Била, Метро, Фантастико, Триумф, Хит, Т-маркет и др. - 11

• 69 091
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Имам заявление за Била карта- за попълване от лятото. Трябва ли да ми дадат ново заявление за новата карта или ще стане и с тази...? Доста рядко имам път към Била, но все пак. Единият магазин е в мол, та може да се случи някой път...
И това приложение трябва да се свали на телефона, така ли (няма начин да се регистрираш от лаптоп)? Thinking

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 15:09 от dolce miele

# 571
  • София
Освен това ако си извадиш първо физическа карта и после се регистрираш в сайта, ще имаш две карти с различни номера. Наивно си мислех, че ще ги уеднаквят някак. Все пак имейлът и телефонният номер на регистрацията са едни и същи. Ако се регистрираш първо в сайта, после те пита дали искаш и физическа карта. Не съм пробвала, но може би ще я издадат със същия номер като виртуалната.

Много ме дразнят с тези купони. Sad Не искам да мисля  кое е на промоция и кое не. Искам щом имам карта, да ми се отразяват всички намаления. Защо трябва да ни усложняват живота?

Долче, не е нужно приложение. Можеш да се регистрираш в сайта им. А ако решиш да си вземеш първо пластмасова карта, направо я взимаш от касата и на поставения терминал в магазина си регистрираш данните. Формуляр дават само на бабите, които не могат да го направят сами.

# 572
Много ме дразнят с тези купони. Sad Не искам да мисля  кое е на промоция и кое не. Искам щом имам карта, да ми се отразяват всички намаления. Защо трябва да ни усложняват живота?
И аз се дрязня, защото ми усложняват пазаруването.
И много ме е яд, че не мога да си купя бира с ваучер за храна. Wink

Днес пред мен, пазаруват банани, за които има ваучер. Касиерката иска "карта" от  телефона /не ваучер/ т.е. мобилната версия, но бананите не излязоха на промоционалната цена.
Не знам как се сваля този ваучер - на телефон или разпечатан, но предположих, че баркода трябва по някакъв начин да стигне до касата и тогава човека ще получи отстъпка. Касиерката просто вдигна ръце, било ново и тя не била правила такова нещо до сега и човека си плати бананите на редовната цена.

# 573
Таня, мерси. Пропуснала съм го аз този терминал или пък лятото го е нямало...със сигурност не са ме сметнали за баба Grinning
Според мен, и касиерките явно не са наясно (в магазина който съм посещавала са над определена възраст- или на такива все попадам), а и идеята им е клиентите да мислят кое е намалено и кое не и един вид да те стимулират междувременно да купиш и други неща (ама май не им се получава замисълът)... Grinning Защото някои хора като се изнервят пазаруват по-малко, вместо да се утешат с други покупки.

# 574
  • София
И аз съм точно от изнервените. Откакто в Лидл направиха идиотщината с купоните, вече не влизам там. Дано и Билла не ме накарат да постъпя по същия начин.

През лятото даваха формуляри за старата карта. Тогава предлагаха само този начин. Новите карти са от края на септември. Тогава сложиха и терминалите до входа.

Мама Нана, и бананите са с купон. Затова не се е отразило намалението. Иначе ваучерите се виждат в профила. Както писах, не съм сваляла приложение, а се регистрирах в сайта на Билла. Миналата седмица за пръв път се появиха купони за пазаруване в магазина, но нищо не ме грабна. Дотогава имаше само за бензин в Шел, за някакви хотели и за Комсед. Тази седмица видях, че има български свински гърди и макар и ядосана си снимах екрана с купона, който върви с баркода на виртуалната карта. Нямам мобилен нет и това е единствения начин да го покажа. Не съм го ползвала, но някой беше писал, че се маркира купона, картата и след това купонът изчезва. Явно е еднократен.

# 575
Таня,
Не съм пробвала, но предполагам, че в мобилно приложение, ще излиза като на компа. Първо картата, цък на приложенията и маркират това, което си избрал. Може и да изчезва, то някъде четох, че само един път на ден може да пазаруваш намалени стоки от някой си вид ...
Абе не ми харесва организацията, а Била ми е удобен за пазаруване и определено качеството е по добро от Кауфланд и Лидл /лично мнение/.

# 576
Освен това ако си извадиш първо физическа карта и после се регистрираш в сайта, ще имаш две карти с различни номера. Наивно си мислех, че ще ги уеднаквят някак.
Ако искаш физическата и виртуалната да са с един и същи номер, направи си нов профил от този линк:
https://www.billa.bg/specialfolder/user/registerexisting/registe … obileAppView=true
На мястото на "Клиентски номер" се пише номера под баркода на физическата карта. "Активационен код" май никой няма и затова се избира "Нямате активационен код все още?" и се следват стъпките. Пращат го веднага на имейла, с който е регистрирана физическата карта, затова трябва да е реален, когато се подава заявлението на таблета.

# 577
  • София
Освен това ако си извадиш първо физическа карта и после се регистрираш в сайта, ще имаш две карти с различни номера. Наивно си мислех, че ще ги уеднаквят някак.
Ако искаш физическата и виртуалната да са с един и същи номер, направи си нов профил от този линк:
https://www.billa.bg/specialfolder/user/registerexisting/registe … obileAppView=true
На мястото на "Клиентски номер" се пише номера под баркода на физическата карта. "Активационен код" май никой няма и затова се избира "Нямате активационен код все още?" и се следват стъпките. Пращат го веднага на имейла, с който е регистрирана физическата карта, затова трябва да е реален, когато се подава заявлението на таблета.
Благодаря! На себе си не знам дали мога да я уеднаквя, защото вече имам различни физическа и виртуална карта, но поне на мъжа ми картата я вписах и ще може да я ползва и по двата начина.

# 578
Таня 67, Билла нямат ли безплатен wi fi нет?

# 579
  • София
Таня 67, Билла нямат ли безплатен wi fi нет?
Възможно е. Никога не съм проверявала.

# 580
  • София
Обърках се с тези карти Била, ваучери, приложения, купони Joy

# 581
Това с ваучерите не е добре измислено. Трябва отстъпката да важи с едно сканиране на карта. Сега сканирай карта, търси ваучер, сканирай ваучер.. Губиш време, бавиш опашка.. Повечето хора няма и да разберат за тия ваучери..

# 582
Това с ваучерите не е добре измислено. Трябва отстъпката да важи с едно сканиране на карта. Сега сканирай карта, търси ваучер, сканирай ваучер.. Губиш време, бавиш опашка.. Повечето хора няма и да разберат за тия ваучери..
На едно място са картата и ваучера. Като си избереш нещо с ваучер, цъкаш на него, отдолу ти излиза картата, а горе е баркода на продукта който купуваш с ваучер. За мен така е по- удобно. В приложението на Лидл са отделно картата и ваучерите.

# 583
Скрит текст:
[/quote
] На едно място са картата и ваучера. Като си избереш нещо с ваучер, цъкаш на него, отдолу ти излиза картата, а горе е баркода на продукта който купуваш с ваучер. За мен така е по- удобно. В приложението на Лидл са отделно картата и ваучерите.
Един възрастен човек, който не може да се справи или просто няма подходящ телефон, може ли да се възползва от тези промоваучери.

# 584
На едно място са картата и ваучера. Като си избереш нещо с ваучер, цъкаш на него, отдолу ти излиза картата, а горе е баркода на продукта който купуваш с ваучер. За мен така е по- удобно. В приложението на Лидл са отделно картата и ваучерите.

Много съм зле, чак сега го забелязах като го сподели Simple Smile Да, така е удобно наистина.

Общи условия

Активация на акаунт