Мъж Скорпион - 5

• 64 165
  • 772
  •   1
Отговори
# 330
Далеч не всеки програмист взима 6к. Това са легенди дори в София. Само казвам.

Аз не съм програмист, но на приятелско семейство, техният син учеше в един много известен софийски университет, чиято диплома държавата не признава. Та, въобще не са истина тези 4-6 хил начална заплата. Там, по неговите разкази, заплата варира според дадената задача. Той най-много е получавал 900 лв на месец. 2 години е работил в нея сфера и спря. Сега работи друго. Та работата им не е сигурна, тоест, ако тази седмица/ месец не ти дадат задача оставаш гладен. Там те искат 24 часа на разположение. Мои учител-художник са го искали от София ( нещо си "Chaos" ..) да работи за тях, при условие - няма почивен ден. Нова Година ли е, ако ти дадат задача, няма празник. Доста добра заплата му обещаха, ама сега за едните му хиляди, да стане роб....нали...

# 331
А защо искате да ставате майки на някой и да го насочвате към кариерно развитие, което евентуално може да не се харесва на човека Х Thinking

# 332
Далеч не всеки програмист взима 6к. Това са легенди дори в София. Само казвам.

Аз не съм програмист, но на приятелско семейство, техният син учеше в един много известен софийски университет, чиято диплома държавата не признава. Та, въобще не са истина тези 4-6 хил начална заплата. Там, по неговите разкази, заплата варира според дадената задача. Той най-много е получавал 900 лв на месец. 2 години е работил в нея сфера и спря. Сега работи друго. Та работата им не е сигурна, тоест, ако тази седмица/ месец не ти дадат задача оставаш гладен. Там те искат 24 часа на разположение. Мои учител-художник са го искали от София ( нещо си "Chaos" ..) да работи за тях, при условие - няма почивен ден. Нова Година ли е, ако ти дадат задача, няма празник. Доста добра заплата му обещаха, ама сега за едните му хиляди, да стане роб....нали...

Аз съм в тази сфера и знам как стоят нещата, но да.... няма такова нещо като 6 к стартова заплата, трябва да имаш поне  3 години опит и знания за да взимаш такава заплата. Заплатата може да варира и повече като се добавят и бонуси.

# 333

Истината е че имам вече прекалено много познати в ИТ сферата.

Аз също. И никой от тях не е с "курсче".

Не се заяждам, само казвам.
Edit: Не са познати, а много близки, дългогодишни, без излишни подробности, но най-близките ми са точно експерти в ИТ сферата. Не в България, там нямам идея как стои въпроса.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 09:37 от Dez

# 334

Истината е че имам вече прекалено много познати в ИТ сферата.

Аз също. И никой от тях не е с "курсче".

Не се заяждам, само казвам.

Има и такива които са без образование и пак работят в ИТ.

# 335
  • Street of Dreams
Нещо не е наред да се опитваш да действаш някого, щото си решила, че ще го правиш програмист, пък  той до сега е бил келнер примерно. Какъв контрол фрийк трябва да си? Да му дадеш джокер за някаква възможност деликатно  - разбирам, ама да търсиш методи в астрологията... Уоу. Аз тотално бих те отсвирила и ще бягам да се спасявам.

# 336
Виждам че всеки си тълкува и разбира нещата както си му е кеф.
Ясно съм написала, че стартовата заплата не е 6000, ясно съм написала с колко години стаж човек работи за тези пари. Ясно съм написала че правя заплатите на големи ИТ компании от по 300 и кусир човека и всеки по отделно знам колко взима и за какво, ясно съм написала пе6 договора на всеки минава през мойте ръце (разбирай - Аз ги пиша! Което значи че ви виждам дипломите, трудовия стаж, всичко!) и вие отново свободни съчинения. Разбира се че има хора, които започват на 900 лева нето. Има и такива които без опит започват и на повече и какво от това.
Не, не съм комтрол фрийк, имах въпрос от ЛЮБОПИТСТВО!
Абсолютно приключвам темата и който и да се обръща към мен и да коментира ще бъде игнориран. Нямам намерение да влагам повече енергия в това недоразумение!

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 10:38 от Lale_Lili

# 337
Голите цифри са без значение. Не се вижда вложен труд и стаж зад тях, нито дали особата Х ще има време, ресурси и енергия да догони хора с години пред него.

И понеже е тема за зодии, а не кариерно развитие, и аз няма да съм извън темата по въпроса.
И всъщност не е извън темата- според мен Скорпионите не взимат емоционални решения. Всичко се премисля и осмисля добре, най-често самостоятелно, за да не му разсейват логическата линия с излишни емоции.

Помня едно видео на Хули Леонис и изказването му, че от водните Ракът е вода, Рибите пара, етер, а Скорпионът бил блато. С последното греши. Няма блато там, а кристално ясен лед, който другите виждат като блато, защото огънят ври от емоция и поривите на необузданото, недисциплинирано его.

# 338
Не бе, Лале, ти не ни разбираш нещо. Ние ти обясняваме, че не ОК да даваш наклон на възрастен човек какво да работи. Все едно сега на мен да дойдеш и да ми кажеш “Бе я стани една счетоводителка” ама аз искам ли, не искам ли... значение няма.

# 339
  • Street of Dreams
Аз съм чела, че ракът символизира дълбочината на водата, рибата - мекотата на водата, а скорпионът - водната стихия. Според мен е добро определение.

# 340
Здравейте,  дами. От месеци се влюбих жестоко в мъж скорпион. Много рядко му пиша първа. Чакам той да ме потърси. Побърква ме, такава емоция не съм изпитвала никога. Не съм сигурна какво изпитва той - никога не ми е казал нищо направо. Обаче вечно има някакви съмнения. Като съм хладна, и той става хладен. Като заговоря .  Днес му казах, че искам нещата да са по- ясни, че го харесвам,  но че ако не ме иска, да си бъдем само приятели и така. Той се обиди, каза ок, край. Не ми търси повече. Аз не му казах добре. И всичко приключи за един миг. Възможно ли е пак Да ме потърси. Да се извинявам ли?

Ако е истински Скорпион има Слънце и Луна в Скорпион, каже ли край, значи...край! Колкото и ужасно да звучи.
Но всяко зло за добро...не е бил твоя човек. Извлечи положителните неща от ситуацията. Скорпионите са директни и каквото мислят го казват, мразят лъжата и ако ги попиташ ще ти отговорят, стига да не е прекалено лично защото ще ти отвърнат с - Това е моя работа. Бъди мила, приятелски настроена и не го нападай освен с нещо тежко и да знаеш, че след това няма да стане за да ти отвърне. Grinning Като цяло, налей си едно и благодари на Господ, че е казал край! Grinning Шегувам се но не го търси ако държи на теб и те хареса ще си проличи ако ли не... той губи.

# 341
Задачка-закачка: Скорпионите прехвалена зодия ли са?

# 342
В какъв смисъл прехвалена? В кое? Аз лично повече негативни мнения чета за тях.

# 343
И аз по-скоро негативи чета за тях. Най-демонизирания знак в целия зодиак.
Сигурно от хора които не се видяли побесняла Везна. Satisfied

# 344
  • България
Мъжка или женска побесняла Везна. Grinning
Мнението ми за мъжете Скорпион е неизменно и се потвърждава все повече във времето.

Общи условия

Активация на акаунт