Мъж Скорпион - 5

• 64 095
  • 772
  •   2
Отговори
# 555
Не, бе, що търсиш под вола теле, казваме, че ние не бихме изтърпяли такъв, ти си го харесваш, дръж си го Simple Smile

Това го чувам всеки ден от различни жени, същите които до края на разговора се оплакват от мъжете си, че 1. Са чехльовци, 2. Не пипват нищо вкъщи 3. Мързеливи 4. Не правят секс с тях 5. Пият с приятели по-често отколкото прекарват време със семейството си 6. Стиснати са 7. Изневеряват 8. На почивка трябва да замъкнат огромна компания, защото тази на съпругата им не им е достатъчна и не си представят да изкарат уикенд само двамата 😨 9. Слушат само майките си 10. Ръцете им са заврени в г@@@. 11. Несериозни са 12. Не помагат в домакинството 12. Никога не са гледали собствените си деца.
През това време аз седя като паяк в неловко мълчание и просто казвам “да, доста е взискателен моя, направо не мога да го търпя 😩
Разбира се, че не всеки може да се оправи с подобен тип мъж, но ако проявиш творчество, ако напипаш схемата, ще бъде твой завинаги. Наистина завинаги. И ще дава тройно на това, което получава. За жени, които са от типа “да бе, ще му играя по свирката на тоя, как не” - скорпионът не е опция. Но за такива, които обичат да приемат живота като игра и да се забавляват в нея, то това е идеалния партньор 😅
ARIA: А, моля те, аз съм възпитан човек, не ровя в чаршафите на хората, случайно попаднах на въпросната страница…

# 556
Евала, щим се чувстваш добре, що се обясняваш само не разбирам, все едно убеждаваш сама себе си Wink

# 557
Евала, щим се чувстваш добре, що се обясняваш само не разбирам, все едно убеждаваш сама себе си Wink

Защото съм близнак, обичам да споделям, обсъждам и разсъждавам Simple Smile благодаря, че ме четеш Simple Smile

# 558
В такъв случай аз не съм близнак Laughing

# 559
И аз съм Близнаци, с асцендент Скорпион, но такова нещо не изтърпявам.
Последните 10 години живея в гнездо на Скорпиони, отвсякъде атакуват.
Приятно ми е за кратко време с тях, но никой не ми е толкова мил, че да го търпя повече от едно кафе време Simple Smile

# 560
  • София
Версатина е описала някакъв тотален психар. Но щом ѝ допада.
Най- много ме озадачи - направи той първото дете и после си направи второто Joy Ти беше ли там изобщо? Звучиш като бяла робиня.

Много ясно, че не е мамино синче, такъв и майка му иска да го подари.

# 561
  • По света и у нас
Общо взето ако си склонна тотално да се слееш с него - това е мъж за теб, но ако искаш да запазиш нещичко за себе си - забрави.
Аз разбирам жените, които обичат такива защото, тези мъже ти се отдават на 100% но искат 100% - и някак си е приятно да имаш някого 100% на разположение. Наистина можеш да разчиташ на тях за всичко, обаче проблема е че не можеш дори и да пръднеш на спокойствие с тези. Те са ти обсебили всичко. Имах един шеф, който беше скорпи и ме скъсваше от работа, не можех да спра. И един ден нещо май се разболях или можех да ида на работа, но реших че по-добре да остана вкъщи, човека за малко да дойде до нас да ми донесе пилешка супичка… а на мен не ми се гледаше повече ни него нито работата. Един друг предишен искаше да построи жилищна сграда до предприятието си и да настани служителите си там и двете сгради да са свързани с тунел - даже нямаше да е нужно да излизаме навън. За такова обсебване говоря.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 06:14 от PriMadonna

# 562
Aз близначката, която няма нищо общо със скорпиона, около мен постоянно се навъждат скорпиони, и мъже и приятелки. Имала съм две връзки и двамата много силно се влюбиха в мен. А жените са мн токсични лицемерни и завистливи.

# 563
Не съм забелязала жените скорпиони да са завистливи,  не познавам такива, по-скоро са клюкарки, отмъстителни - кроят планове за това сериозно, все някой ги е засегнал тях, подозират всеки в злонамереност... По мръсните номера си падат. А мъжете, освен всичко , което казах за тях, са и нагаждачи според ситуацията. Послъгват и преувеличават, но са и много досадни лепки, обичат и да командват. Дори Козирозите не са ми толкова досадни.

# 564
  • По света и у нас
Жените е сравняват с другите и искат чуждото - позиции, гаджета, фенове.... ако види, че някой е по-напред от нея хваща я яд.

# 565
Жените е сравняват с другите и искат чуждото - позиции, гаджета, фенове.... ако види, че някой е по-напред от нея хваща я яд.
Възможно е, да. Сега се сещам за моя позната Скорпион с асцендент Везни. Ревниво, отмъстително, амбициозно и лицемерно същество - най-лошото взела от звете зодии. С усег към красивото - нула. А как лъже и преувеличава  - не ми се говори ... Но тя пък се намери с един Телец - добряк изглежда, сякаш си пасват.
А мъжете Скорпиони са и нахални в големи дози, не настоятелни, а точно нахални. За жените не знам.

# 566
Здравейте!
Отскоро си пишем с един скорпи😄 виждам,че като за начало е доста прикрит,не се впуска в подробности. Гледам да го предразположа.
Вие как действахте с вашите? Или тайната е да не действам, да го оставя той да действа?😄

# 567
elfichka777, и в началото, и по средата, а и в края - все е прикрит - чувства, минало, планове ... И доста стиснат.

# 568
А мъжете, освен всичко , което казах за тях, са и нагаждачи според ситуацията. Послъгват и преувеличават, но са и много досадни лепки, обичат и да командват.
Моят скорпион не лъже и мрази лъжците, не преувеличава и нарича нещата с истинските им имена. Това, което спомена за нахалството обаче е истина. Това е свързано според мен с желанието да направят нещата, така както ги виждат те или да задоволят любопитството си, което не ги оправдава естествено. Тази черта от характера на мен също не ми допада. Определено го окачествявам като чиста проба нахалство.

Някой ме нарече “Бяла робиня” 😂 Важно е да уточня, че в нашия случай, всичко, което се случва е с мое позволение. Т.е. ако аз не се чувствам добре, просто стопирам процеса и той тръгва в друга посока. Достатъчно силна и независима жена съм от всяка една гледна точка. Но не ми допада ролята на силна жена в присъствието на собствения й мъж. Против формите на феминизъм съм, т.е. за мен това е безсмислено упражнение, което води до нещастни семейства. Или другояче казано - не смятам, че трябва да показвам мускули вкъщи. Мускулите са присъщи на мъжа. Моите пазя за работата/бизнеса. И това работи за моят живот и моят скорпион. За вашия може да е най-лошия вариант. Дано ме разберете правилно. Ако не - здраве да е 😁

# 569
elfichka777, и в началото, и по средата, а и в края - все е прикрит
+1

Общи условия

Активация на акаунт