Това го чувам всеки ден от различни жени, същите които до края на разговора се оплакват от мъжете си, че 1. Са чехльовци, 2. Не пипват нищо вкъщи 3. Мързеливи 4. Не правят секс с тях 5. Пият с приятели по-често отколкото прекарват време със семейството си 6. Стиснати са 7. Изневеряват 8. На почивка трябва да замъкнат огромна компания, защото тази на съпругата им не им е достатъчна и не си представят да изкарат уикенд само двамата 😨 9. Слушат само майките си 10. Ръцете им са заврени в г@@@. 11. Несериозни са 12. Не помагат в домакинството 12. Никога не са гледали собствените си деца.
През това време аз седя като паяк в неловко мълчание и просто казвам “да, доста е взискателен моя, направо не мога да го търпя 😩
Разбира се, че не всеки може да се оправи с подобен тип мъж, но ако проявиш творчество, ако напипаш схемата, ще бъде твой завинаги. Наистина завинаги. И ще дава тройно на това, което получава. За жени, които са от типа “да бе, ще му играя по свирката на тоя, как не” - скорпионът не е опция. Но за такива, които обичат да приемат живота като игра и да се забавляват в нея, то това е идеалния партньор 😅
ARIA: А, моля те, аз съм възпитан човек, не ровя в чаршафите на хората, случайно попаднах на въпросната страница…

Ти беше ли там изобщо? Звучиш като бяла робиня.