Мъж Скорпион - 5

• 64 165
  • 772
  •   1
Отговори
# 465
Lemy, под "подаръци" имах предвид и пари, беше трудно да го кажа по този начин Simple Smile
Филми не си вкарвам никакви, споделих какво мисля.

къвто и зодий да е лекаря как ще го прегръщаш. ако ще го правиш просто го направи искрено и толкоз. но не е редно
Ами искрено щеше да е, без задни мисли. Не Ви ли се е случвало да искате да прегърнете човек от благодарност?

# 466
Аз като жена Скорпион, изучаваща медицина, държа на границите между пациент и лекар. Ако някой мъж пациент ми каже, че иска да ме прегърне много ще се радвам, че е пратено текстово, а не на живо ;д Ако е жена, няма проблем.. но мъж.. Различно е.

# 467
ParanoiaMD, съгласна съм с Вас, затова не го и прегърнах. Говоря му на вие.
Аз съм Рак с асцендент Водолей.
Харесвам го като човек, не се забърквам в схеми с женени, а дори и да не беше женен, докато ме лекува също не е добре да има други отношения между нас, различни от лекар-пациент.
Включих се в темата, защото е заради мъжете - Скорпиони, независимо какви са ни.

# 468
Здравейте, имам си работа с един Скорпион от няколко месеца, за всичко го разбирам прекрасно, само не и за това аз къде съм в живота му. Аз съм Рак с асц Дева, за него не знам подробности. Първо той залитна по мен, аз по-късно се усетих, едва след като си призна в прав текст. После поисках да наваксам, но скоро ме сряза че не търсел връзка и даже не знаел как да се държи във връзка(имал е 1 по-дълга в живота си, другото креватни истории) и аз си казах ОК, бяхме си приятели, ще си останем такива. Заболя ме, но не си го показах изобщо, просто държа на него и го искам в живота си. Лошото е, че привличането не изчезна по команда и стана всичко друго, но не и чисто приятелство. Виждаме се често, говорим с часове, ангажираме се един друг със задачи да си помагаме, секс има често и е страхотен, но никой нищо не казва повече за това какво правим. Праща противоречиви сигнали понякога - ревнува ме от някакви хора, но казва, че човек не бил създаден да е моногамен. Плашело го да живее с някого, но си донесе половината неща в нас и си ги търси ако не ги види като идва. Не търсел връзка, но не му е неприятно като общи познати го питат за мен, даже той самия ме споменава в разговорите си. Доколкото знам не прави това с други, каквото получава си го получава от мен. Аз също не съм на сериозна вълна, но усещам, че започвам да се привързвам и не знам как да приемам това отношение - като че лека полека се престрашава или какво? Опитвам да си обясня преди да задам някой въпрос, с който може да свърши всичко.

# 469
Ами ако си окей с тези отношения с неизяснен статус, продължавайте така - за него очевидно е доста удобно.
Ако не си окей, имай малко достойнство и прекрати отношенията - все пак си страна в тази "връзка", а не предмет за ползване.

На твое място в подобен тип отношения не бих разчитала, че като си трая и времето минава, в един момент той ще заиска официално да бъдете двойка. Човек не цени особено нещо, за което не е положил никакви усилия, а го е получил на тепсия.

# 470
  • Тра-ла-ла
Purrr, колко годишен е този хубавец? От опит да ти кажа - има такива мъже, които се плашат от обвързване, но в същото време им харесва да го имат. Те всячески не искат да го признаят пред себе си, не наричат нещата с истинските имена, а говорят точно наопаки разни булшити - как човек не бил моногамен, как не искал обвързване и дрън-дрън. Сакън да не си клекнат на глупостите си и леле, ако вземат че се влюбят и им се оголи душичката и сърчицето...Обаче действията им говорят достатъчно красноречиво къде е истината. Което обаче не значи, че някога страхът ще бъде преодолян и ще стане като в красивите приказки с хепи енд.

А ти у тях преспиваш ли? Оставила ли си там някакви вещи?

# 471
Да, преспивала съм у тях, но не съм оставяла нищо. Познавам семейството и голяма част от приятелите му също, така че ако изчезна - все някой ще пита за мен 😄 28 годишен е. За всичко е много прям, много категоричен, лесен за разбиране, но в това отношение виждам огромно противоречие.

# 472
  • Тра-ла-ла
Да, преспивала съм у тях, но не съм оставяла нищо.
Ами започни и ти да оставяш. Така, де...равновесие да има. Той у вас, ти у тях. Днес четка за зъби, утре целия гардероб Joy После и сватба, и дете. Пък той нека си твърди как нямате връзка Joy

А, бе, май Раци и Скорпита тръгват много смело да си искат нещо от жена....поне на приказки. Дали секс или връзка. И като не стане по една или друга причина (често в тях)...и дават назаден и сигурно вътрешно се вкиселяват и губят увереност. Сигурно има и доза драма на обиденост "Ах, как ме отблъснаха. Тръш!" Joy Точно и със Скорпи, и с Рак ми се е случвало.

