Била, Метро, Фантастико, Триумф, Хит, Т-маркет и др. - 11

• 69 524
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
GG_BG, да съдовете на Kitchen Aid от Била имах предвид. Благодаря за споделеното. Много се надявам някой да е пробвал и грил тигана, да каже дали е добър резултата.

# 196
GG_BG, благодаря Flowers Hibiscus Върнах и сумата ми върнаха, направо беше лесно. Simple Smile

# 197
Аз си взех грил тиган и обикновен тиган. Тъй като съм млада домакиня и нямам база за сравнение с друг грил тиган, не знам колко ще съм полезна. Все пак много ми хареса, загрява равномерно, не залепва, почиства се лесно и нещата си стават гриловани. Simple Smile

# 198
  • Бургас
Благодаря, и аз нямам база да сравнение с друг грил тиган, но ребрата ми се видяха не достатъчно високи, а и в амазон срещнах няколко отрицателни мнения, че дъното се издува нагоре и нямо контакт с котлона.., та затова се колебая

# 199
По принцип това, че не са високи ребрата, не би трябвало да е проблем, защото този тип тигани са за продукти, които не отделят много мазнини - зеленчуци, рибни филета, пилешки филета. Не са подходящи за пържоли и кюфтета, защото мазнината, която се събира, започва много да пуши и никакъв аспиратор не може да спаси положението. А ако ребрата са високи, ще се събира много мазнина. Въобще в този тип тигани трябва непрекъснато да се изхвърля  събралата се мазнина при готвене, независимо дали са високи или ниски ребрата. Не е нещо, което може да замени барбекюто или специалните скари за месо.

# 200
Някъде има ли промоция на филтри за кана Алвафор,но да не са от тези по-широките, а от по-дългите?

# 201
Някъде има ли промоция на филтри за кана Алвафор,но да не са от тези по-широките, а от по-дългите?
От широките са един вид. От дългите са два за 200 и за 300 литра. Имайте едно на ум. Проверете модела кой е или носете старата за мостра да сравните.

# 202
  • оттам, откъдето започва България
Не знам дали може да се нарече точно "на промоция", но в Булмаг тази седмица са на 8.99 лв. и 9.99 л. По-скъпите са с магнезий.
Преди около 2 седмици бяха в Кауфланд наистина на промоция.

# 203
  • Русе
В Билла предната седмица гледах в кутия по 2 бр. В-100 за 14,99 лв. Не бяха с намаление. Бяха са с нормален етикет.

# 204
Относно увеличението на цените, за последната година е наистина фрапиращо, въобще не става въпрос на промоция ли е нещо или не. Изключително рядко купувам месни и млечни продукти (за семейството, аз не конумирам) и за мен разликата в цената е очевидна. Докато ни облъчват с черна хроника и вниманието ни е насочено към някакви политически и спортни драми, цените удариха тавана на разумното. Не казвам, че производителите нямат разходи и т.н., но смятам, че реалната промяна нагоре е след тях, в тъговските вериги. Не, че те също нямат повишени разходи, имат, но потребителят изнемогва, аз харча за храна почти двойно повече, в сравнение с 1 г. назад. Личен опит и лично мнение, да не се приема като натрапено Grinning

# 205
Е може ли карфиола да е 3.50 килото!!! Една неголяма глава карфиол излиза 5лв! Не си спомням някога да е имало такива цени; броколито и то същата история...червено цвекло по 1.20...направо...
Онзи ден исках да си взема авокадо 2.80 бройката.....

# 206
Дарлинг, не дай си боже, ако искаш да си купиш нещо био Joy

# 207
Патладжаните и чушките миналата година чукнаха 8-9 лв по това време....тогава карфиолът пак беше на невъзможни цени 5 лв за мини глава, че и с петна....и др. Наистина прекаляват с тези цени  ..

# 208
За несезонни зеленчуци ок - макар че 6лв килото за чушки на пазара ми е чист обир.....Но сезонните зеленчуци -цените нямат нищо общо с миналата и по-миналата година....стана малко като с наемите...всички изведнъж решиха , че в българския джоб по вълшебен начин са не налели милиончета....

# 209
  • София
Извън темата - днес бях на Женския пазар. Карфиола беше 1.50 - 2 лв за кг, имаше и по-малки глави, даваха да избираш.

Общи условия

Активация на акаунт