Лежащи мами - 45

• 38 595
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
  • София
pipi221, някои неща все едно аз съм ги писала. Аз в неделя влязох в седми месец, мислех, че ще се успокоя, но разбира се, това не се случи. Също, се чувствам спокойна единствено след преглед. Сега съм на лекар чак в началото на декември и се чудя как ще издържа.

# 121
Мен спокойствието след преглед ме държеше точно 1 ден, после почваше пак параноята. Багажа ми за болницата беше стегнат от 7-ми месец пред вратата. Като заваляваха контракции, влизах в банята да се мия с косата, щото видиш ли с мръсна няма да ме приемат сякаш. Като родих, направо си отдъхнах от всички глупости преди това.

# 122
И аз като емека....багажът стоеше в колата, че да не се окаже след преглед (всяка седмица) да трябва да влизам в болница. Косата през ден миене, че и аз да не вляза с мръсна 😫😫😫

# 123
Единствено движенията и ритниците ме успокояват в тия седмици. Аз се къпя всеки ден и това да не се къпя няколко дена в болницата трудно го преживявам. Даже съм сложила непромокаеми лепенки за раната от секциото, за да може да се изкъпя при първа възможност в болницата. До скоро имах една чанта за спешни случаи, но сега стегнах изцяло багажа за родилното.

# 124
Момичета някоя от вас имала ли е ентерококи след серклажа? В моята МБ излязоха 2 вида ( чревни) масово Sad  От както съм бременна спазвам желязна хигиена, секс не правя, последно вече взех да хвърлям бельо и да купувам ново. Как са попаднали там тия бактерии идея си нямам. Сега пих Аугументин и Уназин вагинални глобули, после имам и Нистатин за 7 дни и ще пусна пак МБ, стерилна урина не съм изследвала а си мисля, че май от там се предават. Чета много страшни неща за тия гадини и вече съм отчаяна.

# 125
  • София
Момичета, някоя от вас да е изпитвала болки високо в корема? Вечерта ме преряза и сега си чувствам корема опънат, не е втвърден.

# 126
Аз имах ешерихия в секрета преди серклажа, обясниха ми че много лесно се пренася между от уринарния тракт към вагиналната флора, имала съм ги и преди може и да е някаква предразположеност. Но освен това имунитета бил занижен и един вид няма от тия живите бактерии, които пречат на тия гадните да се развиват и всъщност за това пия биозин мама + пробиотик за вагиналната флора и пикочните пътища. Досега секрета ми е чист но утре ще пускам пак. Та всъщност не е въпрос само до хигиена. Ешерихията също е чревна имах ентерококи в урината но слабо, сред като изпих зината ги нямаше и двете. Малко дълго стана незнам дали правилно успях да обесня това което ми на мене ми обесниха, но факта е че аз също пускам на 2-3 седмици секрет и урина. Успокоявам се с това, че уж антибиотиците които изписват са подходящи за нас.
Момичета някоя от вас имала ли е ентерококи след серклажа? В моята МБ излязоха 2 вида ( чревни) масово Sad  От както съм бременна спазвам желязна хигиена, секс не правя, последно вече взех да хвърлям бельо и да купувам ново. Как са попаднали там тия бактерии идея си нямам. Сега пих Аугументин и Уназин вагинални глобули, после имам и Нистатин за 7 дни и ще пусна пак МБ, стерилна урина не съм изследвала а си мисля, че май от там се предават. Чета много страшни неща за тия гадини и вече съм отчаяна.

# 127
Zuzi_to може ли да ми напишеш на лични кой е пробиотика за вагинална флора който ползваш

# 128
Хигиената и бактериите понякога нямат общо. Казвам го , защото аз лично много лесно получавам такива инфекции. Не знам от имунитета ли е , иначе не боледувам. Особено ,ако пия някой антибиотик или слагам някакви глобули, след това много трудно възстановявам естествената флора. За това винаги след лечение слагам вагинални пробиотици, само те ме спасяват. Но първо трябва да излекуваш инфекцията.

Heartseasee може да е от нарастването на матката, аз съм в 26+ 4 г.с и от известно време и мен ме боли горе и коремът ми е опънат. Все пак бебето расте нагоре и започва да притиска стомаха и диафрагмата.

# 129
С риск да съм нахална, мога ли да попитам къде е правен серклажът?  Случайно да е в Майчин дом София?
Момичета някоя от вас имала ли е ентерококи след серклажа? В моята МБ излязоха 2 вида ( чревни) масово Sad  От както съм бременна спазвам желязна хигиена, секс не правя, последно вече взех да хвърлям бельо и да купувам ново. Как са попаднали там тия бактерии идея си нямам. Сега пих Аугументин и Уназин вагинални глобули, после имам и Нистатин за 7 дни и ще пусна пак МБ, стерилна урина не съм изследвала а си мисля, че май от там се предават. Чета много страшни неща за тия гадини и вече съм отчаяна.

# 130
В Надежда правих серклажа,  казах за хигиената понеже мойта лекарка първо това ми каза като видя МБ .

# 131
  • София
Благодаря, Andi_B

# 132
Здравейте, момичета! И аз съм със серклаж от края на октомври. Микробиологията ми беше чиста при постъпване, с ешерохия коли в урината :/ Запнахме антибиотик още в болницата, който продължих и още седмица след изписването. Женската ми консултация се падна ското от спирането на антибиотика, така че не ми взеха микробиология, а урина дадох малко по-късно и беше чиста. Притеснявам се, че съм на преглед чак на 10 декември, дали няма да е а прекалено късно за микробиология? Чела съм, че често се завъждат инфекции около конеца и ме е страх, че ще са минали месец и десет дни от спирането на антибиотика... Вие през колко време ходите за изследване на микробиология?

# 133
Аз да попитам Утрогестана до коя седмица се слага , че ми е изписан от докторката от феталната и няма как да я питам,а тогава не каза и аз вобще не се сетих да попитам?

# 134
Зависи от проблемът. Аз слагах 2 пъти по 2 вагинално заради скъсена шийка и контракции. В 34-та г.с. ми го намалиха на 2 глобули само вечер. Доколкото разбрах ще го слагам до 35-та- 36-та г. с. Да те предупредя, че се спира постепенно, а не изведнъж. След 36-та вече не мисля, че е нужен, тъй като подтиска синтеза на простагландини, които са отговорни за контракциите, тоест може да преносиш, както се случва с някои жени, които до късни седмици са били на терапия заради контракции. Но това го решава твоят АГ, затова при следващ преглед го попитай, или се свържи с лекаря от ФМ, ако не ти предстои да се видите отново.

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 10:56 от Flower_94

Общи условия

Активация на акаунт