# 473
Ами, той и по отношение на връзката е бил прям и лесен за разбиране, но ти си вадиш допълнителни заключения. Питай го директно, не знам защо гадаеш.
То пък много готино да си с някой, който отрича, че е във връзка с теб, няма що Rolling Eyes

# 474
  • Тра-ла-ла
То пък много готино да си с някой, който отрича, че е във връзка с теб, няма що Rolling Eyes
Новите поколения...хем да си имат нещо за лафче, вечеря, секс....хем да се чувстват ергенчета без ангажименти

# 475
Да, преспивала съм у тях, но не съм оставяла нищо.
Ами започни и ти да оставяш. Така, де...равновесие да има. Той у вас, ти у тях. Днес четка за зъби, утре целия гардероб Joy После и сватба, и дете. Пък той нека си твърди как нямате връзка Joy

А, бе, май Раци и Скорпита тръгват много смело да си искат нещо от жена....поне на приказки. Дали секс или връзка. И като не стане по една или друга причина (често в тях)...и дават назаден и сигурно вътрешно се вкиселяват и губят увереност. Сигурно има и доза драма на обиденост "Ах, как ме отблъснаха. Тръш!" Joy Точно и със Скорпи, и с Рак ми се е случвало.
Да, и започват да се оправдават на момента и направо си излизат сухи от водата 😃 външно никой няма да разбере, но вътрешно ...  😁 мина ми през акъла да не би да ми връща, че 1 месец му отклонявах мераците(които бяха толкова тънки, че просто не знаех за тях).

# 476
може да не те 'унижава' съзнателно поради ред причини. /неадекватник или девствен примерно. също и адекватник и играч но по-скоро първите две/. но ти го правиш почти съзнателно. унижаваш себе си

# 477
Здравейте, имам си работа с един Скорпион от няколко месеца, за всичко го разбирам прекрасно, само не и за това аз къде съм в живота му. Аз съм Рак с асц Дева, за него не знам подробности. Първо той залитна по мен, аз по-късно се усетих, едва след като си призна в прав текст. После поисках да наваксам, но скоро ме сряза че не търсел връзка и даже не знаел как да се държи във връзка(имал е 1 по-дълга в живота си, другото креватни истории) и аз си казах ОК, бяхме си приятели, ще си останем такива. Заболя ме, но не си го показах изобщо, просто държа на него и го искам в живота си. Лошото е, че привличането не изчезна по команда и стана всичко друго, но не и чисто приятелство. Виждаме се често, говорим с часове, ангажираме се един друг със задачи да си помагаме, секс има често и е страхотен, но никой нищо не казва повече за това какво правим. Праща противоречиви сигнали понякога - ревнува ме от някакви хора, но казва, че човек не бил създаден да е моногамен. Плашело го да живее с някого, но си донесе половината неща в нас и си ги търси ако не ги види като идва. Не търсел връзка, но не му е неприятно като общи познати го питат за мен, даже той самия ме споменава в разговорите си. Доколкото знам не прави това с други, каквото получава си го получава от мен. Аз също не съм на сериозна вълна, но усещам, че започвам да се привързвам и не знам как да приемам това отношение - като че лека полека се престрашава или какво? Опитвам да си обясня преди да задам някой въпрос, с който може да свърши всичко.

Използва те за лесен и достъпен секс и ти го казва в очите. Какво значи "залитнал"- харесал те е за неангажираща авантюра, което не е връзка.
От самото начало не те е заблуждавал, казва ти се в прав текст, и то с точност, къде си в живота му. Донесъл си е неща у вас, защото се разполага както му изнася. Нагъл е,  и не те уважава.

Защо искаш в живота си хора, от които те боли? Това е важен въпрос, на който сама трябва да си отговориш.

Нищо лошо няма във връзка само за секс, ако и двамата са съгласни, и са без очаквания. При теб обаче не е така, самозалъгваш се, и си губиш времето с неправилния за теб човек.
Бързо разкарвай навлеци, пълно е с такива.

Не ти връща със сигурност. Нормално е да отклоняваш мераци, на никого не дължиш взаимност. Месец е нищо.

# 478
може просто да е неадекватник. да не го прави съзнателно. 'мъжете' на 28 процентово повечето са си на 18 че и на 8 даже. съгласен съм че в нея е сърпа и чука. сигурно не иска да е водеща

# 479
Новите поколения...хем да си имат нещо за лафче, вечеря, секс....хем да се чувстват ергенчета без ангажименти
По никакъв начин нямам против това - даже е доста удобно. Но ако и двамата са на тази вълна. Защото имам усещането, че авторката други очаквания има и се надява "со кротце, со благо" да го прикотка човека и в един момент той да се чукне по главата, да признае, че имат връзка и т.н.
Скорпитата обичаме да има малко драма и ако някъде е много равно, не ни е интересно. Пък като гледам авторката ходи на пръсти около него.

Общи условия

Активация на акаунт