Частни детски градини - София (тема 12)

• 99 488
  • 754
  •   2
Отговори
# 255
Аз имам въпрос за ерих кестнер, цената обявена в сайта, за 9 месеца ли е? Или за цяла година. Тези 4200 Евро.

# 256
  • София
По колко деца са групите в аbc kindergarden?
Различно, зависи в кой филиал и коя група, но мисля че между 4 и 10 обобщава адекватно.

# 257
Аз имам въпрос, знаете ли дали има практика в частни детски градини да се предлага безглутеново меню?

# 258
Има детски градини, в които майките носят храна на децата си. Зависи от детската градина според мен, всичко е до договорка. Например в градината срещу нас, частна е, няколко деца ядат от Юначе, по принцип градината си набавят храната от друго място.

# 259
Аз имам въпрос, знаете ли дали има практика в частни детски градини да се предлага безглутеново меню?
Предполагам може да се договорите - повечето частни градини осигуряват храната от частни детски кухни и може да се уговорите да поръчват определени меню за вашето детенце.

# 260
Здравейте, някой може ли да сподели мнение от частна детска ясла Гълъбче в Люлин? Нашето дете е на 1 година и 2 месеца, а там приемат от 10 месеца, което е супер, но не мога да открия никакви отзиви за отношението, храната и базата.

# 261
Ние сме
Здравейте, някой може ли да сподели мнение от частна детска ясла Гълъбче в Люлин? Нашето дете е на 1 година и 2 месеца, а там приемат от 10 месеца, което е супер, но не мога да открия никакви отзиви за отношението, храната и базата.
ние сме там, пуснах я на 11 м и половина, храната - частна кухня ям ям био. Честно казано, като тръгна на ясла прояде, преди това беше мъка. Отношението е добро, ходи с желание от ден 1. За базата - има какво да се желае. Помещението за сън е общо за всички деца (в момента 23,от които 17 на възраст между 2 и 3 години).

# 262
  • София

Според мен по-скоро ще трябва Вие да осигурявате менюто, за да имате контрол в/у това, което яде детето, особено ако не трябва да приема глутен по здравословни причини. В повечето ЧДГ предлагат стандартно и вегетарианско меню, но за безглутеново не съм чувала.

# 263
Здравейте,моля за мнение за ЧДГ Мария Магдалена кв.Мотописта

# 264
Мами на дечица в чдг Славейче,база Драгалевци,бихте ли споделили мнение моля

# 265
Мами на дечица в чдг Славейче,база Драгалевци,бихте ли споделили мнение моля

Не успях да копирам текста, но след скандала в Палави крачета, попаднах на това:

https://m.facebook.com/groups/576567709599713/permalink/80127824 … or_composer=false

Вижте коментарите, има подобно оплакване на една майка от Славейче в последните, слагам линк, за да се свържете  с нея, ако решите.

# 266
И аз имах подобен случай, но при първото - то само си падна, стана нещо със записите и са се самоизтрили.. го махнах от градината. Много помогна за решението ми и че докато показваха на камерите как не могат да покажат нищо гледам гледам - детето оставено само да се гледа от учителката. Мм така ли?

На друг да разправят "Много добре се грижим за всички деца", "Може би не е подходящо за вашето дете само"...Ми не е. Имам елементарни критерии.

# 267
И аз имах подобен случай, но при първото - то само си падна, стана нещо със записите и са се самоизтрили.. го махнах от градината. Много помогна за решението ми и че докато показваха на камерите как не могат да покажат нищо гледам гледам - детето оставено само да се гледа от учителката. Мм така ли?

На друг да разправят "Много добре се грижим за всички деца", "Може би не е подходящо за вашето дете само"...Ми не е. Имам елементарни критерии.

За славейче в Драгалевци ли говорите?

Мак благодаря, и аз видях този коментар затова се разрових и тук.
Досега съм чела само хубави коментари,имам познати които пращат детето там и те са много доволни и изведнъж като прочетох се изненадах много неприятно.а тъкмо преведохме капарото за след месец з детето ми

# 268
Не за Славейче. Даже им забравих името вече. Исках да кажа, че много често казват - ето детето реве, от адапрацията е. А може и да не е.

# 269
Здравейте,

Новак съм в темата за детските градини и имам едно питане.
Възможно ли е почасово посещение в частна детска градина?

Общи условия

Активация на акаунт