добре, че е личен лекар, не гинеколожката
Може би наистина им излиза само името от профила, не ми се вярва да не вижда коментара, в който винаги пиша име на пациент и оплаквания
Реших и аз да споделя нещо:
В началото го приемах, но в последствие тези извинения зачестиха, избягваше да ни виждат заедно..с две думи - непознати пред хората, ама като няма никой вкъщи, целувки и прегръдки
. Идва коледа, мунчо звъни, след 15 мин щял да дойде до моя град, на един паркинг и да се видим. Нагласих се, взех колата, паркирам и звъня - "Аз те видях като влезе..", но аз още седя сама и търся колата му сред останалите...питам го няма ли да дойде да ме види? "А не, аз сега тръгвам!"...шах и мат...и не, не съм се бавила просто не му стискаше да дойде при мен...
И накрая той ми съобщава, че не ме иска, защото имам проблем! Седя и недоумявам... "ами на теб никога не ти идва цикъла!" Викам как така? А той, умника, 6 месеца ме канеше у тях, спяхме в едно легло и стигахме само до целувки, не пожела повече(което ме караше да мисля друго
) и понеже аз не съм му казвала изрично, че съм в цикъл, той заключил, че съм проблемна!

Момчето иначе хич не беше грозно, имаше интереси, абе нормално момче. Е, малко преди раздялата ми каза,че заради мен няма да изучи, ще се провали, не знам си какво, после смени плочата и започна с това колко ме е обичал, не е знаел какво има, майка му много ме била харесала, искала да се запознаем.... предполагам ѝ беше спестил голяма част от историята.

Питам го в коя дискотека, все пак се предполага, че ако сме в една би трябвало поне да дойде да ме види! Бил моля ви се, в същата дискотека, видял ме е когато влизам, седял и ме гледал през цялото време но не дошъл! И той не можа да ми отговори защо! После дойде де...и заспа до мен! Същият този в един момент започна да твърди,че без него аз съм нищо. 
сами се досещате, че аз това чаках и теглих чертата. И като се започна - обичал ме, аз съм била невероятна, жена мечта, от всичко съм разбирала.
След няколко месеца разбирам, че системно пишел на моите познати, за да се вайка как сме били сгодени, зарязала съм го, взела съм пръстена, той къща щял да купува
Естествено, никой не се беше вързал. Минава година, аз съм вече в друг град, сладко се излежавам в една сутрин без лекции...но не! Звъни ми телефона, притесних се,че може да е нещо важно в ози ранен час.... Кой мислите, че беше? Мун с тъжен гласец "Скарлеет, я иди в еди кой си блок да потърсиш документите на колата понеже снощи спах там!"
Как мислите, отидох ли?
Препоръчани теми