Номинации за най-голяма муня - № 2

• 87 468
  • 767
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Това си е направо самоотравяне Dizzy Face...изпии няколко активни въглена,яж кисело мляко или прясно беше Thinking
Не е шега,опасно е Astonished

# 571
Скрит текст:
Подготвяме се за утре за училище - големия само един ден ходи сам сутрин, че е от 3 час и решавам, че тогава ще си зареди картата да не излизаме днес. Търся пари да му дам и установявам, че нямам, което означава, че аз ще ходя да я зареждам. Обличам се и отивам, лични карти, дебитни, тези за транспорт.Казвам какъв абонамент и уточнявам, че с дебитна карта ще платя. Добре ама муня на касата пуска бележка и приготвя левче ресто. Дали не посрещах още родители и ученици на гишето с въпрос  какво ще зареждате .... Така е като нямам пари в брой......
Обичам тази тема! За малко и аз да направя мунщината за утре. Благодаря за напомнянето за картата! Нищо, че имам няколко римайндъра в календара!

# 572
А пък ако пиете Упсарин или други разтворими таблетки, да знаете да си държите чашата с чай настрани от тази с водата Laughing Сигурно две минути седях и гледах тъпо, защо сега така изглежда туй нещо. Хем водата в чашата си стои както си беше, хем и чаят ми нещо не е както трябва... и отне известно време да направя връзка между двете.
Те хубаво ми казваха да си лекувам настинката с греяно вино, ами що ли се занимавам с глупости и аз - само мунщини творя Laughing

# 573
  • FRANCE
Следващият път ром с чай

# 574
  • Sofia
vita ,как си?

# 575
Vita, и аз те мисля. Добре ли си?

# 576
Екстра съм. 🙂

# 577
  • SF
Какъв вкус има вода с тор?

# 578
Следващият път ром с чай
Аз викам направо ром без чай, че на чая ми не му върви нещо Grinning

# 579
  • Пловдив
Като родих в началото ми се сливаха ден и нощ. И един ден бебето спи следобед, лягам и аз и съм си нагласила аларма за след час. Аз нямам спомен, но мъжът ми разказва, че, като звъннала алармата, съм си сложила телефона на ухото, казала съм "Ало" и след това - "Ами не ми вдига!" Събудих се от хиленето му.

# 580
  • София
съм си сложила телефона на ухото, казала съм "Ало" и след това - "Ами не ми вдига!"
А ММ казва "ало" без да вдига телефона.
Станала съм преди него и му чувам всички аларми. А той спи като пън. Не ме чува. Звъня по телефона и го чувам да казва "ало", "алооо" без да вдига.

# 581
Прехвърлям си снимки от флашката на лаптопа. Накрая, когато всичко беше готово взех, че изтрих снимките от лаптопа вместо от флашката. Лошото е, че на лаптопа имах и доста други, освен прехвърлените.

И понеже се знам, че съм Муня с главно М, предвидливо съм си съхранила снимките и на един стар компютър. Просто за всеки случай.

# 582
  • София
Като родих в началото ми се сливаха ден и нощ. И един ден бебето спи следобед, лягам и аз и съм си нагласила аларма за след час. Аз нямам спомен, но мъжът ми разказва, че, като звъннала алармата, съм си сложила телефона на ухото, казала съм "Ало" и след това - "Ами не ми вдига!" Събудих се от хиленето му.
JoyJoyJoy
Хахаахха, тъкмо се мъча да събудя малкото ми мунче за училище. 🤣🤣🤣 Тази история ми дойде много освежаващо, благодаря!

# 583
Какъв вкус има вода с тор?
Като вода, но странна на вкус....не може да се опише.

# 584
  • София
pandachina, може всяка аларма да е с различна мелодия SmirkSmile

О, това беше доста отдавна. Не помня онзи телефон изобщо имаше ли опция за различен звук на всяка аларма. Към днешна дата не правя две аларми. Майчинството ме направи по-дисциплинирана и редовно се будя сама преди алармата.

Сутринта като поведох малката към детска градина пак се изявих, но този път скромно. Проконтролирах детето дали си е взело всичко - раница, шапка и т.н. Пушка беше ! За сефте нищо да не забрави. Грабнах си и аз палтото, шапката, кутията с ябълки и потеглихме набързо да не развалям магията, че отдавна не сме тръгвали съвсем навреме. В асансьора си спомних, че ми трябва дамска чанта. Добре, че родителите ми са вкъщи и имаше кой да отвори вратата, защото и ключовете бяха в чантата. Те обаче не се изненадаха. Да се чуди човек защо ли...

Общи условия

Активация на акаунт