Частни детски градини - София (тема 12)

• 99 220
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Случват се и такива неща. Понякога грешим в избора си. Това не е било правилното място за Вашето дете. Ще намерите друго.

# 136
Здравейте,  търся частна градина/ясла в кварталите Изгрев/Изток 😊Детето е на 2г.и 8м. искам да я запиша за няколко часа седмично. За сега попадам само на "Бялото кокиче",  има ли някой опит с тях?

# 137
  • София
Здравейте,  търся частна градина/ясла в кварталите Изгрев/Изток 😊Детето е на 2г.и 8м. искам да я запиша за няколко часа седмично. За сега попадам само на "Бялото кокиче",  има ли някой опит с тях?
Каква е ми уникалната сума,която сте готова да плащате?

# 138
По-скоро ме интересува какво се предлага срещу парите , тъй като става дума за по някой друг час на ден/през ден и се съмнявам да излезе твърде солено. Има кой да я гледа,  но идеята е да се социализира детето и да свикне да не е само лепната за мама.

# 139
Случват се и такива неща. Понякога грешим в избора си. Това не е било правилното място за Вашето дете. Ще намерите друго.

Grinning Хайде да бъдем политкоректни и да го кажем така:

За моето дете не е правилното място да плащам по 6лв за кетъринг, а да ми хранят детето с джънк за по левче.

Може би има балъци родители, на коитo им харесва
Скрит текст:
да си плащат да ги мамят
. Да си пращат децата там.

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 11:48 от Елфичка

# 140
  • При вещиците
Здравейте, Бихте ли споделили колко по-рано сте комуникирали с чдг бъдещия прием на детето. Конкретно става дума за ЧДГ Алиса в Лозенец - чудя се колко време преди стартиране на официалния прием да им се обадя. Също така всякаква актуална информация би била от полза Simple Smile Благодаря предварително!
Може би отговарям твърде късно, но препоръчвам Алиса в Лозенец! Прибрахме се от чужбина и започнах да търся ЧДГ в Лозенец с английски и малобройни групи. Позната ми препоръча Алиса- на тиха уличка, 10-12 деца в група, собствен двор,чисто, качествена  храна  и усмихнат персонал. Детето тръгна малко преди да навърши 3 г. с бърза адаптация. Записването беше 3 месеца преди началото на учебната година.

# 141
  • София
Във всяка частна ясла ли се подписва договор и какво представлява той? Синът ми е записан вече, но съм дала само капаро до момента. Нищо не са ми споменали за договор.

# 142
  • София
Във всяка частна ясла ли се подписва договор и какво представлява той? Синът ми е записан вече, но съм дала само капаро до момента. Нищо не са ми споменали за договор.
Коя е градината?

# 143
  • София
Коя е градината?

Защо питате? Имате ли информация по въпроса ми?

# 144
  • София
Лаленце , без значение коя е градината и лицензирана или не е,трябва да си имаш договор.
Как така без договор ,ти имаш ли някакъв документ доказващ че детето е там и посещава градината?

# 145
  • София
И на мен така ми се струва редно и затова попитах. Той още не е тръгнал, казала съм от октомври. За сега съм дала смо капаро и имам вносна бележка.

# 146
И на мен така ми се струва редно и затова попитах. Той още не е тръгнал, казала съм от октомври. За сега съм дала смо капаро и имам вносна бележка.
Договор се подписва всяка година, както в частните градини, така и в частните училища, година за година.
Щом сте от октомври, вероятно непосредствено преди тръгването ще подпишете и договора.

Коя е градината е дразнещ въпрос, жената пита нещо принципно, а й скачат с искане на лична информация. Нейна лична работа е коя е градината, ако не иска да сподели, не е коректно да се пита. Лично аз не съм видял частна градина, която да е изключение от правилото, че договор се подписва всяка година. Същото важи и за частните училища.

# 147
  • София
Договор би трябвало да се подписва от първия ден на започване на детето.
Моето ходи от април миналата година,договорът ми е от тогава със срок една година,после се преподписва автоматично.

# 148
  • София
Коя е градината?

Защо питате? Имате ли информация по въпроса ми?
Защото аз си изпратих много лошо с частна градина и искам да предпазя и други от нея?

# 149
Станислава, искрено Ви се извинявам, щом такъв Ви е мотива, това е похвално. Постът ми беше по принцип, а не насочен срещу Вас. По принцип във всички частни градини се сключва договор година за година. Похвално е, че искате да предпазите някого от ваш лош опит. Извинявам Ви се, коментарът ми не беше срещу Вас.

Общи условия

Активация на акаунт