Отговори
# 30
 • София
 • Мнения: 4 011
Плюшените не съм ги прала (освен като ги купим)..другите каъо се сетя ги пръскам с препарат и миа после...

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 15:35 от ditmade

# 31
 • Мнения: 6 702
Много сладка синеока госпожица Gift Heart

Аз плюшените ги пера само веднъж, след като ги купим Sunglasses е, ако изнесем някоя навън и падне на земята, ще я изпера, разбира се Joy но за сега се придържам към гумени и пластмасови, защото всичко лапа, а те са лесни за миене.

# 32
 • Мнения: 272
Да със синички при мен нямат ефект прополки аз съм слабо гърло винаги ме удря там и бързо правя ангини за това действам с ганофорина малко пред вятъра ,че нямам време за ангина.

# 33
 • Мнения: 963
Всичко което не е с батерии слагам в плик за пране и пера с дрехите  на бебка веднъж седмично. Хвърля ги по земята и до края на седмицата всички са били изхвърлени и ги слагам в пералнята 😁 Другите почиствам с мокра кърпа. Пластмасовите и силиконовите търкам с бебешки препарат за съдове и плакна.

# 34
 • Мнения: 901
Ние пък никакъв интерес за играчки освен върртележката над кошарката. Не знам защо и баткото късно започна с играчки сега и тя нещо не се заглежда.
Да питам, чеми стана интересно. Баща ми ми прати снимка на АМ ХИП на което на кутията пише, че е без нишесте каква е разликата някой знае ли?

# 35
 • Мнения: 1 694
Като ви чета за това спане вечер какви паузи правите ви завиждам благородно. Само мойта беба ли се буди на два часа да мънка Sad преди първата ни пауза беше 5 часа сега и тя изчезна и вечерния сън е будене на два часа. Снощи издадох багажа и таткото ме съжали и си я гледа цяла вечер а аз трупясах директно даже не се замислих как ще се справят.
Не си сама, моят ме буди по няколко пъти, че и баткото още ни буди. Освен това бебето не заспива без сукане и не мога да помоля мъжа ми да ме отмени. През деня на разходките другите мами са едни свежи и наспани, а аз като зомби. И баткото ми беше такъв, явно спящо бебе няма да ми се падне Sad ама каквото такова, като почнат зъбите ще е още по-зле Simple Smile

# 36
 • Мнения: 262
Ние във вторник сложихме последните за сега ваксини. И този път всичко е наред, много спокойно ги понесе. Доста спокойно спи последните нощи. Събужда се към 12, и след това си прави 7 часа сън. Снощи и аз съм си поспала с него без да мръдна. Само към 6 нещо изпищя на сън, ама не се събуди, явно е сънувал. Иначе през час два през нощта се будеше около седмица преди да му избие зъбът. Като проби и се успокои
Някой пита назад за шишетата на томи типи. Аз само тях съм ползвала. Имам тези, които са без джаджите вътре. Беб е на кърма и като цяло не съм го хранила кой знае колко с шише, ама съм нямала проблеми. Харесват си му.

# 37
 • София
 • Мнения: 616
И аз от недоспалите - нощем се буди по 3-4 пъти и докато го приспя отива поне половин час. Каката заспива късно и аз докато легна бебето се буди. Сутрин докато го повия и приспя, тя пък е станала и аз пак не мога да спя. Ама здраве да е!
И аз съм се спекла, че мисля в сряда да слагаме Синфлорикса, че сме много назад с ваксините и сега зимата не знам как ще ги наваксаме.

# 38
 • WonderLand
 • Мнения: 3 895
И ние сме назад с ваксините, сега в понеделник ни предстои втория прием на шествалентната, януари ще е втори прием на пневмококовата и след това ще мислим останалите.

На мен ми е малко тъжно като гледам мамите на площадката пред блока все по 2 по 3,пък аз си скитам самичка, никого не познавам, пък съм и стеснителна, а приятелки с деца имам, ама са мнооооого далече от мен и няма как да се виждаме.

# 39
 • Мнения: 439
Силвър, и аз така самичка щъкам... Мислех, че ще се поотракам след раждането, но уви.. и моите приятелки са далеч, далеч.. ще се справим някак и сами за сега..

# 40
 • Мнения: 262
Ох и аз съм си все самичка. Всички казваха, че ще намеря мами в родилното и после в парковете.. Е няма да отида да седна до някой и да кажа дай да си бутаме количките заедно Grinning

# 41
 • София
 • Мнения: 4 011
И аз все сама, обаче от няколко дни се засичам с друга сама и тя с две като мен с малка разлика...за жалост след два месеца се връща на работа и пак оставам сама.

# 42
 • Мнения: 3 280
Аз намерих един безработен приятел и с него навън бутаме количка (дано да не си намери работа скоро Simple Smile. Иначе за млякото - без нишесте е английската формула, която нямала пробиотик или преобитик, забравих вече, но едно от тези двете. Становището на хип България е, че внасят немския вариант с по добро съдържание - с пробиотик + пребиотик.

# 43
 • Мнения: 901
Аз намерих един безработен приятел и с него навън бутаме количка (дано да не си намери работа скоро Simple Smile. Иначе за млякото - без нишесте е английската формула, която нямала пробиотик или преобитик, забравих вече, но едно от тези двете. Становището на хип България е, че внасят немския вариант с по добро съдържание - с пробиотик + пребиотик.
Хм интересно. Баща ми в Германия ми го снима и там няма как да е английско, а пък и кутийте са еднакви само на едната пише без нишесте.
Ох и аз съм сама тук нямаммного познати и малко ми е кофти, но аз винаги съм била вълк единак. Добре, че сега си имам и баткото та си говоря с него.

# 44
 • Мнения: 232
Аз всички плюшени ги пера в пералнята през ден, че Ги лапа хвърля Ги на земята в количката ги разнасяме, в чантата и си ги пера често. Но наистина се събира вода в тези свирещите и тях ги иставям да съхнат 2 3 дена.
Ще махна подложката, че стои вече като наказана в столчето много и е тясно . Хахаха
И аз я обличам като мен, опитаха се днес да ми кажат че трябвало по 2 чифта чорапи... на 24 градуса Rage и аз бях от вечно самите, докато не ме преобщиха в един парк и сега съм една от групата ххахах

Общи условия

Активация на акаунт