Частни детски градини - София (тема 12)

• 99 415
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
  • София
В Драгалевци е.

# 331

Здравейте, може ли да ми пишете коя е тази градина? Благодаря ви предварително!

# 332
  • София
Аз за добро или лошо не виждам пряка връзка между таксата и услугата. Поне в нашата ясла. Таксата е под 500 лева, отношението е страхотно, дворът е огромен и на две нива, че ни дадоха и точка за градина. Факт е, че няма английски или допълнителни занимания, но пък водят децата на разходка в гората, което за ясла е супер.

Може ли инфо коя е тази детска градина?

# 333
  • София
Без да съм сигурно, но вероятно става въпрос за "Ежко Бежко". Госпожа Лаленце ще каже дали съм права

# 334
Привет! Може ли някой запознат да ми каже дали ще отпада точката от частни детски ясли за догодина по критери 5?

# 335
  • София
Точката от лицензираните ясли ще важи последно за набор 2019. Т.е. тези, които кандидастват догодина за 1група в ДГ.

# 336
Може ли мнение за Куест Академи в Дружба? Съвсем случайно попаднах на стари мнения тук във форума, че са сектанти...

# 337
  • София
Здравейте, някой има ли отзиви за ЧДГ "Приказка без край" в Люлин 9 ? Благодаря!

# 338
Може ли да ми препоръчате градина в Младост?

# 339
Здравейте,
Разглеждах наскоро Ежко Бежко в Драгалевци, но из форума има доста негативни мнения предните години. Има ли някой с актуални впечатления?
Можете ли да препоръчате ясла в кварталите Младост, Дружба, Редута, Слатина, Гео Милев...
Покрай Куест съм минавала много пъти, винаги ми е правило впечатление, че се занимават с децата. Не ми харесва обаче дворът им, абсолютно никаква сянка няма.

# 340
Здравейте, някой има ли отзиви за ЧДГ "Приказка без край" в Люлин 9 ? Благодаря!
ходих само да я разгледам, млад персонал, 3-ма човека, сестра до обяд, хубав двор с две пързалки. В едно помещение се гледат децата от 2 до 5 години. Общо са до 25 деца. Нямат режим а ядат през цялото време, кухня - българче. Голям телевизор в помещението. Осигуряват памперси в цената и учат децата на гърне. Ако имаш други конкретни въпроси, питай.

# 341
  • София
Здравейте,
Разглеждах наскоро Ежко Бежко в Драгалевци, но из форума има доста негативни мнения предните години. Има ли някой с актуални впечатления?
Можете ли да препоръчате ясла в кварталите Младост, Дружба, Редута, Слатина, Гео Милев...
Покрай Куест съм минавала много пъти, винаги ми е правило впечатление, че се занимават с децата. Не ми харесва обаче дворът им, абсолютно никаква сянка няма.
Ако отвъд Околовръстното не е проблем бих препоръчала ЕкоДара

# 342
  • София
ходих само да я разгледам, млад персонал, 3-ма човека, сестра до обяд, хубав двор с две пързалки. В едно помещение се гледат децата от 2 до 5 години. Общо са до 25 деца. Нямат режим а ядат през цялото време, кухня - българче. Голям телевизор в помещението. Осигуряват памперси в цената и учат децата на гърне. Ако имаш други конкретни въпроси, питай.
Леле,тотално се обърках .За толкова пари и децата да нямат дори режим на хранене 😧.

# 343
Здравейте,
Ако отвъд Околовръстното не е проблем бих препоръчала ЕкоДара
Не, не ми е проблем. Благодаря, Онна, ще я проверя!

# 344
Здравейте, някой може ли да сподели отзиви за ЧДГ Д-р Мария Монтесори-Горна Баня?

Общи условия

Активация на акаунт