Номинации за най-голяма муня - № 2

• 87 528
  • 767
  •   1
Отговори
# 180
Аз не разбрах какво точно трябва да се направи.
Какво значи да обърне бутилката?На къде?

# 181
  • о`майна лунна нощ е
Аз не разбрах какво точно трябва да се направи.
Какво значи да обърне бутилката?На къде?

За да си в тон с темата - завърташ да е гърлото надолу, като внимаваш капачката да е отвъртяна. Wink
А иначе - въртиш бутилката, докато надписът застане така, че да прилича на написан с гръцка азбука.

# 182
Не, за днес ставаше на въпрос! Просто съм си мислел за миналия месец, че 5.10 било в неделя, а то на всичкото отгоре било събота, и си мислех, че сме октомври... 🤣🤣. Абе мунска му работа. Нищо сега на 9.11 съм на БЧК. Майчинството ми изпи мозъка..

Мунче, сега те чета и напомням: 9.11 е УТРЕ! Flowers Four Leaf Clover
Smiley Smiley Smiley

# 183
Сутринта взимам детето с мен на работа, че нещо покашля, докато дойде дядо ѝ да я вземе да я гледа.
Взех от вкъщи телефон без карта, който не ползваме, детето от време на време гледа детски на него, за да се занимава, че моя тел ми трябва за работа.
Още в колата докато пътуваме се опитвам да го вкл, не иска, а спомена ми е че го заредих преди 2 дни и не е ползван. Пристигаме, вкл го на зарядно...не реагира, вкл моя, за да проверя работи ли зарядното, работи.
Махам му калъфа...викам може пък да се окаже със сменяема батерия, да я махна и сложа пак...телефонът е мокър.
Викам на детето...защо е мокър
-Ами беше мръсен и аз го измих на чешмата 😁
Та вече е чист, ама не работи.
Предупредих я, че моя, колкото и да е мръсен не се мие на чешмата.

# 184
Дано не го бухне направо в пералнята:)Simple Smile 

# 185
  • here and now
Аз навремето изпрах един Самсунг , на едночасова програма и високи градуси с чаршафите.
Тогава ги продаваха с 2 батерии. Когато изсъхна му сложих другата батерия и проработи. Близо година изкара.

# 186
От случката с изпрания телефон се сетих за дъщеря ми като беше 3-4 годишна. Живеем в южен апартамент и съм я оставила да си играе в хола. Като отивам да я проверя, виждам целия ТВ намазан с обилен слой слънцезащитен крем. Дъщеря ми с гордост съобщава,че благодарение на нея телевизора няма да изгори под жарките лъчи на слънцето. 3 години по-късно продължаваме да ползваме същия телевизор въпреки големите сиви петна,които има заради мязането с spf:)

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 21:13 от Goldeva

# 187
  • София
А моята щерка използваше телевизора като платно за рисуване с пастели когато беше 2-3-годишна. По онова време вървеше някакво филмче по бебешкия канал с един художник. И тя решила да го имитира. Телевизорът й замязал на статив за рисуване. Грабнала пастелите и се хвърлила в действие. Добре, че нямаше под ръка водни боички, но може би щях да ги изчистя по-лесно от пастела. После си останаха бледи следи от драскано върху екрана. Ние свикнахме с тях и не ги забелязвахме, но когато дойдат гости питаха от какво са. След случката й купих дъска за рисуване с маркер и с тебешир (двустранна) и се чудех как не съм се сетила по-рано за нея.

