Частни детски градини - София (тема 12)

• 99 458
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Привет,
Търся частна детска ясла в района на Слатина и намирам само Джани Родари - всички останали са в Гео Милев и Редута. Някой да знае друга ЧДЯ в Слатина?

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 14:11 от Весела Р. 719320

# 601
Здравейте,

Някой има ли скорошни впечатления от ЧДГ Росица? Ще ходим на посещение за детето ни на 2 г. и търся мнения!

Поздрави,
Росица

# 602
Здравейте, някой има ли отзиви за 2те Цветни градини Монтесори - в Оборище и на ул. 11 август? Благодаря предварително!

# 603
Здравейте,

Някой има ли скорошни впечатления от ЧДГ Росица? Ще ходим на посещение за детето ни на 2 г. и търся мнения!

Поздрави,
Росица
За кога Ви е огледа? Споделете след това Simple Smile
И за кой филиал?

# 604
  • Пловдив / София
Привет,
Търся частна детска ясла в района на Слатина и намирам само Джани Родари - всички останали са в Гео Милев и Редута. Някой да знае друга ЧДЯ в Слатина?

Няма. Освен ако нешо не са отворили, тъй като моето търсене е от ноември 2020.

# 605
Здравейте, някой може ли да сподели мнения за детските градини в Младост и района - по-конкретно Слънчево Зайче към БГ Школо, Дворецът на щастливите хора / ДГ Щастливи деца и Вълшебното Борче. Или за някоя друга ЧДГ в квартала от която есте били доволни.

# 606
Здравейте, търся отзиви за "101 Защо" в Красно село. Благодаря Simple Smile

# 607
Здравейте, търся отзиви за "101 Защо" в Красно село. Благодаря Simple Smile

Аз нямам лични наблюдения, но на познати детето е там и са страшно доволни и от учителите, и от атмосферата в градината, и изобщо от всичко.

# 608
Мили мами, имам запитване към тези с опит с частните градини и с държавните.
Детенцето ни е прието в държавна ясла от септември, но след разглеждане на различни частни детски градини с таткото сме малко объркани.

Може ли да ми кажете каква е съществената разлика освен база и такси?
Тези в които се говори на английски, има ли реален резултат при мъниците ?
И като цяло плюсовете много повече ли са в частните ?

# 609
Най-общо разликата е в храната, броя на децата и допълнителните дейности. В нашата има танци и английски. От английския се прибира и знае думички, пее песни (на 2г и 11 месеца е). За танците не се включва. Ааа има и камери и можеш да я видиш 100% от времето какво прави, което го няма в държавните градини. За друго не се сещам. Но моята е на частна ясла от 23 месеца.

# 610
Здравейте,

Към днешна дата някой има ли отзиви за "Слънчева усмивка", Овча Купел, както като ясла, така и като градина?! Знаете ли как да регистрирани в МОН, защото не ги намирам.
Сайт: https://www.slanchevausmivka.com/

# 611
  • София
Зависи ,има някои частни,които не си заслужават и са алтернатива ,докато детенцето го приемат на държавна градина.
 При други си има условия ,занимават си децата,имат доста активности и излизат на вън целогодишно във всеки удобен момент,дава се информация на родителя,по-"прозрачни"са нещата,отколкото в държавните.Групите са по-малки и приемът там не е с идеята ,детето да бъде отписано,когато го приемат на държавна градина.
И в крайна сметка всичко е въпрос на късмет и зависи предимно от учителите и подхода им към детето.Няма гаранция,че детето ще се чувства по-добре в частна и обратното.
Моето детенце също е в частна и като тръгна си бяхме с идеята,че е за постоянно там,единствено предучилищна (4-та) група смятам да изкара в училище,за да направи по-плавен прехода към първи клас

# 612
Здравейте, някой може ли да сподели мнения за детските градини в Младост и района - по-конкретно Слънчево Зайче към БГ Школо, Дворецът на щастливите хора / ДГ Щастливи деца и Вълшебното Борче. Или за някоя друга ЧДГ в квартала от която есте били доволни.

Здравейте!

Дъщеря ми беше дълго време във Вълшебното Борче. В началото бяхме доволни, но и градината още беше нова - с малко деца. Даваха всеки ден обратна връзка, помагаха ѝ да се адаптира, имаха добри, грижовни учителки. Базата е добра - имат всичко необходимо.
После децата станаха много за помещенията , с които разполагат.
Има голямо текучество на персонал. Други недостатъци - в близост строят сгради; дворът е малък.

Градината към Дворецът на щастливите хора - синът ми беше там, докато го приеха в държавна градина. Хората от персонала изглеждат мили, млади момичета; често ги извеждат навън - имат голям двор.
Храната я приготвят там.
Недостатъци - никаква обратна връзка. На всички въпроси ми отговаряха кратко "да", "не"..

# 613
Най-общо разликата е в храната, броя на децата и допълнителните дейности. В нашата има танци и английски. От английския се прибира и знае думички, пее песни (на 2г и 11 месеца е). За танците не се включва. Ааа има и камери и можеш да я видиш 100% от времето какво прави, което го няма в държавните градини. За друго не се сещам. Но моята е на частна ясла от 23 месеца.
Може ли да споделиш коя е градината ? Simple Smile
Не знам, аз нещо съвсем се обърках в изобра .. уж бях релила да е Бамбу Кинди - мъжът ми не я хареса, размишлявахме за Терекс, но докато се наканим вече ни казаха,че нямат места, евентуално чакаме позвъняване от Росица-Бояна, ако им се освободи място, но май едва ли ще стане.
Хареса ми доста Under 1 roof- някой да има мнения за нея?

# 614
Може ли да споделиш коя е градината ? Simple Smile
Арти на Кукуш. Там е от м. май 2021, та вече имам впечатления над година.

Общи условия

Активация на акаунт