Била, Метро, Фантастико, Триумф, Хит, Т-маркет и др. - 11

• 69 487
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
  • В полите на Витоша :)
Долче, много ти благодаря! Остава и да си намеря в магазина Simple Smile

# 166
Дано има Blush

# 167
Днес във Ф. ме изненадаха с нова тактика - имаше промоция на кюфтета за скара с цели 2%, надлежно изписани на червен фон, разбира се, не им го отричам - за който се зачита, като мен, в етикетите. Ама който не чете ...
Интересна оферта все пак.

# 168
  • оттам, откъдето започва България
Satisfied Е, 2%  са много спестени пари.
Скрит текст:
Нямам думи.

# 169
Там е редовно. Който не чете етикетите ще се върже естествено.
Вафлите Мура редовно са намалени с 1% от 0,45 стотинки на 0,44 стотинки.
Като етикета е червен, 0,44 е с много голям шрифт, а първоначалната цена 0,45 е дребна и задраскана, т.е. трябва голямо усилие да разбереш каква е била цената.
Затова казвам, че те и на това разчитат, няма кой да се звери пред етикета, при положение, че повечето хора бързат като пазаруват. Виждат червен етикет и айде взимаме го Joy

# 170
  • София
Това си е направо гавра, намаление с 1 или 2 %

# 171
Видях в нашата Била, че има филтри за кана аквафор или нещо такова с 50% намаление, но не видях да имат дата на производство. Тези филтри стават ли за Брита и някой пробвал ли ги е?

# 172
  • Пловдив
Ако някой има излишни точки за Била, ще съм много признателна 🤗 и ще ги приютя. На много неудобно място ми е този магазин. За Пловдив става въпрос.

# 173
Пример от Билла - само за 4 месеца, печеното кебапче/ кюфте поскъпна с 40%.
От 0.50ст на 0.70ст(14лв за кг).
Да ни са честити, галопиращите цени.

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 11:19 от snejina1980

# 174
Само на мен ли разтворимото "кафе" от Т-маркет ми докарва вкус, мирис и вид на леблебия или Инка? Ама да не обиждам ниската, че всъщност е и по-вкусна, и по-ароматна...Тяхна марка кафето, Оптима в буркан със странна форма- никакъв аромат и вкус на кафе няма. Confused

# 175
  • Козлодуй
Аз преоткрих класическото нес кафе - много ми харесва Simple Smile Преди пиехме Якобс като уж най-ароматно ама напоследък купувам нес кафе в консервени кутии и капачето съвпада с обикн. консерва ако имаш домат останал например да го захлупиш Simple Smile

# 176
Снимка може ли? Само в Т-Маркет съм виждала в консервена кутия, но изглежда някакво индийско и не ми вдъхва доверие... Grinning

# 177
  • Козлодуй
Е снимка сега - обикн. нес кафе има го във всеки магазин -

# 178
Не знам защо, но реших, че имаш предвид консервени кутии които се отварят като консерва (без пластмасовото капаче отгоре... Joy

# 179
  • Русе
Пример от Билла - само за 4 месеца, печеното кебапче/ кюфте поскъпна с 40%.
От 0.50ст на 0.70ст(14лв за кг).
Да ни са честити, галопиращите цени.
И само в Билла ли поскъпнаха кебапчетата, че се жалвате в тази тема?

Общи условия

Активация на акаунт