Номинации за най-голяма муня - № 2

• 87 554
  • 767
  •   1
Отговори
# 270
  • Euskal Herria
Е, поне няма скука при вас, Ивекс.

# 271
  • София
Никога няма да забравя изумения поглед на кучето, когато тръгнах да го извеждам на разходка и излязох... без него.
Сетих се като тръгнах да слизам, че нещо ми няма - оказа се кучето. Joy
Като отворих вратата така ме гледаше милото... Wink

# 272
Никога няма да забравя изумения поглед на кучето, когато тръгнах да го извеждам на разходка и излязох... без него.

Изгарям от любопитство как си удържала кучето във вас. Имала съм две кучета до сега и като разберяха, че излизаме, буквално ме влачеха по стълбището. Никакъв шанс да ги забравя вкъщи Grinning

# 273
хахахахахахахаха ..... и само дето не те пита къде си тръгнала без него, нали?
 ох, не мога да спра да се смея, представям си го Yum

# 274

Изгарям от любопитство как си удържала кучето във вас. Имала съм две кучета до сега и като разберяха, че излизаме, буквално ме влачеха по стълбището. Никакъв шанс да ги забравя вкъщи Grinning

Правила съм го и аз веднъж този номер 😂😂.
Моята хубавица ме изчаква обикновено да й сложа повода - дори да е полудяла от щастие, че ще излиза - освен ако няма спешна нужда да излети навън в някои случаи 🙂. Но иначе не се втурва презглава. Затова и тя ме гледаше по същия начин - с неразбиращ поглед. 😂

# 275
Мен кучето ме е забравяло като тръгне да излиза на разходка Simple Smile))).
А имах едно дето само решаваше да излезе, като се разходи достатъчно, лепваше се за някой съсед, който в потрес го доставяше до вратата. Последното, най-вероятно го правеше, за да не изкачва стълбите, а да го качат комфортно с асансьора.

# 276
  • Sofia
В съседният блок една възрастна жена си пуска кучето навън само,разхожда се,върши си работата и се прибира,даже си отваря само входната врата,с обикновена дръжка е Joy

# 277
Това с кучето ме подсети...
Отиваме с мъжа да сменяме гуми на колата.Двамата,че нали са тежки и той да мъкне,аз с колата.
Стигаме гумаджийницата,  слизам от колата и в този момент осъзнавам,че...не сме взели гумите!
Нито той се е усетил,нито аз Grinning Двама муньовци.
Викам му- аз съм тук да карам, ама теб нали те взех да носиш , е какво донесе? Grinning
Връщахме се до вкъщи и в крайна сметка ги смених на скъпата гумаджийница до нас,защото не ми се разкарваше пак.

# 278
  • София
Скрит текст:
Лесно е, и двамата (имам 2 кучета, но напоследък само 1 е вкъщи) са научени да чакат да им се сложи повода. Даже сами си дават главите, като покажа нашийника. А това го правя след като се обуя и облека, т.е. те до последно не знаят дали не излизам до магазина или на разходка с тях. В случая обаче муцуната знаеше, че излизаме на разходка - нали я извиках с думите "хайде на разходка!" Simple Smile

# 279
Аз никога не съм имала куче.
Сега се сетих за една много стара история. Отиваме с една приятелка на гости у друга наша приятелка, в друг град. Сутринта ще закусим и ще излизаме на разходка с кучето, тя много ни беше разказвала за него. Отивайки към кухнята едната му спомена думата разходка. Сядаме си ние спокойно, а кучето милото отишло да чака пред вратата. Е, ние от къде да знаем, че толкова разбира. Не сме имали куче.

# 280
По повод забравянето..
Синът ми бе на две седмици,отидох до пазара,напазарувах и право в парка,който е "залепен" до пазара..
Не помня колко съм стояла,но по едно време ми писна и си тръгнах.
В края на парка се усетих,че ми няма торбите!?!В движение се сещам,че ги закачих на бебешката количка,бебешка количка,бебе..!?!Вече в тотална паника изтичах и си прибрах отрочето,което сладко и блажено си спеше в тая количка..
Беше едно от първите ни излизания,може би седмица-две след изписването..
Също така,първите месеци,редовно заявявах на майка ми"Бебето реве"..
Майчинския ми инстинкт се развиваше буквално с всеки изминал час,но имах страшни изцепки,и се чувствах като тотален дебил,щото нали уж като родиш и всичко мигом се нарежда,и знаеш кое как..
На мен ми трябваха около три месеца за да свикна с факта,че това бебе дето реве в другата стая е мое,и,че вече съм майка..
Хем бях на 30 когато родих..

# 281
  • France
Ondine, ти ме задмина Joy

# 282
А аз се притесних, че наскоро почти забравих бебето в къщи. Приготвих чантата, сложих каишката на кучето, бебето в кошницата. Обух се и излязох само с кучето и чантата. Усетих се като заключвах.  Grinning

# 283
  • Бургас
Днес не ми върви! Първо изсипах половината солница в манджата, падна и капачето и белята стана... Сложих повече вода и беше поносимо. После реших да пия чай, стоплих вода, но сестра ми звънна и забравих за часа, сетих се след час, пак стоплих вода, направих чак и успях да го излея върху себе си. Вече се отказах,явно няма да пия чай.

# 284
Ееее,не се предавай толкова бързо де.Свари трети.Сипи и в него сол.
После ще ти връчим приза:)

Общи условия

Активация на акаунт