Била, Метро, Фантастико, Триумф, Хит, Т-маркет и др. - 11

• 69 550
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
За съжаление, не във всеки град има Женски пазар... Blush

# 211
А на Четвъртък пазара, примерно, е ужасна скъпотия Joy Но, обратно към веригите, къде сте забелязвали най-много български зеленчуци? Аз си мислех, че Билла поддържа що годе приличен бг асортимент, но напоследък не е така, при другите още по-зле, в Лидл  нарът е от Чили напр., а ми се ядеше, пх.

# 212
  • Somewhere in Spacetime
Нар от България не съм виждала.
Може би в Метро се срещат повече български плодове и зеленчуци.

# 213
  • Русе
Нар от България не съм виждала.
Може би в Метро се срещат повече български плодове и зеленчуци.
Да. Там българските райски ябълки бяха на външен вид, като за прасета, а по твърдост бяха "ако те цапна с нея, ще те убия" и не омекнаха въобще 10 дена до обикновени ябълки.

# 214
Има над 50 вида райски ябълки и някои от тях не омекват, ядът се твърди и са много сладки.

# 215
  • Somewhere in Spacetime
Да, така е, има сорт райска ябълка, който не омеква.
Аз не ги обичам, купувах за детето по време на захранването и тогава научих, защото и аз така се чудех.

# 216
  • Русе
Не знам, ама бяха ужасни и не толкова сладки.

# 217
Момичета, от кои перилни препарати и такива за почистване сте най-доволни? Питам конкретно за тези, които са в брошурата на Метро. Персил, Рекс, Ариел...чудя се.

# 218
Персил, капсули, особено новите дискове.
Почистващи - зависи за какво , за санитарен фаянс и плочки в банята - Доместос, за миене на съдове - Фрош, таблетки за миялна - Финиш (all in one).

# 219
Благодаря , днес ще направим един пазар и ще ви снимам покупките. Мисля и касероли да взема, от големите. Имам тенджери на Мюлер от предната оферта "плати 1, вземи 2" и са доста прилични за цената си.

# 220
За тенджерите да вмъкна, че от Метро съм вземала една незалепваща, с био уж покритие, при био продуктите има такива, много добра е, имаше и касроли и тигани, като ми трябва подмяна на съдовете бих взела и от тях. Сега не съм гледала на какви цени са, но им пускат и на тях понякога промоции.

# 221
Какво е нещото, което се нарича био покритие?

# 222
Някакво покритие със зехтин май беше, не съм се задълбавала. Понеже съм вземала отдавна моята тенджера, мога да видя само какво пише на нея като марка - illa .
Намерих подобна в сайт, ако там са описали повече:
https://www.masterhaus.bg/bg/product/202809-tendzhera-20sm-bio-cook-oil

# 223
Fenyx, благодаря! Не знаех за такова покритие. Ще се поразровя за повече информация, че звучи приемливо.

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 14:02 от Summer sun

# 224
Извън темата - днес бях на Женския пазар. Карфиола беше 1.50 - 2 лв за кг, имаше и по-малки глави, даваха да избираш.

Точно така.
Имаше и на 1.20 миналата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт