Черен петък 2019

• 155 882
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 695
  • Бургас
Изобщо не съм доволна от обувките на Кавалер. Уж естествена кожа, а твърди като ламарина. Краката ме болят от тях. В нашия град има три техни магазина. Целотодишно има намалиния по 50%. Оказа се, че магазините им предлагат обувки не само тяхно производство, но и на други производители. Няма да се очудя някои от обувките да са китайски, предвид ниското качество на естествената кожа. В Паоло Ботичели обувките им от естествена кожа също са много ниско качество. Оказа се, че и при естествените кожи има нива на качеството.

# 1 696
Изобщо не съм доволна от обувките на Кавалер. Уж естествена кожа, а твърди като ламарина. Краката ме болят от тях. В нашия град има три техни магазина. Целотодишно има намалиния по 50%. Оказа се, че магазините им предлагат обувки не само тяхно производство, но и на други производители. Няма да се очудя някои от обувките да са китайски, предвид ниското качество на естествената кожа. В Паоло Ботичели обувките им от естествена кожа също са много ниско качество. Оказа се, че и при естествените кожи има нива на качеството.
Здравейте, в кой град сте с 50 %, аз съм във Велико Търново и няма намаления целогодишно. Мъжа ми си купи мин месец и е доволен.

# 1 697
Аз съм от Варна и си купих миналия месец,няма постоянно намаления,ботите ми са страхотни-кожа,хастар вътре,супер удобни и непреходен модел.

# 1 698
  • Тра-ла-ла
Изобщо не съм доволна от обувките на Кавалер. Уж естествена кожа, а твърди като ламарина. Краката ме болят от тях. В нашия град има три техни магазина. Целотодишно има намалиния по 50%. Оказа се, че магазините им предлагат обувки не само тяхно производство, но и на други производители.
Ако имаш предвид марката Mercury - продавачка в магазина ми каза, че това е модна линия на Грация/Кавалер.

Аз съм с тези маратонки естествена кожа и нямам драми. А кракът ми е толкова чувствителен, че и терлик ще ми направи мехури и ще ме протрие Joy
Скрит текст:
Но наистина някои от обуките им са твърди.

# 1 699

Ако имаш предвид марката Mercury - продавачка в магазина ми каза, че това е модна линия на Грация/Кавалер.
[/quote]
Точно последните ми са от тях,имам и едни от преди няколко години-доволна съм.

# 1 700
  • Шумен
Няма намаления целогодишно, има в края на сезона, както навсякъде. И аз съм доволна от моите ботуши засега. Дали една обувка ще ти е удобна зависи от доста неща, включително и модел. А за кожата също - зависи каква е, как е обработвана и разни други неща сигурно.Най-скапаните ботуши, които съм имала бяха на Fly London - кожата беше мека и изключително пропусклива, просто поема като гъба при малко по-силен дъжд, за сняг не ми се мисли, въобще не съм рискувала с тях, а е скъпа марка и съм й почитател, обаче тази покупка беше изключително неуспешна и просто ще ги разкарам.

# 1 701
  • София
Аз съм с тези маратонки естествена кожа и нямам драми. А кракът ми е толкова чувствителен, че и терлик ще ми направи мехури и ще ме протрие Joy
Скрит текст:

Тези каква марка са, много ми харесаха?

# 1 702
  • Тра-ла-ла
Скрит текст:

Тези каква марка са, много ми харесаха?
Грация/Кавалер са. Взех ги от намаленията в средата на август на 46-7-8лв (някъде там). Прегънали са се само на свивката на пръстите отгоре, което май е нормално за естествена кожа. Има ги и със златисто, но с тъмна подметка

# 1 703
  • София
Благодаря, ще ги дебна да ги намалят  Simple Smile

# 1 704
Тази сутрин имам SMS за доставка на поръчката от Грация от 22.11. Няколко пъти се опитвах да се свържа с тях по телефона, който изобщо не вдигат. Писах коментар на стената във Фейсбук, който не знам защо беше изтрит.
Поръчката ми е на стойност 82. 25 лв и включва два чифта боти, но сигурно е разделена на две части защото според SMS дължимата сума е 41.58. Нямам думи, правят си  каквото им скимне. Ако липсва артикул или имат идея да изпращат поръчката на части е редно да се свържат с мен по телефона и да ме уведомят. Все пак аз плащам куриерските разходи. Много некоректен търговец, не им стига, че  купуваме залежалата стока и изпуснахме всички други намаления на обувки, а продължават да се подиграват с клиентите.
Написах много гневен имейл със заглавие КЗП. Мисля, че биха се стреснали ако всички недоволни тук им пишат!

# 1 705
Аз написах току що гневен имейл на Хиполенд. Ни вест ни кост от тях, а днес е крайния срок да си получа поръчката от 15.11......

# 1 706
  • Бургас
Изобщо не съм доволна от обувките на Кавалер. Уж естествена кожа, а твърди като ламарина. Краката ме болят от тях. В нашия град има три техни магазина. Целотодишно има намалиния по 50%. Оказа се, че магазините им предлагат обувки не само тяхно производство, но и на други производители.

Не, нямам предвид Mercury. За Бургас става дума. Тук има три техни магазина. На единия даже на табелата са изредени производителите, на които също продават обувки. Като казвам, че има намаления целогодишно имам предвид, няколко пъти в годината освен в края на сезоните.

# 1 707
  • Пловдив
Извинявайте за спама, но как, за Бога, мога да се отпиша от групата?? Отмаркирах бутона-камбанка за следене за нови постове и все още получавам известия. С всички останали групи нямам този проблем. Не ме разбирайте погрешно, супер ви е групата, просто не ме вълнуват намаления в момента.

# 1 708
Аз пък, от Кавалер/Грация съм доволна. Поръчах по 1 чифт от двата сйта. Дойдоха отделно, въпреки че ги поръчах  преза 15 мин. И двете нямаха доставка. Simple Smile.Качеството ми е познато. Цената, без коментар! Само да вметна, че успях да се свържа с тях по те. и ги помолих да обединят пръчката, за да не плащам пощенски 2 пъти.

# 1 709
  • София
Аз пък, от Кавалер/Грация съм доволна. Поръчах по 1 чифт от двата сйта. Дойдоха отделно, въпреки че ги поръчах  преза 15 мин. И двете нямаха доставка. Simple Smile.Качеството ми е познато. Цената, без коментар! Само да вметна, че успях да се свържа с тях по те. и ги помолих да обединят пръчката, за да не плащам пощенски 2 пъти.

Късметлийка, с една поръчка от 23ти, 4 чифта от Грация, никаква връзка с тях....

Общи условия

Активация на акаунт