Номинации за най-голяма муня - № 2

• 87 497
  • 767
  •   1
Отговори
# 165
Сутринта дъщеря ми се опита да влезе в метрото с дебитната карта, през всичките автомати мина. 😁 Умрях от смях. Преди време веднъж и аз опитах де.

# 166
  • София
Сутринта дъщеря ми се опита да влезе в метрото с дебитната карта, през всичките автомати мина. 😁 Умрях от смях. Преди време веднъж и аз опитах де.
В Лондон може.

# 167
Няма да е зле да го направят така и в София. Ще е доста практично - минаваш с картата, автоматът си дърпа сумата и готово. Че ако не пътуваш редовно и нямаш карта, трябва да чакаш на опашка или да се бориш с автомат за билети, който не приема половината монети.

# 168
  • Бургас
Вчера отиваме с моя приятелка до офиса на една банка да си свърши там някаква работа. Тъй като личната й карта е подновена наскоро служителката решава да й направи копие, след което й казва да напише на бялото поле на копието "Моля напишете Съгласих се да копират и поствете подпис". При което моята приятелка написа точно така дословно. Т.е. написа с думи "и поставете подпис" Laughing След като се посмяхме доста за нейна сметка служителката ни увери, че това се случвало доста често и й направи ново копие.

# 169
Навремето работех при нотариус. Идват едни за продажба на кола. Давам декларации на продавача. В графите "област, община, населено място" ме пита какво да пише. Аз по инерция отговарям "София, София, София". Човекът пише 3 пъти "София" и ми казва "Ама аз съм от Бургас". Добре се посмяхме, но се чудя кой е по-голямата муня.

# 170
  • о`майна лунна нощ е
... и всичко започна с две чаши рубинено червена течност, донесена с багажите от село и щедро сипана от мен за мен и за гостенката ни.
"Наздраве!" и ... Как, по ягодите, се преглъща, без да ти изскочат очите, оцет? А?!
Последваха спешни телефонни разговори в опит да открия коя двойка баби и дядовци е изпратила въпросното шише и защо са ни оставили в такова заблуждение, че имаме 2,5 литра червено вино, което всъщност трябва да изядем на салата.
Никой не си призна.
Гостите помнят и вече подхождат предпазливо към поднесените им напитки.

# 171
  • Sofia
Може и да е било преди вино,което вече е станало винен оцет 🍷

Аз пак на кулинарна тематика....
Забравих да бланширам броколите и ги бутнах сурови да се пекат заедно с яйцата,сиренето и кашкавала...изобщо не са омекнали и не са никак вкусни.
Реших да направя и малко месце с лук като добавка към постното ястие...варих,задушавах,пържих,няма ядене...каиш...и тенджерата ужасно загоря Rage
Дано не са гладни мм и децата...или пък трябва да са много гладни,за да не усетят безвкусните и недосварени ястия Grin

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 17:30 от Doli

# 172
  • Наблизо
Ахаха долу на мен ми се е случвало с огретен от картофи.Оттогава чинно си ги варя предварително.Броколите ги пускам в микровълновата с вода за 6-7 Мин.Омекват без да се разкашкат.

# 173
  • Sofia
Аз само за 1-2мин ги варя,но днес незнам защо се отнесох и забравих...
Важното е,че мм дойде ужасно гладен и яде и от двете Grinning ,хрупА,джвакА,но нищо не каза  Joy

# 174
  • here and now
Миналата седмица карам детето на училище с колата и си мислех за екскурзията, която им предстои и вместо към учлището поех към автогарата(от там щяха да тръгват), добре, че тя се усети....
Следващия ден беше почивен. Работя близо до вкъщи, но понеже училището не е близо и карам дечка и отивам на работа с колата. По навик си отидох с колата на работа и тъкмо паркирах и рекох да прибера страничните огледала и се оказа, че съм си ги прибрала още предния ден....
Миналата вечер имах работа до късно. Ключа за колата ми стои в джоба на якето. Влизам, сядам и незнайно как активирах алармата, доста прозорци наоколо светнаха...
Днес рових за рецепта за багети (ровя от няколко дни, но днес избрах). Реших като за проба да направя половин доза и започнах.. В рецептата пише, че тестото може да е малко лепкаво и странно поглеждах към робота, то мойто твъъърде лепкаво. Добавих брашно, същата работа, още малко и още малко, докато не ми светна, че всъщност ще ми трябва доста повечко, че водата я сложих както си беше по рецепта. Сега втасва втори път в хладилника за утре и се надявам да ям багети вместо да пиша за тях...

# 175
  • Карлово

Реших да направя и малко месце с лук като добавка към постното ястие...варих,задушавах,пържих,няма ядене...каиш...и тенджерата ужасно загоря Rage
Аз така се старах с една пуйка за една Коледа и си мислех, че е неземна. Накрая мм вика: "Къде е пуйката, какви са тези трески, дето предлагаш?"

# 176
  • Варна
В командировка съм на Боровец с колеги от цял свят. С гъркинята се сприятелихме и говорихме нещо за нашата и тяхната азбука -  как са огледални буквите или завъртяни на 180 градуса и можем да разчитаме по половин дума и т.н.
Сядаме на вечеря и тя гледа бутилка минерална вода. Пита ме: "Какво пише?", казвам: " Обърни я и ще прочетеш Simple Smile", след секунди чувам "Горна баня" и смях, казвам:"Ето, видя ли Simple Smile"

# 177
  • Точно където трябва
Това сериозно ли, ще пробвам...

# 178
  • Варна
От моя страна беше.шега, в такъв дух ни беше разговора, но е факт, че завъртя бутилката и го прочете Simple Smile

# 179
  • София
В командировка съм на Боровец с колеги от цял свят. С гъркинята се сприятелихме и говорихме нещо за нашата и тяхната азбука -  как са огледални буквите или завъртяни на 180 градуса и можем да разчитаме по половин дума и т.н.
Сядаме на вечеря и тя гледа бутилка минерална вода. Пита ме: "Какво пише?", казвам: " Обърни я и ще прочетеш Simple Smile", след секунди чувам "Горна баня" и смях, казвам:"Ето, видя ли Simple Smile"
Този трик не го знаех, дори никъде не съм го чувала/чела.
Добре че разказа.Ще го изпробвам.

Общи условия

Активация на акаунт