Отговори
# 585
Avonavi благодаря, че ме пидсети за Бебешор.
Аз сутринта много се смях на намаленията на Емаг. Понеже решихме да вземем ба баткото акумулаторно бъги или мотор за Коледа и мислех, че може нещо да има. Гледам акумулаторно бъги намалено на 237,99лв от редовна цена 238,00лв е какво е това намаление. Иначе люлката, която взех за малката на цена от 160лв на намаление сега е на 120лв и е добре. Има тук там някое намаление, но не много.
Радостче ако нямаш настоящ адрес помощта се подава при социалните в региона на постоянния адрес.

# 586
Какви столчета за кола взехте? Че и аз съм в чуденка...
Да споделя горчив опит с пюре. Онзи ден направих повечко тиква с картофи и го замразих в бурканчета остатъка. Днес потривам доволно ръце, че имам готово пюре. Вадя, размразявам, то станало ужасно... всеки знае, че картофите на другия ден са зле, аз замразих и очаквам да ми е ок пюрето... е няма как да стане Grinning та се наложи да набутам купешко тиквички с картофи на Хип, което се опасявах, че ще е първото отхвърлено, но моята сладка праска не отказва никаква храна. То тва на Хип ми се видя по-гадно и от моето домашно размразено и сдренчосано... Та спасих положението. Някой да предложи незапичаща безглутенова и безмлечна каша или всичките бебешки каши запичат? Благодаря!

# 587
  • София
И аз мислех да купя памперси ама май няма да е сега. Често са намалени. Лятото ги взех за 55 лв. с 30% намаление. Wink

Племенника ми имаше такава играчка. Има много функции и беше интересна.

# 588
Взех Чиполино Тракс Нео. До сега бяхме с кошницата от количката, която ни подариха, ама не ми харесва. Много зле ми изглеждаше и исках да взема нещо което ще е 0-25кг. Допада ми, не е от скъпите столчета, но пък и нямаме много бюджет. Надявам се да си заслужава.

# 589
  • София
Взех Чиполино Тракс Нео. До сега бяхме с кошницата от количката, която ни подариха, ама не ми харесва. Много зле ми изглеждаше и исках да взема нещо което ще е 0-25кг. Допада ми, не е от скъпите столчета, но пък и нямаме много бюджет. Надявам се да си заслужава.
Баткото ми е с чиполино тракс. Много съм доволна от три месечен го возя в него. Сега му поръчах киндеркрафт 9-36 кила, а тракса отива за бебо. Честно казано малко рискувам с тоя киндеркрафт, че нямах време да го видя на живо, но го гледах в една класация (и тракса го имаше в нея) и за това си позволих да го взема. Пък и беше доста намалено и имаше добри отзиви. Надявам се да не го връщам...

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 22:32 от ditmade

# 590
Благодаря за отговорите!
Относно черния петък, нямам време да следя редовните цени и да сравнявам с намаленията, но по скоро нищо не бих купила.. Памперси поръчвам от Англия- мамия 3ка, 98бр 15лв. И най много ни паснаха те. Пробвахме памперс прима, литъл Ейнджъл и лидълските, но от мамия съм най доволна

# 591
Хвърлила съм око и аз на тази марка Киндеркрафт. Поръчах столче за хранене, каня се и на една сглобяема кошара. Дано са им добри продуктите.

# 592
  • WonderLand
Хвърлила съм око и аз на тази марка Киндеркрафт. Поръчах столче за хранене, каня се и на една сглобяема кошара. Дано са им добри продуктите.

Аз имам доста техни неща и съм супер доволна от всичко. Кошарата, шезлонга, активната гимнастика, ергономичната раница са ми все на Киндеркрафт, може и още нещо да имам, за което не се сещам в момента. Сега съм загледала и аз столчетата за хранене. Ти кое столче поръча?

# 593

Аз имам доста техни неща и съм супер доволна от всичко. Кошарата, шезлонга, активната гимнастика, ергономичната раница са ми все на Киндеркрафт, може и още нещо да имам, за което не се сещам в момента. Сега съм загледала и аз столчетата за хранене. Ти кое столче поръча?
https://m.emag.bg/stolche-za-hranene-kinderkraft-yummy-rozovo-59 … =cns_confirmation Наистина е намалено в Емаг.
Бях се заканила на Чико поли старт, ама реших да не се изхвърлям Simple Smile

# 594
Аз онзи ден пусках за еднократната помощ.
Ходих в регионална дирекция соц. подпомагане и се попълва и постоянен и настоящ адрес, но моите са 2 различни, но за сметка на това в един град..не помогнах особено май..

# 595
Радост, по настоящ адрес се взима помощта, казвам го от опит.
И аз взех памперси премиум от емаг. По принцип взимам от амазон, но този път ги бяха увеличили. При нас има едно магазинче, внасят от англия и 50 бр са 16 лв, което си е същото, но поне ги носят до вкъщи. От амазон съм ги взимала на 17 паунда, но този път са 26. Само тях си ползвам, много съм доволна от памперс премиум.
Бебка я мислих за мързелива, не иска да се врътка още, но пък почна да лази по корем. Много смешно надига дупето със забит нос в земята и се мести Grinning. Многи иска да сяда, вчера я сложих седнала в мен за минутка, голям кеф. Но още й е ранко, на 5,5 мес е.
Поръчах Софи Жирафа от амазон го чакам другата седмица. По-евтино излиза с около 10 лв, дано й хареса, че голям зор има сега със зъбите.
Ще я захранвам в понеделник, вчера дадой съвсем малко банан, голямо облизване беше.

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 06:35 от Elsi86

# 596
Elsi, може ли да пуснеш линк за Софи от Амазон?

# 597
  • WonderLand
Аз друг стол съм харесала от КК, Fini май се казваше, с дървени крачета.

Иначе и бебчо се опитва да лази като забие нос, ама не му се получава още.

# 598
Бебка я мислих за мързелива, не иска да се врътка още, но пък почна да лази по корем. Много смешно надига дупето със забит нос в земята и се мести Grinning. Многи иска да сяда, вчера я сложих седнала в мен за минутка, голям кеф. Но още й е ранко, на 5,5 мес е.

Моя човек е същия Kissing Heart поне да се успокоя, че не е само той Joy И аз започнах да го слагам леко седнал в мен докато четем някоя книжка. Вече не иска легнал изобщо, само като спи. През другото време или прав да го държиш да подскача, или на ръце да го разхождаш, или поседнал Grinning Ще го водя на ортопед да видим дали ще разреши да сяда.

# 599
  • София
Добре де, къде ги видяхте тези памперси за 55 лв? Аз това виждам:
https://m.emag.bg/peleni-pampers-premium-care-xxl-box-3-5-9-kg-2 … earch-Action=view

Общи условия

Активация на акаунт