Мъж Скорпион - 5

• 64 197
  • 772
  •   1
Отговори
# 255
Да, фалшиви са. Но според мен като кажат “обичам те” значи е така. Факт е, че за да те блокират нещо ги е провокирало, но това не значи, че пак не мислят за теб. Може би е ревност незнам .... само малко търпение и след време те сами отново ще се появят в живота ни .... дано е така, а не да се бъркам.

# 256
  • Тра-ла-ла
Това става за трети или четвърти път. Без дума изчезва, блокира телефон,фейсбук и всичко ако направя опит за контакт само като ме чуе или види блокира и след месеци се появява сякаш всичко е точно.
3-4 пъти ти върти номера и още му се чудиш?! Прояви себеуважение.

Не знам дали е от зодията. Нооо мен точно Скорпи ме е блокирал и то той беше инициаторът на срещите, пришпори и накрая се подплаши. Но не съм го и търсила след това. Нито щях да го приема да ми играе на искам те - мразя те...

# 257
  • Кьолн Германия
Здравейте и от мен👋 Весели празници ❄!

Историята ми е дълга и объркана... Аз съм Лъв (15.08.1995) той е Скорпион (14.11.1989). Познаваме се от 7 години,още в началото бях силно привлечена от него, (показах му го). Чувахме се по телефона,пишехме във месинджер, виждахме се рядко макар,че живеехме на метри един от друг.
След като може би година не видях интерес от негова страна си хванах приятел. Решихме да заминем в чужбина,  установихме се аз забременях и родих сина ни, междувременно приятелския контакт със скорпоина не е спирал изобщо.
 След като малкия се роди с мъжа ми се отдалечихме много един от друг и живеем повече като съквартиранти отколкото като семейна двойка,но все още не сме разделени.
И тук започват моите въпроси,какво по дяволите става??🤔
Скорпиона нищо не знаеше за това какво се случва в семейството ми (тоест мислеше,че с мъжа ми всичко е ок),но това изобщо не го спря и някак се промени. Започна да ми прави сексуални намеци, ей така от нищото. Вече повече от 6 месеца ми пише всеки ден по около 3 часа само с един пропуск,защото се скарахме той ме обиди аз му отвърнах и се разкрещях. Спрях да го търся и след 1 ден тишина той ми писа, че много съжалява,че ме е обидил не било нарочно.
Започна да си прави клипчета  какво прави в момента и да ми ги праща, улавям го че ме ревнува  на моменти макар,че не си признава. Също започна да споделя много повече неща за личният си живот. Обърква ме, не знам какво да си мисля,един ден ми обяснява как съм му като сестра и не иска да си разваляме приятелството, но пак се закача и вкарва сексуални намеци. На следващия ден пък ми говори съвсем друго "много си красива","почти винаги си права","време е да направиш нещо ако искаш да има нас", и дори 2 пъти през тези 6 месеца ми е казвал,че ме обича. Не знам до колко е честен, първия път го попитах  нещо от сорта на "теб страх ли те е да ми го кажеш?" И той отговори " Да ме е страх да ти кажа,че те обичам ли? Обичам те ако не теб кой друг" . Вторият път "важното е,че аз те  обичам, какво друго ти трябва?". Понякога казва,че аз съм негова жена,дори на негов познат беше казал че едва ли не сме заедно. Има и дни  обаче в които пак ми пише,но е "леден" пише и отговаря едва ли не по принуда и се питам какво става?🤔 Понякога усещам дори и подигравка от негова страна...
Ох, не знам вече на мен ли ми се иска да е нещо повече или си е чисто сексуално желание от негова страна.
Помагайте,това е първият Скорпион в живота ми като цяло и не ги разбирам особенно. Потайни и непредсказуеми,но никой не ме е изкушавал толкова много както той...

# 258
Здрасти, Ангелина.
Какво въобще искаш от този човек? Доколкото разбрах си в чужбина с мъжа си? Ще се връщаш ли? Ако да, окей, има поле за развитие, но ако си в чужбина, какво реално би могло да се случи? Само развлечение из чата ли? Ако е така, рискуваш да си вкараш таралеж в гащите, с извинение. Прекалено много негативи за единия чат, а ми се струва, че си хлътнала доста или поне ти се иска нещо повече.

# 259
Аз бих ти препоръчала да вложиш енергията и емоциите си да се разбереш с мъжа и баща на детето ти, вместо по вятърни мелници.

# 260
  • Street of Dreams
Ъъъ какви клипове ти праща и освен тях, нещо друго предлага ли в живота?

# 261
  • Кьолн Германия
Ъъъ какви клипове ти праща и освен тях, нещо друго предлага ли в живота?

Обясних вече какви са клипчетата🙂 че е започнал да готви или,че гледа еди какво си.. от този типаж.
Аз бих ти препоръчала да вложиш енергията и емоциите си да се разбереш с мъжа и баща на детето ти, вместо по вятърни мелници.