# 188
  • Sofia
Отваряйки днес кутията с прясно мляко се сетих нещо,което ме разсмя...
 Преди може би 15год се случи...често взимах плодови сокове в кутии.Навън съм с децата и искат сокче.Отивам в близкия магазин и взимам,плащам и го отварям още там,за да пият...обаче откъде да знам,че са сменили капачката,така че със завъртането и веднага да се отваря ...преди това бяха с фолио,което се маха...Решавам,че ще го върна,показвам на продавачката,казвам и че е била отворена  и тя ми дава друга кутия,отварям и нея,пак веднага дупка...връщам и нея,дава ми трета кутия,пак така...отказах се и ми върна парите...и тя толкова разбрала за новата опаковка Joy

# 189
  • София
ММ стана преди малко и му треперят ръчичките за кафе. Каза че отива да си направи. Аз веднага се включвам и го моля да направи и за мен. Днес кафе не съм пила. Никъде не си виждам чашата. Той ми каза, че е купил пластмасови и ще ми направи кафе. След малко се провиква от кухнята "чашата ти е на кафе машината и има кафе в нея".
Нямам спомен кога съм си правила кафе, защо съм си забравила чашата и най-вече защо не съм си изпила кафето Simple Smile

# 190
  • София
В серийка съм. Още е 11:54ч, до довечера има време да сътворя още нещо.
Докато чакам да ми сменят гумите на колата реших да ида да понапазарувам в Лидъл и шляейки се из коридорчето, погледът ми попада на някакъв голям уред с купа, вътре бъркалки и прочее. Мисля си "Еееее, това как се казваше и колко ли струва?", след което съзирам написаното "чАдър" - 6.99лв.
Брех, да му се не види, тоя чАдър колко е евтин... Добре, че все пак погледнах и надолу, където под надписа са наредени няколко чадъра, а още по-надолу си пише: "Кухненски робот - 129,99лв". И съответно под този надпис се намира въпросният голям уред.

Еййй, за малко щях да се обзаведа с кухненски робот! И чАдър ще му викам, ако трябва, за 6,99лв ще му викам както иска!
След което си взимам колата със сменените гуми, плащам на човека и бодро произнасям "Чао, до утре!".
Я, да взема да си подремна малко, май ще е добре.

# 191
Да споделя и аз каква я свърших....
Харесах си тиган на промоция, докато се наканя да отида в магазина промоцията свършила(кой да чете), ама си го купих.След няколко часа(разбира се ooooh!) го забравих в друг магазин, на сутринта първа пак там, чакаше си ме, никой не си го беше "познал".
Най-накрая го прибрах в къщи, оставих го на стола в кухнята, сякаш там му е мястото, снощи столът ми потрябва и.. къде мислите го поставих, на земята естествено. Слязох от стола и право върху него, дръжката замина, ами вече си имам тава.

# 192
Да споделя и аз каква я свърших....
Харесах си тиган на промоция, докато се наканя да отида в магазина промоцията свършила(кой да чете), ама си го купих.След няколко часа(разбира се ooooh!) го забравих в друг магазин, на сутринта първа пак там, чакаше си ме, никой не си го беше "познал".
Най-накрая го прибрах в къщи, оставих го на стола в кухнята, сякаш там му е мястото, снощи столът ми потрябва и.. къде мислите го поставих, на земята естествено. Слязох от стола и право върху него, дръжката замина, ами вече си имам тава.
Еее,след много зор,накрая си успяла да му видиш сметката,браво,хубаво нещо е упоритостта!..Ама така де,ще ти се опъва там,някъв си тиган! Joy

# 193
  • София
Малкото ми мунче...

Облича се за у-ще. Реве, че слиповете са му тесни. Изкоментирах с баща му да му купим нови, а ММ само каза "има много" (което е вярно).
Пристига мунче в хола и пита "Мами, нали това е отпред". Че е отпред, отпред е, но да не си беше обул слипа странично. Завъртял слипа на 90 градуса и обул. Странно е как е успял. Едвам го събу.

Вчера пък ме питаше за Айнщайн.
- Нали е бог?
- О, да, но на математиката.
- А нали беше писал и някакви песни?
- Има съществена разлика между Айнщайн и Раммщайн. Joy

# 194

Вчера пък ме питаше за Айнщайн.
- Нали е бог?
- О, да, но на математиката.
- А нали беше писал и някакви песни?
- Има съществена разлика между Айнщайн и Раммщайн. Joy

Това е уникално ...Satisfied