Била, Метро, Фантастико, Триумф, Хит, Т-маркет и др. - 11

• 69 081
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Имаше аз като бях, Леми, ама то не ти и трябва да го виждаш (нали знаеш като напълнят спирт в бутилка с помпа в която преди е имало гел как хубаво пръска дезинфектантът и трябва здраво да стискаш пръсти)...по-добре да си носиш закрепен на чантата/раницата Grinning
А днес в Т-маркет бяха махнали дори празното шише от дезинфектант... Rolling Eyes

# 556
А, имаше, ама опръка якето ми, отколкото ръцете Simple Smile

# 557
Е, явно в Била и Т-маркет е важно дезинфектантът да те "окъпе"... Joy

# 558
  • София
Каква е тази реконструкция на Билата на бул. България? 6 месеца, то това да не е МОЛ.
А магазинът в София, в кв. Левски В, е под всякаква критика. Има случаи, когато няма елементарни неща, да не говорим за хигиената.

# 559
Предполагам всички Била постепенно ще ги реконструират. Тази в Младост не работеше около месец. В мол София също не работеше.
В обновените Била има каси на самообслужване - сам маркираш, сам плащаш, жива бира и фреш машина.

# 560
Брей!! Аз ходя само в един магазин в нашия град ама един мрачен, схлупен. Абе, не е моя магазин.

# 561
Това ми прозвуча по кауфландски... Stuck Out Tongue Winking Eye
Харесвам каси на самообслужване, но дори и да направят такива, възползвам се от Била само ако наистина наблизо няма друг магазин.

# 562
Сигурно старите им филиали не са много на ниво. Но така или иначе рядко ходя там, Ф. в нашия район ми харесва повече. А в един град в прованса какъв хубав местен голям супер имаше, не отстъпва на новите вериги (ама няма сега да му правя реклама, пък и без това е на местно ниво). Имам предвид- стига да искат, могат да направят необходимото, че да имат приличен вид, а не на квартален супер от ранните години след соца.

# 563
В овча купел също я ремонтираха, но няма каси за самообслужване...има кът за хранене нов.
Аз пък винаги не правя нещо както трябва като ползвам такава каса в чужбина и за секунди изниква служител да помага ...  Joy

# 564
Най- любим магазин ми е Била на България и Каблешков. Чакам си да я отворят. Още веднага след наводнението казаха, че ще отворят началото на декември.
В Била пазарувам качествени вносни стоки, за които се опитах да намеря аналог в  Лидл /Кауфланд изобщо не ми се връзва с думата качество/ , но за съжаление всичко е компромисно като състав и имитация като вкус.
От Била взимам австрийски колбаси, млечни, яйца, тоалетна хартия Zewa френска майонеза Lesieur и доста други.
И от Лидл взимам определени продукти. Но няма такива, което да не мага да заменя с подобни в Била. А обратното е невъзможно,

# 565
А, да, филиалът им там определено е пример за един от добрите им такива.

# 566
Моля някой да ме светне относно Билакарт.
Имам стара карта, с която пазарувам.
Днес обаче, видях, че има стоки, които са намалени за "карта" - мобилна версия на телефон и намаление с физическата карта за тях няма.
Колко вида карти има за пазаруване в Била?
Възможно ли е само с една да се ползват всичики промоции или трябав да имам всичик разновидности!
Благодаря!

# 567
Има старата Била карта, новата Била карта и Виртуална карта от приложението. С новата физическа карта ще имате всички намаления, с изключение на купоните от приложението. Новата карта се издава с попълване на заявление в магазин, а виртуалната става за 2 минути регистрация.

# 568
Картите, които имаме сега, са валидни до март 2021.
Намаленията в момента не зависят от това дали ще се маркира картата от телефона или пластиката.
Това за което говорите предполагам са ваучерите. 7 продукта седмично са намалени само ако се маркира ваучера от телефона.
Иначе всичко останало си е същото.
 Пример - искаш да купиш кашкавал Здравец. Кашкавала е с намалена цена само срещу ваучер. И да ти маркират старата карта, или картата от телефона, кашкавала пак ще е на редовна цена.
Трябва да се маркира ваучера и тогава ще го купиш намален.

# 569
Мисля, че схванах.
Благодаря ви момичета, явно и касиерите в Била не са съвсем наясно.

Общи условия

Активация на акаунт