Не съм сигурна,че нещата между нас ще се оправят ако само аз полагам усилия🙂
Цитат на: Nestle93
link=topic=1151550.msg42023592#msg42023592 date=1609057340
Здрасти, Ангелина.
Какво въобще искаш от този човек? Доколкото разбрах си в чужбина с мъжа си? Ще се връщаш ли? Ако да, окей, има поле за развитие, но ако си в чужбина, какво реално би могло да се случи? Само развлечение из чата ли? Ако е така, рискуваш да си вкараш таралеж в гащите, с извинение. Прекалено много негативи за единия чат, а ми се струва, че си хлътнала доста или поне ти се иска нещо повече.

Ще се прибера. Не съм кой знае колко хлътнала,защото някак за 7г одавна претръпнах. Искам да разбера,защо така изведнъж се промени🤷‍♀️ Иска ли нещо сериозно или просто секс🤔
Аз не съм изобщо сигурна,че на този етап искам мъж в живота си🙂  Та затова реших да попитам тук

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 22:41 от bubanka

# 262
Скорпиона ако те искаше, нямаше да те изпусне. Излишно си губиш времето и мислите за нещо, което най-вероятно го няма.

# 263
  • Тра-ла-ла
Този хубавец за 7г. не е ли свъртял някоя жена? Че даже и няколко. Никакви връзки ли не е имал?

И според мен си губиш времето. 7г. е твърде дълго време, изкарано в нищослучване.

# 264
  • Кьолн Германия
Този хубавец за 7г. не е ли свъртял някоя жена? Че даже и няколко. Никакви връзки ли не е имал?

И според мен си губиш времето. 7г. е твърде дълго време, изкарано в нищослучване.

Имал е,но кратки. Аз не искам да се занимавам с него изобщо. По-добре ми е да сме приятели,както до сега. Странно ми стана от рязката промяна в поведението му. Нищо друго. Всеки път като намекне нещо го режа категорично,че той ми е приятел и така ще си остане

# 265
  • Street of Dreams
Скорпиона ако те искаше, нямаше да те изпусне. Излишно си губиш времето и мислите за нещо, което най-вероятно го няма.

Аз пък съм на мнение, че често се поставят в такива ситуации.

Този според мен е някакъв инсел, който нарочно си е избрал по-трудна  жертва - хем далече, хем семейна - само за да си докаже нещо.

# 266
  • Тра-ла-ла
Имал е,но кратки. Аз не искам да се занимавам с него изобщо. По-добре ми е да сме приятели,както до сега. Странно ми стана от рязката промяна в поведението му. Нищо друго. Всеки път като намекне нещо го режа категорично,че той ми е приятел и така ще си остане
Понякога в поведението на хората няма никаква логика, не и нормална човешка. И да се опитваме да я разберем е загуба на време и до нищо не води.

Бъдете си приятели, но по 3ч всеки ден?! Странна симбиоза...размивате границите. Използвай това време за детето, за себе си, за семейството като цяло. Енергиен вампир ми идва този Скорпион...Ти май ще излезеш най-дългата му "връзка"...

# 267
  • Кьолн Германия
Понякога в поведението на хората няма никаква логика, не и нормална човешка. И да се опитваме да я разберем е загуба на време и до нищо не води.

Бъдете си приятели, но по 3ч всеки ден?! Странна симбиоза...размивате границите. Използвай това време за детето, за себе си, за семейството като цяло. Енергиен вампир ми идва този Скорпион...Ти май ще излезеш най-дългата му "връзка"...

Разсмя ме😂 те са общо за целият ден около 3 часа. Сутрин със ставането си започва да ми пише и вечер задължително пише за лека нощ...

# 268
Човека просто иска да провери дали все още е интересен, привлекателен, неотразим.
Това е време което отнемаш от теб и семейството ти, детето ти.
По добре го вложи в нещо смислено, например щом си решила да си самотна майка, помисли за нещо изкарване на пари, курсове или нещо друго професионално.

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 15:14 от Lemy

# 269
  • Кьолн Германия
Човека просто иска да провери дали все още е интересен, привлекателен, неотразим.
Това е време което отнемаш от теб и семейството ти, детето ти.
По добре го вложи в нещо смислено, например щом си решила да си самотна майка, помисли за нещо изкарване на пари, курсове или нещо друго професионално.

Това да съм самотна майка не е само мое решение,но ние все пак още не сме се разделили.🙂Имам и образувание имам и доходоносна работа. Благодаря все пак за съвета.🙂

Общи условия

Активация на акаунт