Отговори
# 600
Добре де, къде ги видяхте тези памперси за 55 лв? Аз това виждам:
https://m.emag.bg/peleni-pampers-premium-care-xxl-box-3-5-9-kg-2 … earch-Action=view

Вчера бяха намалени на Черния петък. Промоциите бяха до 2 часа тази сутрин.

# 601
Елси голями хитруши са децата. Аз вчера останах много изненадана от баткото. Искаше да направим една пожарна пт хартия и му давам да изрязва а той само пъшка и вика "не мога сам да режа, помогни ми" и аз си викам " леле срам и резил, майка ти учи другите деца как да правят такива работи, а ти не можеш да режеш" обаче бебка се събуди и го оставих той мрънка,мрънка и след малко идва и ми носи изрязал пожарната по черната линия без да я пререже, а като бях до него 1 права линия неможеше.
На малката май ще излиза зъбче, много й се надуха венците и е неспокойна, а и тия сополи не минават, не са постоянно ама има.

# 602
  • София
И при нас след две седмици сополи, зъбчето изби.
За Киндеркрафт само да кажа (като дойде време) не купувайте баланс байка им. Адски недомислен, неудобен и неподходящ за децата. Дано столчето е добро.
И нашия батко се бебешори напоследък. Имитира бебето, все иска да го носиме, да го храниме...напраео ужас, но всичко е период.

# 603
Здравейте и от мен 😊
Ние също се възползвахме от черния петък. Купихме супер яко столче за кола, което се върти. Малко повечко парички е, но ще си го ползва доста. Tweety е марката май, от 0-36 кг. Поръчахме и столче за хранене на Moni, кожено, дано ѝ е удобно, че имаме зъбче вече и ще почвам захранването скоро. Една приятелка ме посъветва да почна ЗВБ, каза, че стават доста по-самостоятелни децата с храненето след това Simple Smile Поръчах и памперси-гащички, че е мноого сложно да ѝ сложа обикновен памперс, то е едно мятане, врътканее хаха.
Сега чакаме да се пооправи времето, че с този дъжд не може да се разходим и ми е малко тегаво.
Приятен уикенд от мен Simple Smile

# 604
Elsi, може ли да пуснеш линк за Софи от Амазон?

Аз поръчах малкия
 Sophie la girafe Baby Teething Toy - Fresh Touch Gift Box https://www.amazon.co.uk/dp/B00C6QAAB0/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_hRo2Db8QBF3B3
М
Патенце и нашата кака все иска внимание, да режа, да рисувам, да е здрава , да ходи на градина, че много ми е криво, като не мпга да й обърна внимание, но все има нещо да се прави Sad

# 605
Момичета, аз да се оплача... Бебка ми прави пак някви стачки, не иска да яде повече от 100-120 мл на хранене.. до момента днес е изяла към 450... Много се притеснявам, тъкмо се позакрепиха нещата с хапването и наддаването, и бам.. наново мъки. Мрънкам цял ден на ММ, опитахме по голям интервал между храненията да направим, за да огладнее хубаво.. без резултат.. и ме навикаха накрая, че съм паника голяма и много мрънкам 😢😢😢 дано е нещо моментно (3ти ден е така)
 Някакви идеи какво да променя та да прояде пак?

# 606
Радостче, дай повече информация - колко тежи в момента, на какво ядене е, били ли сте наскоро ваксини..?

# 607
Радостче, дай повече информация - колко тежи в момента, на какво ядене е, били ли сте наскоро ваксини..?
6750 тежим. Преди 28дни бяхме 6060. На смесено хранене е. Първо я тегля, кърмя, пак тегля, и добавка давам до 150мл. Всичко си изпиваше, спинка си спокойно. Тя и сега си спи де.. ама ненаядена. Последните ваксини ни сложиха миналия месец, движихме се по график с тях, не е вдигала температура,само ставаше по поспалива. Знам, че не на всяко хранене ще изяжда винаги еднакво количество, но такова дръстично намаляване ме тревожи, не е неспокойна, спи си по цяла нощ, и през деня между храненията си подремва. Та не знам каква може да е причината..

# 608
И ние взехме един пакет памперси - гащички от Емаг. Момичета , от сутринта съм с болка и бучка в дясната гърда. Явно е някой канал, слагам го на нея, топъл душ, лек масаж..ти уж спада на допир, но болката остава. Притеснява ме вечерта като легна да не се влоши в съня ми. За първи път ми се случва подобно нещо с баткото съм нямала проблем. Моля, дайте съвет какво мога да направя, за да облекча положението и да отпуша канала

# 609
Понеже попаднах в една чуденка ние като ходим на гости малката седи в стола за кола ,ама той умалява и после се чудя в какво стола за храна седи в нас ок ама като сме някъде няма да го мъкна че е доста габаритен.

# 610
  • София
Моите деца никога не са ми позволявали да ходя на гости. Та не ми се е и налагало да се чудв къде да ги слагам. Но си мисля, той вече седи моя човек, та на обикновен диван би се чувствал добре...за трите секунди в които седи спокойно.

# 611
  • София
Одеве сваляйки памперса, малката тъкмо се изпикаваше. Направи ми впечатление, че урината сякаш е много жълта. Това дали трябва да е така??? Също, аз съм от юлските мами, но и тук се включвам.... Малката я захранвам, но нещо не иска да яде много, не пюрето а като цяло. Тя до скоро беше само на кърма и вече включвам АМ, защото си мисля, че не яде достатъчно. И дори АМ с мъка изпива 90 мл. Явно с кърмата е яла супер малко. Наддавала е по 700-800гр. Та, сега я и захранвам и още по малко яде. Одеве е пръцнала зелено. Възможно ли е от колика или е настинка?

# 612
Одеве сваляйки памперса, малката тъкмо се изпикаваше. Направи ми впечатление, че урината сякаш е много жълта. Това дали трябва да е така??? Също, аз съм от юлските мами, но и тук се включвам.... Малката я захранвам, но нещо не иска да яде много, не пюрето а като цяло. Тя до скоро беше само на кърма и вече включвам АМ, защото си мисля, че не яде достатъчно. И дори АМ с мъка изпива 90 мл. Явно с кърмата е яла супер малко. Наддавала е по 700-800гр. Та, сега я и захранвам и още по малко яде. Одеве е пръцнала зелено. Възможно ли е от колика или е настинка?
Урината е редно да е по-бистра, ако е много жълта може да е от недостатъчно течности. Аз забелязах, че бебето пръцка или ака зелено вечер, сутрин и през деня д ОК. Незнам защо е така, но не бих се притеснила ако няма друго

# 613
Ние сме 6.300кг  и хапваме по 120мл или по-малко количество мляко или кърма.Качва по 500гр на месец, вече сме на 5 месеца, 500гр качи и в четвъртия.Не  насилвай, аз спрях да се тревожа за количеството..

# 614
  • София
Ние сме 6.300кг  и хапваме по 120мл или по-малко количество мляко или кърма.Качва по 500гр на месец, вече сме на 5 месеца, 500гр качи и в четвъртия.Не  насилвай, аз спрях да се тревожа за количеството..
Явно трябва да спра да следя това количество... Аз искам сега са пие по 120мл поне, но тя си е по дребничка. На 4 месеца беше 5400. Забелязвам, че и на 3 часа не огладнява. Щом Вие на 5 месеца пиете по 120, и 90 да пие пак е ок.

Общи условия

Активация на акаунт