най добре да се пазари.

# 1 456
днес Технополис имат ли някакво намаление?

# 1 457
  • Шумен
И аз моля получилите пратки от Грация да кажат откога са им поръчките. И аз се разхождах до Еконт - нищо...Моята е от 25.11.

# 1 458
В Ориндж има 20% на всичко,а в сайта до 50%,в Рефан си за 25 лв имаше парфюм с душ гел,питах има ли "Олимпеа" и ми изкараха кутия пак за 25 лв с парфюм ,душ гел и лосион за тяло.

# 1 459
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз от Бершка си поръчах едно палто. Надявам се да не съм прецакана и да е нереално намалението, но ми хареса. Хич не съм следила и сравнявала.

# 1 460
И аз моля получилите пратки от Грация да кажат откога са им поръчките. И аз се разхождах до Еконт - нищо...Моята е от 25.11.
Моята е от 22.11  и вчера беше в Еконт, не знам обаче кога точно е пристигнала.

# 1 461
Здравейте, вие тук сте последната ми надежда. Питах и в темата за матраците, но там нямам отговор и се надявам тук някой да знае. Матраци Екотекс, които са си българска фирма, имат страхотни намаления. Набелязах 2-3 модела по описание, но се надявам да намеря някакви мнение за тях. Има ли някой такова? Ако да, за кой матрак?

# 1 462
  • Буркина Фасо
днес Технополис имат ли някакво намаление?
всеки ден имат.

# 1 463
  • София
и аз си взех страхотни са 🙂 благодаря за инфото !😘❤

Сега видях, че и те имат Черен петък с 20%

от къде са?

# 1 464
Скрит текст:
В Ориндж има 20% на всичко,а в сайта до 50%,в Рефан си за 25 лв имаше парфюм с душ гел,питах има ли "Олимпеа" и ми изкараха кутия пак за 25 лв с парфюм ,душ гел и лосион за тяло.

Bobchita, има ли код за Ориндж?

Благодаря!

# 1 465
  • Пловдив
Здравейте, някой знае ли до кога е черния петък в notino?

# 1 466
и аз си взех страхотни са 🙂 благодаря за инфото !😘❤

Сега видях, че и те имат Черен петък с 20%

от къде са?

Скрит текст:
Ауу, страхотни са! От къде са купени?
Поръчах ги от тази фейсбук страница

# 1 467
Обичана,не го знам този код откъде се взима,аз си поръчах няколко неща и ще си ги взема от книжарницата в мола с наложен платеж.Влез в Черен петък и там виж намаленията.

# 1 468
  • 1st floor
Доставката на Манго ме изненада, не очаквах 15лв. Също не разбрах какви са условията за връщане през телефона. Утре ще помисля отново дали да поръчам. Харесах два чифта дънки, които ги няма в нашите магазини.

# 1 469
В Сердика Център е ужасна блъсканица, ако някой мисли да ходи, по-добре да остави за утре сутрин..

Общи условия

Активация на акаунт