Частни детски градини - София (тема 12)

• 99 421
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте,
Някой има ли впечатления от Камелини Монтесори?

# 346
Здравейте,един малко тъп въпрос,но... Колко по-рано трябва да се ориентираме за частна ясла,наистина ли и там има списъци с чакащи( за първа яслена група говорим)?

# 347
  • София
Синът ми е роден януари 2018. Към септември/октомври 2018 проучих яслите, които ми вършат работа - бяха две, в едните казаха янаури 2019 да пратя смс да ме запишат в списъка, а при другите май преди края на 2018 дадох капаро половин такса за място, за учебната 2019-2020. В настоящата частна ясла места за септември 2021 няма, и то май няма от няколко месеца, а тя даваше и точка за ДГ.

# 348
  • София
Здравейте,един малко тъп въпрос,но... Колко по-рано трябва да се ориентираме за частна ясла,наистина ли и там има списъци с чакащи( за първа яслена група говорим)?
Попитайте в конкретните ясли, към които сте се насочили. Няма универсално правило. Някъде има списъци и чакащи, а на други места биха ви приели веднага

# 349
  • София
Здравейте, дами!
Бих била благодарна, ако някоя мама сподели отзиви за ЧДГ в район Овча купел Simple Smile Благодаря!

# 350
  • Пловдив / София

За всяка е различно.
Аз започнах да звъня ноември миналата година с тенденция края на март тази година да започне детето. Когато проучвах яслите в района имаше места във всички. Така или иначе дадох капаро февруари и детето започна средата на април.

Предполагам, че след класирането май месец, местата в частните бързо се изчерпват всяка година.

# 351
Което е лоша стратегия, т.к. ако си в частна градина и те приемат в държавна си подаваш предизвестието и се местиш и ако не те приемат ти можеш да си избираш.

В обратния случай бързаш, записваш където са останали места и после правиш компромиси с принципите си ако нещо в доставяната услуга не ти харесва, т.к. нямаш друг избор.

# 352
Аз се обадих през Януари, началото на Февруари организирахме оглед и капарирахме. Местата почти бяха привършили. Но все пак говорим за такава, която дава заветната точка. Сега има едни безкрайно дълги списъци от чакащи. Заявили сме даже по - ранно тръгване ако е възможно, но не са се обадили, предполагам няма отказали се за момента.

# 353
  • София
Което е лоша стратегия, т.к. ако си в частна градина и те приемат в държавна си подаваш предизвестието и се местиш и ако не те приемат ти можеш да си избираш.

Скрит текст:
В обратния случай бързаш, записваш където са останали места и после правиш компромиси с принципите си ако нещо в доставяната услуга не ти харесва, т.к. нямаш друг избор.
Аз съм една от малкото "луди", чието дете беше прието по първо желание в държавна ДГ и предпочете частна ДГ. Не ме питайте защо, по някакви си мои и на ММ подбуди. Трудно е за обяснение. Просто усещане.

Успех и се водете по децата си!

# 354
Привет! Има ли някой, който може да даде мнение за Весела Къщурка Монтесори в Лозенец?

# 355
  • София
Аз съм една от малкото "луди", чието дете беше прието по първо желание в държавна ДГ и предпочете частна ДГ. Не ме питайте защо, по някакви си мои и на ММ подбуди. Трудно е за обяснение. Просто усещане.

Успех и се водете по децата си!
Аз също. След като големите ми две деца минаха през държавна градина се зарекох, че третото няма да стъпи там.

# 356
Някой има ли пресни впечатления от Палави крачета? Записахме час за посещение и след това при търсене на отзиви попаднах на един фрапиращ случай. Не разбрах кога се е случило това и какво е станало с персонала от тогава - същия ли е, кой в момента е директор?
Търся ясла в района, но където и да се обадя няма места. При тях имаше и сега разбирам защо. На теория всичко изглежда много добре, но най-важен си остава персонала.

# 357
  • София
Някой има ли пресни впечатления от Палави крачета? Записахме час за посещение и след това при търсене на отзиви попаднах на един фрапиращ случай. Не разбрах кога се е случило това и какво е станало с персонала от тогава - същия ли е, кой в момента е директор?
Търся ясла в района, но където и да се обадя няма места. При тях имаше и сега разбирам защо. На теория всичко изглежда много добре, но най-важен си остава персонала.
Моето дете беше в яслата там и всичко беше наред.

# 358
Здравейте,
Търсих и не открих отговор на следния въпрос.
Някой може ли да сподели впечатления и разбира се цена за 1 месец в детски център “Оксиния” в ж.к. Младост? Детенцето е на 4 годинки и си търсим лятна занималня за 2 месеца в  Младост и близките райони на нормална цена. Моля за препоръки и идеи. За цените може и на лично да ми пишете. Благодаря предварително 🍀

# 359
Бих ти препоръчала Бритиш Скуул София. На същите пари са, но отделят внимание на детето.

Общи условия

Активация на акаунт