Лежащи мами - 45

• 39 215
  • 758
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте. Преди месец и една седмица ми правиха серклаж и миналата седмица пуснах микробиология, която излезе днес и имам масово стафилококи ауреус и Ешерихия коли Sad от сутринта се опитвам да се свържа с гинеколожката си, но безуспешно Sad някой имал ли е такъв резултат на микробиология и дали са много опасни особено стафилококите Sad много се притеснявам. Надявам се скоро да успея да се свържа и да ми предпише я антибиотик я глобили. Поне имам излязла и антибиограма, само да си вдигне телефона докторката, че кой знае от кога са там тези гадини Sad

# 166
Аз имах такъв стафилокок, беше преди серклажа , изписа ми антибиотик и вагинални глобули. И се оправих, от тогава микробиологията ми е чиста Simple Smile

# 167
Аз имах такъв стафилокок, беше преди серклажа , изписа ми антибиотик и вагинални глобули. И се оправих, от тогава микробиологията ми е чиста Simple Smile

На мен ми изписаха Зинат 500 и гинексит глобили. Вие колко време приемахте антибиотика?

# 168
Аз имах еширихия в секрета преди серкража, пих 7 дни зинат и я изчистих. Месец след това имах ентерококи и ми изписаха гинофит и полижинакс. Незнам дали се изчистиха сега ще пускам пак. На мене ми обесняват, че просто имунитета ми е много занижен и от това, въпреки, че пия витамини пробиоти и имуностимулатори. Аз също много се притеснявам от тия бактерии...

# 169
Аз имах еширихия в секрета преди серкража, пих 7 дни зинат и я изчистих. Месец след това имах ентерококи и ми изписаха гинофит и полижинакс. Незнам дали се изчистиха сега ще пускам пак. На мене ми обесняват, че просто имунитета ми е много занижен и от това, въпреки, че пия витамини пробиоти и имуностимулатори. Аз също много се притеснявам от тия бактерии...

Стискам палци да се е изчистило всичко! Голяма гад са тия инфекции! И май са опасни за бебето ако се задържат по-дълго... Дано всичко отмине за всички с хапчетата!

# 170
Антибиотик аугументин 1000 и вагинални : флуомизин, след тях силвържин.

# 171
Здравейте, някой правил ли е рентгенова снимка на зъб? Имам болки на привидно здрав зъб, зъболекарката ми иска да направя за да не го отваря, ако не е необходимо. Нейните притеснения са да нерва да работи и да стане абсцес, и ми обеснява, че ще ми сложат предпазна жилетка и не е проблем за облъчването, аз обаче се притеснявам...

# 172
Аз съм правила при предната бременност, да слагат едни жилетки които уж защитават плода от вредните лъчи. Zuzi_to коя седмица си вече. Скоро мерили ли сте шийката?

# 173
27+3, последно я мерихме в петък тука в моя град, с коремен 28мм, незнам колко я мери правилно, успокоява ме това, че поне той я мери последно два пъти и я изкарва без промяна, а дали му е правино меренето незнам... Иначе другата седмица съм в София и много искам да мина през Христов той да я види и да вземе секрет, но незнам дали ще може в дните които ще съм там. Мисля да му звънна на тел.

# 174
27+3, последно я мерихме в петък тука в моя град, с коремен 28мм, незнам колко я мери правилно, успокоява ме това, че поне той я мери последно два пъти и я изкарва без промяна, а дали му е правино меренето незнам... Иначе другата седмица съм в София и много искам да мина през Христов той да я види и да вземе секрет, но незнам дали ще може в дните които ще съм там. Мисля да му звънна на тел.
Е супер вече си почти в безопасната зона а кортикостероидна терапия ще правите ли? На Христов му звънни да, сигурно ще те приеме, на мен през корема вече не могат да я измерят а съм едва 24г.с

# 175
Нямам идея за тази кортикостероидна, ще питам Сигридов и Христов, тя задължителна ли е ?

# 176
Нямам идея за тази кортикостероидна, ще питам Сигридов и Христов, тя задължителна ли е ?
Не знам, скоро като лежах в болницата на момичетата със серклаж в 27а правиха, същото казаха и на мен ( да добутам то дам дано Hands Pray

# 177
Ами ще стане ясно другата седмица, каквото кажат ще правя

# 178
На мен ми правиха в 34г.с., изчетох една камара клинични проучвания и мнения, но реално ако тръгне раждане, вредата от липсата на кислород е по-пагубна, от вредата от кортикостероида...

# 179
Аз всъщност нямам против ако се налага, по ми е интересно на какво основание я изписват, ако примерно преценят че не трябва, а дано не става но тръгне могат ли да реагират? Мен ме тревожи да не да кажат не трябва да правим, а да е трябвало, как да разбера какви трябва да са показателите за това

Общи условия

Активация на акаунт