Мъж Скорпион - 5

• 64 154
  • 772
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ей това се замислих за моята връзка със скорпион . Много го обичам ,  много , обаче реалността там е само на думи .
Празни приказки ,  човекът отдавна е прехвърлил 40те , и това не го прави никак сериозен.
По скоро мъжете скорпиони са привидно смели , ма в същото време ги е страх от почти всичко в този живот.

Страх ги от обвързване , изоставяне , връзка , съвместно жителство , обявяват си правила , с които после си измиват ръцете и въобще цялата връзка .

И накрая , защото си му влязла в играта , не само че и страдаш, ами и го искаш обратно.
С празни ръце разбира се

# 481
  • София
Защо някой би променил статуквото, ако ти си там и просто изчакваш да те оцени. Т.е. на действия показваш, че си съгласна с това ви положение.
Бих се елиминирала от ситуацията и поставила негласен ултиматум. Ако не те е страх от отговора.

# 482
  • Street of Dreams
Dez е резюмирала много добре ситуацията - така трябва да се разсъждава - хладно и с факти, без да се оставяш да бъдеш манипулирана и да си измисляш сламки, за да се хванеш.

Кечър - как се поставя негласен ултиматум?

# 483
  • София
Правилно ли е да казваш на един мъж Скорпион, че го обичаш, че е най-най или по-скоро е по-полезно да се въздържаш от подобни емоционални излияния?

# 484
Попринцип на никой мъж не е полезно да му казваш, че е най-най-най Grinning

# 485
  • Варна
Глупости. Аз моя скорпион си го хваля, защото заслужава.

# 486
Ми глупости са за теб. Аз на мъж няма да кажа, че е най та ако ще по корем да се влача. Най в кое? Кой човек е най в нещо? Съжалявам, но това величаене не го приемам. Всъщност не съжалявам де Joy

# 487
Няма лошо да го похвалиш човека, ако нещо е заслужил. Но, нека да не ти става навик постоянно да си - уау какъв си върховен 😎

# 488
  • София
Това с "Уау, ти си по-по-най" действа безотказно при овни и лъвове, ама май не действа особено положително при скорпионите...

# 489
Съгласна. Всеки човек го бива в нещо. Бих могла да кажа “Супер, много добре ти се получава” Grinning Обаче тип “Лелееее невероятен си, уникален, страхотен! Такова нещо не съм виждала” аре нема нужда.

# 490
  • Варна
Всеки знае себе си.
Не съм 20 годишна пикла, която не знае как да се държи с мъжа си.

# 491
# 492
Това с "Уау, ти си по-по-най" действа безотказно при овни и лъвове, ама май не действа особено положително при скорпионите...
И аз така мисля.
Всички хора са различни все пак, независимо дали са с една и съща зодия, така, че всеки да действа както прецени, че е най-добре за неговият си скорпион. Simple Smile

# 493
  • Варна
Ариа, нямах предвид теб или някой друг от темата, а изобщо.

3,5 години сме заедно, отдавна всичко при нас е сериозно.
Не мога да не го хваля, защото каквото и да подхване се справя добре, единствия минус е, че е доста творченска натура и много се заплесва и забравя.
Не се хваля,  истина е.

# 494
  • Street of Dreams
Говори за сериозни отношения и доверие да можеш спокойно да кажеш на мъжа си - ти си най-големият, без да се притесняваш, че ще се възгордее и ще понесеш негативи от това.

Общи условия

Активация на акаунт