Номинации за най-голяма муня - № 2

• 87 470
  • 767
  •   1
Отговори
# 555
Та за имената Simple Smile
Наши познати кръстиха дъщеря си Аглиа, искали нещо по-така...
Да, ама от две години живеят в Лондон и детето ходи в детската градина /и вече иска да си сменя името/.

# 556
Какво означава това име на английски?

# 557
  • София
Звучи ми  като Грозновата
(Ugly)

# 558
Звучи ми  като Грозновата
(Ugly)
Да...

# 559
  • Сф
...Та никога не използвайте думата муши в Германия. Означава женски полов орган, на уличен език 😂😂😂😂 като нашата дума, дето започва с буквата П. Срам ли беше, да ви го опиша 😅😅😅😅
В тази връзка - не ползвайте в Холандия думата "пиле" на висок глас, че и на улицата като мен. 😁 Значението е пак на уличен (разговорен) език, но в този случай - мъжки полов орган.
А така ентусиазирано (и звучно) им се радвах на малките птички в един парк преди години...
Както и "зъб" в арабския свят. Означава същото, като пилето в Холандия.
Не знаех за "зъб," но не казвайте, че ви се яде " кус-кус', това пък е " муши-то" на жаргон  Joy

# 560
  • Майничка
А как казват на кус-куса?

# 561
  • Mediterraneo
Чочо викат на доста мои приятели и познати. Добре, че не живеят в Испания!

# 562
  • София
Разглеждам си свещника и се чудя дали да не запаля една ароматна свещичка. Котаракът живо се интересува какво имам в ръцете. Обяснявам му - "Свещичка"... и ММ стана от бюрото и отвори барчето. Смея му се и казвам "Ама аз на Харитон говорех". Така и така беше станал - реши ми дилемата със свещичката.

Появява се щерката и сяда да яде. Котаракът е първа писта при нея. Бяхме поръчали от Хепи. Дъщеря ми е "вегетарианка", но обясни, че единственото месо, което обичала били ребрата от Хепи. Много били вкусни. (Тя и други меса яде де).
Обръщам се към ММ и го питам "ти пилешки или свински поръча?". От сърце се смя, но рече, че се замислил "тез и такива ли ребра пуснаха и от кога". (Аз имах предвид телешки, ама пилешки ми беше на езика).

# 563
  • София
Някой спомена за алармите на телефона за събуждане и ми напомни за мен преди години. По едно време имах навика да си навивам две аларми. На втората ставах, а първата беше само да ми даде знак, че наближава време за ставане, за да се настроя психически (обичам да си полежа преди да стана). Но спрях да навивам по две аларми, защото няколко пъти се случи да заспя след първата и да забравя, че вече е звъняла. Съответно като звънне втората я мисля за първа и закъснявам лекичко.

# 564
  • София
Моята серия продължава.

Вдигам чашата си с кафе да видя има ли още от черното злато. Направих го със засилка и то към себе си. Себе си не полях, но направих голяма локва на бюрото. Ставам да чистя бюрото. Успях да бутна на пода пълна чаша с кола. Целият ми комп и пода беше в кола и стъкла.
Поне ми е чисто.

# 565
  • SF
А как казват на кус-куса?

Ксу-ксу.

# 566
  • Велико Търново
pandachina, може всяка аларма да е с различна мелодия SmirkSmile

# 567
Обърках терминала, търчене като луди, 10 минути да се бяхме забавили и чао чао самолет. Joy ММ нервничи и рече, че ще ми купува очила, то рано, на мен ми се спи, да е гледал той, що пък винаги съм аз. Satisfied Много мунщини сътворих у чужбинско за няколко дни, мъжът ми няма да ме взима повече с него, че и на работното му място се проявих, ще пиша по-късно.

# 568
Подготвяме се за утре за училище - големия само един ден ходи сам сутрин, че е от 3 час и решавам, че тогава ще си зареди картата да не излизаме днес. Търся пари да му дам и установявам, че нямам, което означава, че аз ще ходя да я зареждам. Обличам се и отивам, лични карти, дебитни, тези за транспорт.Казвам какъв абонамент и уточнявам, че с дебитна карта ще платя. Добре ама муня на касата пуска бележка и приготвя левче ресто. Дали не посрещах още родители и ученици на гишето с въпрос  какво ще зареждате .... Така е като нямам пари в брой......

# 569
Днес ми е ден за поливане на цветята. Смесва течен тор и вода в един съд, и поливам с една водна чаша. След това продължавам с чистенето. Супер много ожаднявам и взимам една оставена пълна водна чаша и удрям една глътка... ама нещо много странен вкус има..в даден миг зацепвам, че с тази чаша поливах цветята и това е вода с тор.
 Казах на ММ ако взема да сдам багажа да е на ясно от какво.

Общи условия

Активация на акаунт