Номинации за най-голяма муня - № 2

• 87 551
  • 767
  •   1
Отговори
# 255
Бг май, объркала е буквата.

За интимния гел съм чела съфорумка, чиито мъж си миел косата с него, без да знае какво е, и бил доволен човекът от ефекта.

Дребния и аз съм го забравяла в първи клас. Трябваше аз да го вземам, но спешно ходих на лекар, и в данданията забравих да звънна на баща му. Още ми го напомня детето.

# 256
Интимния гел не е много по-различен от бебешкия шампоан

# 257
  • Sofia
Цяла сутрин си търсих телефона...най-накрая го намерих в раклата заврян между завивки...чудих се защо е там и се сетих,че ставах през нощта,нещо преглеждах фб и мислейки ,че го оставям на плота на раклата съм го бутнала в отворът на плота за отваряне...добре ,че не беше намален звукът,з-то раклата не се ползва и не бих се сетила там да проверя.

# 258
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

В просъница редовно съм говорила на ММ на български, пък той все си мисли, че го бъркам с някой бивш.

свекърът ми едно време викаше на мъжа ми: жена ти дори да си признае нещо насън, ти няма да разбереш  Joy
аз обаче не говоря, виж детето говори...

аз редовно заговарям чужди деца на български, защото с детето говоря български.

също ми се случва с руснаци да ми говорят на руски, а аз да отговарям на немски или английски. разбирам ги, но не мога да вържа изречение... иначе книги си чета на руски, трудно ми е, но разбирам, обаче не мога да се отпусна да говоря.

# 259
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Като каза ракла...
В хола имаме една от ония гигантически прастари секции с 4 крила, всяко с по 3 модули.. Мъртвец - няма местене...
В същата тази мебел има така нареченото "Барче" - продълговат шкаф, който се отваря напред с характерно скърцане, така че отварянето му да не остане нечуто из целия блок. Понякога си мисля, че нарочно са ги сложили тия скърцащи панти, да пазят моралът на Социалистическият граждАнин!

Върху това Барче, аз най-редовно си поставям портмонето и телефона - хем е височко за децата, хем на мен ми е удобно. Съответно, там е фраш от боклучки и дребни ценности... Сещате се - мазалце....  Таткото на чудовищенцата, преоблечени като сладки дечица, ПОСТОЯННО  ми повтаря напоително, да "НЕ СИ СЛАГАМ ТАМ ТЕЛЕФОНА, ЗАЩОТО ПАДА В БАРЧЕТО КАТО СЕ ОТВОРИ ТО!!!".
Както вече се досещате, една вечер заветният телефон изчезнаааа.... Ходя аз като улява из къщи, обърнах всичко... Няма го!
Казвам му да ми звънне, а той готви.... Питам къде му е телефона да си звънна - мълчи. Търсих и неговият телефон из къщи - и него го няма!!! Накрая ме съжали и ми подаде неговият телефон от задния си джоб  Rage
Звъня аз - чува се, ама не го виждам... Естествено се оказа в Барчето...

Отмъсти ми гадината за напоителните обяснения, датиращи от 4 години насам!!!

# 260
  • София
В този апартамент не изкарах дълго - и аз изпитвам паника от газ. И котлоните и фурната ми бяха газови (такава фурна не бях виждала) и 8 месеца на студена храна карах. И бойлерът беше с газ - като пуснеш водата и се чува кремъчно припалване и през едно прозорче се виждаше пламък - ужасТ.

В Будапеща бяхме отседнали в апартамент, който беше по същия начин. Всеки път като пусках водата в кухнята или в банята, и очаквах взрив. Как живеят така не знам, може би се свиква. Но пък водата беше вряла. Нещо, което от Топлофикация София, мога само да бленувам.

# 261
  • Street of Dreams
Той ревнивецът е много любопитен. Няма да ви казвам, че се е опитвал да си превежда някакви неща с гугъл...

Един от първите пъти, когато бяхме в бг, заради езиковата бариера реших да ги закарам с баща ми на мач. Да не говорим, че бяхме близо до агитката и как успя да научи точно най-мръсните думи от всичко, което се крещеше, не знам.

Та същата вечер се прибираме и аз бях адски уморена и съм заспала. В моята стая се влиза направо от кухнята и събуждайки се, ги чувам да си говорят! Ставам да видя какво става и пред очите ми двамата на кухненската маса, едно шише ракия почти изпито, моят отворил една карта на Балканите на телефона и баща ми обяснява : Ньойският мирен договор раздели Македония на три части - една отиде в Сърбия, една в Гърция и една си остана Македония. При което моят повтаря същото на немски "аха, разбрах - Ньойският договор..." Хора, изумих се. Говориха си разпалено и задълбочено, сякаш не говорят на различни езици. Бях му споменавала, че ракията е "чудна вода", ама сама не вярвах до колко... Joy

Аз помислих, че Цг е Цюрих.

# 262
  • FRANCE
Благодаря. ЦГ=БГ за муни. За извинение беше 6 сутринта  Mr. Green

# 263
Как се смях с тоя Ньойски договор, може да питаш шефа - нелеп свидетел, гледащ объркано.
Като ми свърши измивният гел за лице ползвам интимен, заради ph-то, да ви кажа същото си е Stuck Out Tongue
ММ съм го забравяла в кауфланд, защото влязох да пазарувам за вечеря, а той остана отпред, за да поднови гражданската. Е, върнах се де.. но ми се обади, че не ме намирал, да не мислите, че съм се сетила.

# 264
  • о`майна лунна нощ е
Надявам се бързо си стигнала до там Wink
Времето, което е отнело на пловдивчанката да се предвижи в трафика от Коматевския възел до Мол Пловдив, е равно на това да стигнеш от Филибето до табелата на София. Въпреки че едното разстояние е около 4 километра, а другото над 100.

# 265
  • Euskal Herria
Аз точно това си мислех - ако мъжът на Ивекс се беше спуснал пешком към коматевския, сигурно по-бързо щеше да стигне до нея.

# 266
Аз бях много бърза, 'щото се усетих, че шофирам без гражданска Simple Smile

# 267
  • о`майна лунна нощ е
В грешка си! Гражданска си имала вече. Просто не е била физически с теб Wink

# 268
  • Street of Dreams
Аз бях много бърза, 'щото се усетих, че шофирам без гражданска Simple Smile

Joy

Бях се върнала за малко в БГ и си купувам кола - първата. Онзи ми вика - регистрирана, застрахована, каско (единствената ми позната дума) - качваш се и караш. Тъй и направих. След половин година мунщини и спиране на полицаи щото я съм без фарове, я съм превишила скоростта, ме спират една вечер. Аз - спокойна - карах бавно, като отворих вратата се разсвири, значи и фаровете съм пуснала. Онзи взе да се вайка, че сме имали голям проблем - нямала съм гражданска. Питам - извинете, какво е гражданска? Наистина не знаех! Той ми вика - ми онова, дето ако го нямаш, глобата е 500 лв. Викам си - брех, сигурно е нещо много важно...

Пак ми се размина де, ама поне научих нещо важно Grinning

# 269
Валеше, баш си го представям нарамил багажа от химическото как крачи ведро из дъжда, а и беше без яке, че го остави в колата.
Мъжът ми само се шегуваше с мен снощи, но бързо го контрирах като му напомних как забрави един път котката във ветеринарната клиника, а най-скорошната му проява е, че беше грабнал чужда клетка, та моето пасти да яде.

Общи условия

Активация на акаунт