Номинации за най-голяма муня - № 2

• 87 545
  • 767
  •   1
Отговори
# 240
  • Euskal Herria
В кой мол го забрави, Ивекс? Посмях се за ваша сметка.

# 241
МОЛ Пловдив, беше възмутен, за компенсация иска лазаня, няма как ще правя тия дни.Joy

# 242
  • Euskal Herria
Няма как, ще правиш. Simple Smile

# 243
  • Бургас
И аз съм една мина... Очевидно е , че трябва да обяснявам на приятеля ми кое за какво е от всичките шишенца и бутилчета с козметика в къщи. На него явно не ми се чете, вчера се изкъпал с измивният ми гел на Юсерин и олиото за премахване на грим на Нивеа, което лично аз само веднъж съм пробвала. Доста му се смях, а той ми се накара защо били в банята щом не са за къпане и защо не съм му казала с какво да се изкъпе.

# 244
Ааа...някоя от вас да е пробвала така широко рекламираните керамични четки за изправяне на коса? Хем сушали, хем изправяли...

# 245
  • До сърцето...
Забравих ММ в мола.Joy Толкова бях ентусиазирана от коледните покупки, че съвсем забравих за благоверния...

Е, не  Mr. Green Това е култово! Печелиш личната ми номинация за този месец!

# 246
  • софия
Това е за муньовците , но брат ми веднъж ме забрави  в училище. Трябваше той да ме прибере от даскало /2-3 клас бях/ , в двора срещнал приятелчета и заминали нанякъде. Майка ми получава обаждане от директорката, че детето /аз / стои само и няма кой да го прибере....майка ми след това така увика брат ми , че в другия край на града разбраха какво е станало

# 247
И аз съм една мина... Очевидно е , че трябва да обяснявам на приятеля ми кое за какво е от всичките шишенца и бутилчета с козметика в къщи. На него явно не ми се чете, вчера се изкъпал с измивният ми гел на Юсерин и олиото за премахване на грим на Нивеа, което лично аз само веднъж съм пробвала. Доста му се смях, а той ми се накара защо били в банята щом не са за къпане и защо не съм му казала с какво да се изкъпе.
Историята помни мъж, измил си муцунката с интимен гел. Щот нали е там при другите тубички и то, пък на него му интересно всяко да пробва. Каза че не било лошо, в интерес на истината Grinning Сега ме мъчи дали съм голяма муня че не пробвах и аз? Grinning
Другото е у сестра ми - Мм, тоз твоя шампоан много хубав. При което сестра ми подскача, шампоанът беше доста скъп и насочен към проблем със скалпа, едвам го беше намерила и поръчвала и чакала... След пояснение колко струва това шишенце, господинът набързо решава че не е чак толкоз хубав и не бива да стои там под ръка Grinning

# 248
  • Euskal Herria
На курс съм в едно сладкарско ателие, правим цветни шоколадови бонбони. Усърдно си записвам всичко по процеса, особености на различните видове шоколад, температури. И машинално задавам въпрос на ръководителката. Вдигам глава и я виждам как тя ме гледа с озадачена физиономия, очите ококорени... И в този момент се усетих, че въпросите съм ги задала на български вместо на испански. Е, бързо се разбрахме и се посмяхме всички - и учителката, и останалите курсисти.

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 01:22 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 249
  • Street of Dreams

В просъница редовно съм говорила на ММ на български, пък той все си мисли, че го бъркам с някой бивш.

# 250
Ако можеш се запиши за собствено удоволствие  😁

# 251
  • FRANCE
От това ми е редовно да бъркам езиците. Като се приберем в Цг за някой празник редовно говоря на приятели на френски а на ММ на български .

# 252
  • here and now
Това е за муньовците , но брат ми веднъж ме забрави  в училище. Трябваше той да ме прибере от даскало /2-3 клас бях/ , в двора срещнал приятелчета и заминали нанякъде. Майка ми получава обаждане от директорката, че детето /аз / стои само и няма кой да го прибере....майка ми след това така увика брат ми , че в другия край на града разбраха какво е станало
И аз съм забравяла сестра ми. Тя не помни, но аз ДА
От това ми е редовно да бъркам езиците. Като се приберем в Цг за някой празник редовно говоря на приятели на френски а на ММ на български .
Разсмя ме с Цг, в правилната тема сме.

# 253
  • France
Внимавай къде го споделяш. Има теми, в които ще ти издърпат ушаците Joy

# 254
Кво е ЦГ?

Общи условия

Активация на акаунт