Номинации за най-голяма муня - № 2

• 87 572
  • 767
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Направих си чай с кафе. МП оставил капсулата от кафето в машината, а аз я ползвам само да ми загрее вода и да я пусне върху пакетчето ми с чай... Не знам аз ли съм мунята, че не проверявам (уточнявам, че не пием кафе и се използва основно за гости, пиещи кафе или ако ми хрумне да си правя чай там), или МП, че не е махнал капсулата...

# 316
  • София
Ох, и аз често забравям моите капсули в машината. ММ си ги изхвърля Simple Smile

Правя мъфини снощи. ММ се мотае в кухнята при мен. Кухнята е малка та общо взето - прескачаме се. Синът ми лети в коридора и писка възбудено "Татиии, ела да видиш". ММ тръгва, но се спира и се майтапи с дребния. Тръгна пак със засилка... и аз естествено да не изпусна нещо. ММ обаче отново се спря рязко, завъртя се и започва да се закача с дребното. Обаче при това спиране аз челно му налетях... меките части на ММ омекотиха леко удара. Единият държач на очилата ми се аби в носа. Държа се за носа, а ММ пее "олеле, ударих ли те".
А тъкмо в една тема обяснявах колко са скъпи прогресивните стъкла. Рекох му "благодари се, че не си на -'300+лв'"
Пуп, пу, здрави излязоха тези очила Joy

# 317
  • Street of Dreams
А на кое викате "меки части"?

# 318
  • Карлово
Вървим днес с моята малка муничка - дъщеря ми, и тя най - искрено ми прави комплимент :
  " Мамо, много си хубава! Ама много.... само че в гръб!" Joy
Това ми напомня, едно море. На плажа сме с една позната и двете и внучки , на около 4-5 години тогава.
Едната и казва:"Бабо много си стара, т.е. набръчкана." Но се усеща и добавя:"Но гърбът ти е млад!"

# 319
  • София
А на кое викате "меки части"?
Не точно тези меки части Joy
Захапах ръката му Joy

# 320
  • София
Днес се проявих достойно. Слизам при една съседка и виждам телефон с шайба, закачен на стената. И понеже не съм съзирала такова чудо на техническата мисъл от около 15-тина години със замах набирам цифрите у дома, да се обадя на щерката горе. Обаче то нищо не се чува и аз адски разочарована и учудена питам: "
Ама защо нищо не се чува и не работи?"
Комшийката почва да се смее, а мъжът ѝ, вървящ по коридора в този момент се спира, поглежда ме и хладнокръвно заявява:
- Ами щеше да работи, ако не беше изключен...
След което се опитах да го затворя от грешната страна, та съвсем ги шашардисах.
... Поне да беше петък, край на работната седмица, пък то едва се започва...

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 20:37 от Светулчица

# 321
  • о`майна лунна нощ е
Малко предистория.
Нося диоптрични очила с фотосоларни стъкла и респ. не ползвам обикновени слънчеви очила. Паднаха ми се обаче такива слънчеви от томбола в козметичен магазин и за да задоволя любопитството на едни приятелки, реших да направя няколко снимки с очилата.
И се оказвам в тази ситуация:
Влизам в пералното помещение да направя селфи /клозетна фотография на фона на плочки/ и лампата нещо мътнее, оглеждам нагоре - брех, свети по-силно и ясно. Главата нагоре-надолу в опит да намеря перфектния ъгъл за снимка ... - не е добре тая лампа, премигва нещо. Викам - айде, замина крушката. За всеки случай светвам и тази на банята - същата работа. Тук вече викам на ум всички жичкаджийски знания и богове, да няма проблем в инсталацията и аха да се оплача на мъжа ми, в главата ми изгрява мисъл - това е от очилата, бе! Стъклото е омбре оцветяване!!!!!

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 21:14 от `ТуиГ

# 322
  • Street of Dreams
Аз като сваля трите диоптера, за да меря слънчеви очила, нищо не виждам. Буквално може да се каже, че купувам на сляпо.

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 21:47 от OnDiNe_

# 323
  • софия
аз затова инвестирах в хубави фотосоларни цайси с 3 диоптера, че иначе е смърт Wink
Миналото лято бях 3 дни без очила.....бях като индианец в магазините

# 324
Аз се проявих днес в аптеката, влизам, чакам си реда и изтърсвам: 1 опаковка Допелхерц за стави и козина. Аптекарката рече: Моля?! И аз пак: 1 опаковка Допелхерц за стави и козина. Тя вече опулена ме попита да не искам за стави и кости, чак тогава се усетих какви ги плещя, взех си, но имам извинение, зоомагазина е почти до аптеката и преди да ида купувах хранителни добавки за котката, то от толкова четене там козината яко ми се беше набила в главата. Трая си у дома, че наскоро писах как забравих ММ в мола, не ща да ме подиграва, пак.....Joy

# 325
Пак да изтипосам щерката.
Миналата година, изпращам щерката на училище /тогава 4 кл. /и в същия ден има НВО. Аз "Хайде маме, успех на матурата днес!", детето супер учудено "Ама днес ли беше?!".
 В такива моменти се чудя да се смея ли, или да плача.

# 326
  • FRANCE
Аз на моята и пожелах "Лека нощ" в 8 сутринта като я оставих пред училище. Ама тя ми е свикнала на простотиите.

# 327
Моя синковец не само ми е свикнал,но и прякор ми е измислил.
Мама-обърквана.
Понеже редовно чува"Яж по -бързо"(когато се обува),"загаси прозореца/вратата" и прочее великомъдрости.
Че и железен!Винаги уцелва какво точно съм имала предвид:joy:

# 328
Аз като сваля трите диоптера, за да меря слънчеви очила, нищо не виждам. Буквално може да се каже, че купувам на сляпо.
Ти три, пък аз 5, забавно си е при покупка Grinning Аз слънчеви не нося, а просто си слагам фотосоларни стъкла, ама все пак нали и нови очила се правят от време на време. Почват се едни селфита, едни работи, пък сложи очилата и ги виж после, пък айде нови селфита, пак очилата, пак чудене... Във всичко това естествено е ангажиран и де що има персонал в оптиката щото аз как да се снимам като не виждам до другия край на ръката си какво се случва, пък и мнения да дадат с кои рамки съм по-хубава Grinning

# 329
  • FRANCE
Това е задължително. Аз съм "-7.5" на едното око и "-6.5" на другото.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт