Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случва с магазините на Triumph в Пловдив?
Къде мога да намеря прахосмукачка с отзиви?
Какви са впечатленията за магазините на T-Market?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случва с магазините на Triumph в Пловдив?
-
Къде мога да намеря прахосмукачка с отзиви?
-
Какви са впечатленията за магазините на T-Market?
-
Какво се случва с магазин HIT в Люлин?
-
Какво се случи с клиентката в T-Market, която се оплака от неправилно етикетирани цени?
Липсва ни Триумф. Плодовете и зеленчуците в Триумф бяха по-хубави- впечатленията са ми за магазина на Гавазов- липсва ми и готината сладкарничка. Сега е превърната в кът за самообслужване...С готвената храна не ги бива колкото когато беше Триумф, по-тясно е в магазина, едвам се разминаваме. От седмичните оферти има по нещо интересно. Шмекеруват с етикетите с цени на някои стоки. Купувах опаковъчна хартия- два вида била и на две цени, но в един кош и отсреща се вижда по-ниската цена. По-високата скрита отзад. Или патладжани на "разпродажба" по 1, 89 които ги маркират за 3, 69. Не някакви свежи, ами със забележки... Или "коледни артикули намаление 25-30%"- а се оказа, че едни коледни панделки ги водят подаръчни. Да, ама са си точно коледна декорация. Сбъркани етикети тук-там. И т. н.
Но ме кефят засега някои замразени зеленчуци и рибни. Имат гадно инстантно кафе Оптима- ми то като инка, даже инката е по-хубава доста. Но ми е удобно да има магазин там, по път ми е.

Пак казвам, много уудобен магазин ми е, защото често минавам оттам. За определени покупки става, топлата витрина я заобикалям отдалеч. Кафето от машината в бившата сладкарница Триумф е много хубаво. Не знам има ли друг магазин с такова помещение.
Днес имаше златни ябълки на промо- 1,69 лв
Много по-хубави купувам по 1-1,30 лв от малки магазинчета.